Min bästa väns bröllop

Den 12 januari gifte sig äntligen Anna med sin Rickard!
Var en intim liten ceremoni med den närmaste familjen närvarande, men som tur är ville hon att jag skulle ta lite bilder på dom! Så då fick jag ju vara med på ett hörn iallafall.
Det var så fint och rörande, helt perfekt för dom. Här är några av bilderna.

image256


image257


image258
Och dom levde lyckliga i alla sina dagar...

Värsta finnen

Uttråkad. Snorförkyld. Illamående.
Och det värsta av allt, det jag hatar mest med att vara förkyld; man känner ingen smak! Man skulle lika gärna kunna stoppa i sig kattmat för man märker ingen skillnad. Usch.

Så, då får det räcka med klagerierna.
Ska snart bege mig till Maria och Kristian och käka tacos, skulle egentligen ha bakat muffins men när jag hade vispat äggen och sockret hittade jag inte kardemumman. What the....! Vet ju att jag ska ha flera påsar! Så jag blev förbannad och slängde smeten. Ska åka till kasinot ikväll också, för att stötta Dimman och Kristian som ska vara med i en pokerturnering. Spännande! Jag hade varit svinnervös om jag skulle varit med. Hade nog inte pallat trycket.

Nä nu måste jag försöka sminka mig. Har världens fetaste finne på hakan så det blir nog ett mission impossible att täcka över den.

Mammabyxor!

Just det ja, det glömde jag. Fick med mig ett par mammabyxor hem också. Hehe. Jag har ju ett par baggyjeans som passar just nu, men tyckte det var löjligt att jag skulle köpa såna byxor när jag bara är i vecka 13. Men Anna J tjatade om hur bekvämt det var, och det blir ju lite pinsamt att ha samma byxor på jobbet vecka in och vecka ut, så motvilligt tog jag med mig ett par till provrummet.
Dom var hur jäkla sköna som helst! Dessutom syntes magen mer nu när det inte fanns nåt som klämde in den :)
Men man ser ju bra löjlig ut med en sån där sak upp över magen... Men det är det ju ingen som ser.

Två Annor

Har varit i stan idag, för första gången på hur länge som helst! Träffade först min lilla fru Junkvist, och köpte bilbarnstol på Happyland. Hon har en så fiiin mage nu! Helt perfekt är den :) Sedan var vi en sväng i stan och hann köpa lite fotoalbum, strumpor och annat smått och gott. Sen var vi hungriga, alla fyra!
Gick till Jensen´s Böfhus och åt. Tack för lunchen gums! Så gott det är där. Mår nog som bäst precis när jag äter.

Sedan kom Andra Anna, den av dom som har kvar sitt -sonnamn Eriksson. Vi tog en goood milkshake och tog, ve och fasa, bussen hem från stan. Dimman hade ju med sig bilen till övertiden idag. Ego.
Sen slappade vi och hade myskväll med pizza och tv och skvaller. Är ju från henne och Amie jag får mitt singelskvallerbehov stillat. Men som den partypingla hon är var hon tvungen att gå nu. Sånt orkar jag inte med. Plus att jag är vrålförkyld, har redan gjort av med tre fjärdedelar av toarullen. Hatar att andas. Genom munnen alltså. Så svårt att sova.

Gammal craving

Har fått tillbaka en nygammal vana... Äter fil med kanel, socker och linfrön minst tre gånger om dagen just nu! Det är så gott :) Men mättar inte så länge, tyvärr. Jag kommer aldrig få ordning på mina matvanor...


It´s alive!

Nu har jag vaknat upp ur min dvala...
Var uppe med tuppen (byggnadsarbetarna) klockan sju imorse för att åka till sjukhuset och kolla på klumpen. Den var så fin så, helt perfekt och med allt den ska ha. Armar, ben, hjärta, ryggrad, navelsträng och magsäck. Ja det är ju inte allt den behöver såklart. Men det var det man kunde se. Och vi fick kort med oss hem! Fast det var usel kvalité, självklart hade hon den sämta ul-apparaten på hela avdelningen. Men men. Nu sitter den på kylskåpet, ska ta ett kort på den sen tänkte jag.

