Bilder på lägenheten

Var förbi lägenheten idag också, fastnade ett bra tag därinne och tänkte oss hur det kommer bli om knappt två veckor! Kan inte vänta!

image220
Badrummet, ganska litet men äntligen med vit fog! Förstår inte riktigt hur någon annan än Mini-Me ska få plats i badkaret, kan hända att vi tar bort det efter ett tag och köper en glasdörr till duschen istället. Men jag gillar det svarta! Och Dimman gillar det svartvita eftersom det är hans fotbollslags färger...

image221
Köket! Litet men naggande gott... Blev väldigt vitt med det kaklet, men det var det svåraste att välja, tycker jag. Passar bäst med rostfritt och valnöt, som bänkskivorna ska vara. Förhoppningsvis har dom bytt till det innan vi flyttar iallafall. Det är svårt att tröttna på vitt också, även om vi hade älskat grönt eller brunt eller vilken färg som helst, hade vi nog tröttnat till slut. Och en köksö, det är nåt nytt för mig. Att ha, alltså.

 Gästrum. Till vänster om garderoberna ska bäddsoffan stå. Sen får det inte plats något mer, typ.
 Hallen med spegeldörr till klädkammaren. Fint golv :)
Sovrummet. Finns inte så mycket intressant därinne förutom balkongdörren till uteplatsen!

Kommentarer
Postat av: Maria

Måste bara säga att badrummet verkligen blev super snyggt, bra att det ordnade sig med fogen :) Ska bli kul att se live sen vid flytten, inte långt kvar alls nu.
kram

2007-11-17 @ 22:55:19
URL: http://www.santamaria.blogg.se
Postat av: Anna

hej gumman! va fint det blev!!! fan va badrummet e likt vårt! hahahaha.. vi har verkligen samma smak du å jag! sjukt lika val me klinkers å allt!
fint fint!
puss

2007-11-18 @ 10:36:30
URL: http://www.nogg.se/annagumman
Postat av: Annika

Ser superfint ut :) Var ligger den egentligen?

2007-11-18 @ 13:45:16
URL: http://www.annikanorman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0