Sov i flera timmar sen när vi kom hem, så skönt att det inte är klokt! Synd att det är så långt kvar tills jag kan sova igen...
Var helt säker på att jag skulle vara hemma idag, kunde knappt svälja imorse för jag hade så ont i halsen. Och mådde illa såklart. Och kände mig febrig och allmänt kass.
Men efter att jag fått i mig lite att äta känns det bättre, så jag får väl stå ut ikväll med.

Inte så konstigt...

... att jag har skrivit så mycket om hur dåligt jag mår hela tiden. Sedan innan jul har jag mått illa varje dag. Har dock bara spytt en gång vilket jag är glad för :)

Det jobbiga är att jag är absolut inte sugen på att äta någonting. Men när jag mår så illa vet jag ju att jag måste äta annars blir det värre, men det går inte! Blä. Jaja, lyxproblem är det. Jag sa ju innan att jag fixar att må illa varje dag i nio månader, bara vi får en bebis! Men nu hoppas jag verkligen att jag slipper det.
Ska få se våran skrutt imorgon, ska försöka få med mig ett foto hem.

Jag är gravid!

Äntligen har jag fått tillåtelse av Dimman att berätta för alla!

Vi ska ha bebis, tjoho! Känns inte så jättespeciellt direkt, men det kanske beror på att det är femte gången jag är gravid nu. Utan bebis! Så nu tycker jag att vi förtjänar att det går bra denna gången.
Var och tittade på bebisen idag, den hade två armar, två ben, ett slående hjärta och stor näsa :)

Snart går man in i fjärde månaden, på fredag närmare bestämt, och enligt läkaren är risken för missfall nu mycket liten. Ta i trä.

Jaa... vad mer ska man säga. Har nog inte riktigt fattat än.

Heath Ledger död

Kan inte fatta att han är död. Så ung, så begåvad.

Stackars, stackars hans lilla dotter. Tragiskt.

Kycklingfylld baguette

Har precis varit och handlat. Det är så skönt när man har kylskåpet fullt! Man mår mycket bättre då. Annars blir man ju bara deppig av att titta in i ett tomt kylskåp...
Idag blir det fylld baguette med potatissallad och grillad kyckling till jobbet. Kan inte hjälpas, det var det enda jag tänkte på igår så då var det bara att fixa tills idag! Stackars Dimman som får äta färdigmat... Men vad gör han inte :)

image255
Typ så här...!

Strååålande!

Vilket underbart väder det är ute idag! Jag blir helt glad i hela kroppen! Kändes nästan som vår/sommar när jag satt här och drack kaffe och läste tidningen, och solen strålar in. Man blir ju lugn i hela kroppen. Önskar att det var helg bara, så man hade kunnat gör nåt mysigt. När öppnar uteserveringarna?

Ja vi får ju åka och handla iallafall, så man kommer ut lite i detta vädret. Är sugen på att shoppa också. Det var nog helt seriöst minst två månader sedan jag köpte något till mig själv.


Så här ser det nästan ut idag :)

Äntligen nåt för mig som är flygrädd

Hela vintern har det ju varit reklamer på tv för alla dessa semesterparadis. Och jag är sååå sugen på att resa någonstans! Men vill ju helst inte flyga, så då blir det väl som bäst Danmark för min del. Men när jag kollade runt lite såg jag denna resa hos Fritidsresor; Tågcharter till Italien! Perfekt! Älskar att åka tåg, och Gardasjön låter ju inte helt fel. Vill, vill, vill åka! Och vem vet, man kanske springer in i George Clooney när man är där...

Blue Train - Garda

Blue Train - Garda

Klarar inte rester

Mmm... Det luktar thaimat i hela lägenheten! Det är Dimman som äter lite rester från i helgen.
Vet inte varför, men jag har väldigt svårt för att äta rester. Det är en sak om jag lagar mat som ska räcka i två dagar, det är ok. Men om det finns lite kvar från ett par dagar sen, eller att det blir över efter en middag... Då kan jag inte äta det dagen efter! Är inte så noga med att "ta vara" på allt som finns i kylen. Äter det jag vill ha, och slänger resten.
Ännu en knäpp sak som jag slänger mig med.

Guten morgen alles

Har sovit relativt bra inatt, bortsett från haglet som väckte mig mitt i en bra dröm... Det smattrade som bara den mot fönstret och mot gatulampan här utanför att det lät som någon plonkade på en xylofon. Fruktansvärt irriterande.

Kollade på massa Scrubs innan vi somnade, den är helt outstanding den serien. Ja, jag vet att jag tjatar. Men den är så grym! Fast jag misstänker att Dimman har en liten crush på Elliot... Han tjatar alltid om hur bra hon är och rolig och smart och duktig. Helt enkelt bäst! Men efter ett ont ögonkast kommer han på bättre tankar och rättar sig till att hon är näst bäst. Såklart.

Vi har en manisk granne. Hon tvättar fönstren minst en gång i veckan, fast att det är skitväder hela tiden. En gång stod hon ute i regnet och tvättade dom! Eller är det så som vanliga människor gör? Vi kanske är extrema åt andra hållet, vi (Dimman) tvättar fönstren cirka två gånger om året. Max.

Bröllopssugen!

Sugen man blev på att gifta sig nu efter filmen! Ska man väl göra nångång kanske... Får se om det blir ett sommarbröllop i Grekland något år! Av nån konstig anledning är det många som vill komma då. :)
Tänkte på en sak; Jennifer Lopez passar onaturligt bra i slickad mittbena. Hur många gör det? Inte jag iallafall.

Är totalt osugen på allt. Chipsen var iof goda förut, men nu... Nää. Får nog ta mig en kesomacka.

Sommarkänslor

Jag åt så goood vaniljglass förut! Krämig och gräddig, smakade som mjukglass fast...fastare! Och en massa karamellströssel på det. Mmm!
Fick såna starka sommarkänslor att det inte är klokt!

Mjukglass som smälter i solen... Man går i stan och har solglasögon och linne på sig. Lite svettig går man där och önskar att det var höst snart så man slapp svettas så mycket :)

Åhhh... Jag vill ha sommar nuuuuuuu!

Gallstensattack

Tror att det var en sån jag råkade ut för i fredags... Usch och fy! Det gjorde så jäkla ont i magen så jag trodde jag skulle svimma. Det höll mig vaken på natten också. Men nu har det gått över som tur är.
Min mormor opererades ju för det för några veckor sedan och min mamma har haft attacker ett bra tag nu. Och det är ju ärftligt så jag kan ju förvänta mig några stenar i en burk om några år kanske.

Jag kan inte få McConaughey

Attans!
Jag får lägga ner mina planer på att få ihop det med Matthew McConaughey helt. Han ska ju ha barn med sin latinotjej nu och man vill ju inte bli nån familjeförstörare. Och Dimman skulle nog inte gilla det heller.
Men damn! Vilken söt unge dom kommer få!!

Får väl nöja mig med att se på Bröllopsfixaren på trean ikväll.

Bebisvakt

Hade det mysigt idag med en jättesöt liten bebis som var här och hälsade på med sin pappa. Eftersom killarna var upptagna med X-box fick jag ta hand om henne :)  Mata och leka och få henne att somna som inte var helt lätt... Somnade själv bredvid henne i soffan medans jag gungade bilbarnstolen tills jag fick kramp i armarna! Men mysigt var det.

Hade pokerkväll här igår, det var ett tag sen! Gick bra första gången, men sen gick det utför :) Haha, nej inte så farligt faktiskt. Det är så kul att spela! Men i slutet var jag riktigt trött och mådde illa... Av korvarna vi åt kanske?

Åh, jag önskar att vi hade hunnit ta en promenad till Gårda Johan idag och köpt lite godis... Men icke. Får nöja mig med dom äckliga Ahlgrens slädar som Dimman av nån anledning tycker är så goda.

Mitt i veckan

Härligt det är att sova! Synd att man inte kunde stoppa tiden medans man gör det bara, man får en massa ångest av att vakna och vilja sova mer klockan halv tolv...  Är det redan onsdag förresten?

Orkar inte laga middag idag. Som tur är finns det korv stroganoff från igår. Till Dimman iallafall. Jag får väl gå och köpa från restaurangen. Äh, kanske ska slänga ihop nåt iallafall. Men orkar inte!
Jobbet går som på räls också. Är kul och nu får jag sitta helt ensam vid mina datorer och fixa och trixa. Har kommit över min telefonrädsla och börjat svara på alla samtal som kommer hela tiden. Det är kul! Ska bara försöka komma ihåg alla transaktioner man måste kunna, men är lite krångligt så här i början. Men men!

Usch, är inte sugen på någon mat alls... Jobbigt. Måste städa nu. Har pokerkväll här på lördag så det ska vara rent och fint hade jag tänkt.

Jobb, jobb och jobb

Ja då var en ny vecka igång.
Helgen har nog aldrig varit så här kort! Men det går bra på det nya jobbet som tur är. Har inte lika mycket ångest som vanligt.

Det är så skönt att sova nuförtiden. Kommer aldrig upp innan 11. Drömmer så konstiga drömmar också! Helt sjuka...
Jaa... Det händer inte så mycket nuförtiden. Är fortfarande seg och hängig, men vad ska man göra.

Är lite grinig på GP som fortfarande inte skickat några tidningar till oss. Fick ju en sån där tremånadersprenumeration, men inga tidningar i sikte. Ska ringa dom nu och se vad som händer.

Oväntat möte

Haha, låter som en dålig tantsnuskromantitel...

Men iallafall. Var ju på flygplatsen tiiidigt imorse, och går in i utrikes med stängda ögon i stort sett. Och helt plötsligt får jag se sötingen Hd sitta på en bänk! Och Freddan bredvid! WTF, tänkte jag, det var ju en konstig timing! Det visade sig att dom ska åka till Egypten en vecka. Gud vad härligt! Dom är riktiga globetrotters alltså. Thailand två gånger om året plus några andra resor på det... Lite weekendar till London då och då :)
Skönt. Avundas hur lite flygrädda dom är.
Jag börjar redan oroa mig för att jag KANSKE ska flyga till Grekland om några månader. Till påsk, kanske.

Usch, jag vill inte dö...

Nytt jobb!

Just det ja, det har jag ju glömt att skriva om.
Efter nyår gick jag till ett nytt jobb, wihoo! Ett kontorsjobb som jag har drömt lite om då och då! Bara att få ha på sig sina egna kläder är ju underbart! Sitter och "bestämmer" i vilken ordning bilarna ska komma på banan. Det är kul faktiskt att sitta och pussla lite med alla varianter som finns. Men kan tänka mig att man blir ganska uttråkad efter ett tag när det sitter som rinnande vatten... Men det verkar ju alltid hända något som ökar spänningen lite!
Har inte slutat det andra jobbet, utan är utlånad... Än så länge, hoppas jag :)

Ensam, äntligen!

Gick upp utan problem klockan 04.40 idag och körde svärföräldrarna till flygplatsen!

Sedan när vi kom hem hade jag lite svårt att somna om, men efter ett tag gick det. Men, i enlighet med Murphy´s lag om alltings jävlighet, var det just idag dom skulle komma och byta ut våran spruckna balkong dörr klockan halv nio... Var lagom glad. Satt och halvslumrade framför soffan i ett par timmar till, men utsövd är jag inte. Men ensamma är vi, iallafall :)

Just det!

Jag fick min H&M-katalog idag. På en lördag av alla dagar. Så nu kan alla ni som legat sömnlösa för min skull andas ut. Problemet är löst.
Nästa problem blir att minska min Att-köpa-lista utan att ta bort ett fullkomligt livsnödvändigt plagg.


Något störde nattsömnen

Han ville inte gå ut med mig. Ska gå och känna lite på snön utanför dörren iallafall. För att slippa en ekande tom mage inatt så får jag väl slänga i mig lite kex. Eller något liknande. Blåbärssoppa för en gångs skull kanske? :)
Det rinner snart blåbärssoppa ur öronen på mig känns det som.

Snart är det läggdags. Ska titta på lite Scrubs i sängen innan bara.
På tal om TV och säng; Gud vad pissed off jag blev på Dimman inatt. 05.13 vaknar jag av att han går upp och går på toa. Inget konstigt med det. Men när han kommer tillbaka minuten senare, och sätter på TV:n, då blir jag grinig. Men säger ingenting, utan försöker bara somna om. Men när jag fortfarande inte somnat, och det har gått en och en halv timma fyllda med fladdrande ljus i ögonen blir jag förbannad.
"Vad fan håller du på med?!", undrar jag pedagogiskt.
"Nej men du vet... Jag bara drömmer och tänker på vad jag skulle gjort annorlunda i den där pokerturneringen, så jag kan inte sova."
Att han kan med! Jag kunde ju inte heller sova!
Han fick gå upp och kolla på TV i vardagsrummet klockan 7.

Det är så skönt att sova till klockan 11 nuförtiden!

Ny design

Var tvungen att göra om lite... Gillar att ändra saker.
Blev inte helt nöjd men orkar inte pilla mer nu. Trött som bara den.

Äntligen snöar det ute! Detta har man ju väntat flera månader på! Men nu kom den då, vinterns första snö. Och jag har inte ens varit ute än.
Vad glad man kan bli bara av att det är vitt ute! Ska se om jag kan dra med mig Dimman och känna på kylan lite.

Fy fan vad Scrubs är bra! Önskar att man var en av dom lite... Sjukt, jag vet, men dom verkar ju ha så himla roligt! JD påminner lite om Dimman... speciellt när han ska dansa så töntigt och så. "Kung fu fiiightiiing... Dididiididi". Hehe.


Foton

Jäkla skit, dom förlorade. Jaja.

Var ju som sagt ute på en långpromenad i Slätta Damm häromdagen, där jag passade på att knäppa lite bilder med Annas kamera. Har fortfarande lite svårt för den, hade helst velat leka med i ett halvår innan den skulle användas. Men men. Här är lite promenixbilder.

image251

image252

image253

Ooh spännande!

Att Junior-VM i hockey kunde vara så spännande!
Gillar egentligen inte alls hockey men man (jag) blir alltid så otroligt patriotisk när det är landskamp. I vad som helst, i stort sett. När curlingdamerna vann var man ju jättestolt!
Kul att dom vände matchen helt, bara hoppas att dom behåller övertaget en stund till i sudden.

aftonbladet

Tröttsamt fläng

Usch vad vi har flängt runt idag. Spenderade helt ofrivilligt två timmar på SIBA när dom tyckte det var omöjligt att byta mitt trasiga Singstar till ett fungerande. Orkar inte ens skriva om alla idiotiska saker dom kläckte ur sig, ,men när vi stod för femtioelfte gången i kö fick jag nog och fick värsta utbrottet på en stackars kille och krävde att han skulle fixa det!
Som tur var tog han det på rätt sätt.
"Okeeej... När vi ändå är igång är det nåt annat du vill prata om? Allt funkar bra med pojkvännen?"
Haha, skön kille. Fick till slut tag på ett fungerande Rock Ballads!

Åkte vidare mot Bäckebol där vi hittade massa fina saker på Mio, men vi köpte inget. Jag är så otålig att jag bara säger "vi tar det en annan dag" så vi kan åka så snabbt som möjligt. Fortsatte till Ikea där vi idiotförklarade oss själva med att ta med en lampa vi inte fick ihop... Men som tur var kunde "lampexperten" inte heller få ihop den så vi fick en ny :)

Grekiska vaniljbullar

Jag säger bara mmm!
Gott gott. Detta äter jag varje dag till frukost när vi är i Grekland. En slags bulle med vaniljkräm i, med florsocker och kanel över. Det är inte så sött som det låter! Men det är gott. Speciellt med isté till.

image250

Gott schampo!

Alltså, inte äta-gott. Utan det luktar så himla underbart! Har inte ens köpt det, fick det av någon som delade ut julklappar på Ica Maxi. Bra är det också! Kommer antagligen att fortsätta köpa det. Men det var ju det dom ville.

Fast när det gäller balsam finns det inte många som slår Sunsilk! Den orangea färgen luktar precis som en Ralph Laurenparfym jag hade för några år sen. Gott gott!

Skön fredag

Idag har det varit lite sol ute för en gångs skull. Blev medsläpad på promenad av Kristian och Maria, och det visade sig vara en bra idé! Superskönt att röra på sig lite, även om det var ganska kallt.
Knäppte ganska många bilder med Annas kamera också, kan vara bra att känna på den lite innan jag ska ta hennes bröllopskort. Åh nej nu började jag tänka på det också...

Jaja, ska nog ta och kolla runt på lite fotografhemsidor för lite inspiration. Och gör man alla bilder i svartvitt också så blir säkert någon bra!

Imorgon ska det snöa. Hoppas, hoppas att det ligger kvar! Och om det inte gör det vill jag ha vår. Nu.
Nej nu måste jag ta en dusch, och göra lite hemmagjort godis. Mumma!

Iallafall.

Eftersom Dimman envisas med att inte somna om efter att han vaknat på morgonen (även om klockan är halv åtta), så sitter jag vaken medan han sover i andra hörnet. Vilket känns som ett gigantiskt avstånd med denna jättesoffa jämfört med våran gamla, slitna, trånga jobbiga, obekväma soffa.
Iallafall. Sitter och halvkollar bloggar och den andra halvan kollar på Släkten är värst. Den är rolig faktiskt! Är ett stort fan av Ben Stiller. På senare tid är det kanske lite same old, same old, men Den där Mary och Dodgeball är faktiskt fortfarande roliga!
Iallafall. Lassade på ordentligt med glass förut så nu mår jag bara illa istället. Varför vet man inte när det är nog? Eller man vet ju, men det är så jävla gott att man ignorerar det. Den hasselnötssåsen är to die for, smakar som smält nötcreme. Och dom som känner mig vet att jag var tokig i nötcreme när jag var yngre. Såå gott när man lade dom i frysen, och åt lite, lite i taget med en sked...
Iallafall. Vad ska jag göra nu? Vill inte lägga mig så tidigt. Men har inget bättre för mig så det kanske är lika bra. Kan ju ta och läsa mina tidningar som bara staplats på hög dom senaste veckorna. Känner inte ens för att läsa tidningar. What´s wrong with me!? By the way så har jag inte fått min H&M-katalog, men blir lite sugen på att beställa nåt. Men när jag försöker få tag i en från hemsidan står det att jag redan fått en. Vad gör man? Har verkligen inte fått nån.
Iallafall. Godnatt.

Mmm marängsviss

Dimman tvingar snart ut mig på en svinigt kall promenad, men efter det ska jag bannemej unna mig lite marängsviss till efterrätt! God, gräddig vaniljglass, med massa maränger och hasselnötssås...
Som att jag aldrig unnar mig nåt annars... Haha!

Ska tvinga i mig lite sallad nu. Är mest sugen på gröna äpplen och keso men det är nog ingen bra middag.

Middag på Paprika

Idag bestod middagen av sallad från Paprika, som jag fick "tillagad" av en ovanligt otrevlig servitris. Hon blev väldigt upprörd av någon anledning när jag inte ville ha en färdig bas med issallad, paprika, tomat och gurka.
"Nej tack, jag vill bara ha pasta i botten", sa jag. Vet inte hur man kan tolka det till nåt konstigare än vad det betyder, men glad blev hon inte. Jag störde tydligen hennes inte-göra-nånting-timma. Sedan fick jag en halv sked pasta i botten. Kanske för att jag var så jobbig.
"Skulle jag kunna få liiite mer pasta", undrade jag då detta skulle bli min middag.
"Mmmm" sa hon mellan sammanbitna tänder medan hon lade på paprika jag inte bett om.

Och inte ett trevligt ord mer. Bara var en sur tjej som inte ens tittade på mig när hon ställde en fråga.
Jag fattar inte, om jag betalar 65 jävla spänn för en jäkla sallad, då kan väl lite service-mind ingå i priset!?
Äh, gott var det iallafall, vitlökspasta med massa räkor och ägg (som hon inte skivade).

Ladda ner fina typsnitt

Jag är helt borta när det gäller att fixa vissa saker på datorn.
Nu till exempel, så har jag laddat ner fina typsnitt till datorn, men jag har ingen aning om hur jag ska kunna använda dom! Dom bara ligger där som en packe böcker och jag vet inte vad man ska göra. Någon som vet bättre? Hur använder man nerladdade typsnitt?

Jag hittade mina här, http://www.typsnitt.se/gratis/, och så kan man klicka sig vidare till massa andra sidor där det finns gratis typsnitt.

Biosugen. Tips?

Jag är riktigt sugen på att gå på bio. Och det är ju väldigt lägligt eftersom jag vann en bio av Dimman när vi spelade Filippin. Om ingen vet vad det är, så spelar man det på jul när någon får en dubbelnöt. Ja, man slår typ vad om nånting och den första som säger "filippin" efter det klockslag man bestämt vinner det man slått vad om.
Det låter mindre töntigt när man inte skriver om det.

Har iallafall inga bra idéer om vad vi ska gå på, tycker att utbudet är väldigt tunt just nu. Arn - vad är det? Skräp, tror jag. Guldkompassen - Har aldrig varit ett fan av såna filmer, kommer inte börja nu. Vad finns det mer för filmer? Något värt att se?
Filmen är ju egentligen bara halva grejen, att köpa popcorn, och sätta sig i stolarna, och att prassla och att det är helt mörkt... Det är ju det som gör hela biobesöket!
Jag är en av nördarna som tycker att reklamen till och med är uthärdlig på bio.

image249

Först!

Konstigt att det redan är 2008. Hade ju precis börjat vänja mig vid att skriva 07 varje gång man skrev datumet. Och precis börjat vänja mig vid att svara 23 varje gång någon frågar om min ålder.
Nu fyller jag snart 24! Helt sjukt gammalt. Nästan medelålders. Snart 25! Bara en och en halv månad kvar.

Firandet av detta nya år gick smidigt och i stort sett smärtfritt. Var på Hönö hos Anna och Riste, dom som äger våran gudson, och andra kompisar från Jönköping var också på besök. Blev suuupergod thaimat till middag! Gillar dock bara vårrullar men dom var jäkligt goda! Sen helt plötsligt var det poff, poff, puss, puss och så var det 2008!
Kan inte förstå hur man kan tänka sig att bo på en ö. Att alltid vara beroende av färjetider, och stå i köer, och att på vintern behöva stå och vänta på den förbannade båten i en timma om man är en minut för sen! Nej, det är inget för mig.

Dimman har varit halvsjuk i några dagar, och jag mår inte heller bra så de senaste dagarna har vi sett klart DH-boxen, Lost-boxen och är nu inne på Grey´s. Suck. Orkar inte med någon rea, inte med massa folk, inte ens att resa mig. I´m a mess.
Hoppas man blir piggare snart.

RSS 2.0