Äta!

Ahh, efter en tvåtimmars tupplur är man som ny igen! Har till och med hunnit äta middag här ute, tacos blev det idag. Gott! Ska ta en långpromenad idag tänkte vi, så kanske det kommer igång snart.

Mmm, Sitting Bull till efterrätt. Också gott!

Idag har vi varit på Mölndals sjukhus så vi har lite koll på hur man tar sig dit, det känns skönt. Plus att vi träffade på våran jobbarkompis där! Han fick en liten son imorse :)

8 dagar kvar

Torsdag idag. Den sista dagen i juli. Vad ska man göra? Grannarna ska till Källö, men det orkar jag inte. Är nog både för varm och för klumpig och för trött.
En bra idé skulle ju vara att provköra till Mölndals sjukhus, eftersom det är dit vi ska och varken jag eller Dimman har en aning om var det ligger! Men orkar man det en het sommardag... Njae. Fast vi måste ändå till Försäkringskassan och lämna Dimmans lönespec så han får rätt betalning när han ska vara pappaledig.
Kan ju köpa dom där sista sakerna också, typ lite extra trosor och lite Dextrosol :)

Vill helst av allt till inredningsbutiker och leta efter byrå till hallen, men det får bli senare.

Ingen diabetes!

Hurra!
Nu kan jag fortsätta äta godis utan dåligt samvete. Var inte så kul att dricka det där sockriga kletet på tom mage, det var till och med för sött för mig. Men skönt att det är gjort nu. Fick ny tid på tisdag som hon hoppades att jag inte skulle behöva gå på :)

Komsi, komsi värkarna!

Gryning

Fy satan vad tidigt. Ska alldeles strax åka till barnmorskan. Är så hungrig! Men kommer inte få äta förrän klockan nio. Då har man ju nästan förtjänat att shoppa lite, eller? :)
Ska packa en macka nu.
Sen när jag kommer hem ska jag sova.

Och inte har jag fått fler värkar heller.

Fastar

Jag vill ha meeer värkar! Så det blir en bebis snart! Kommer antagligen ångra att jag sa så när det gör som ondast, men men.
Förlorade precis i Buzz för ovanlighetens skull... hehe. Gick precis hem från grannarna, orkade inte se på godisskålen som stod och läskade eftersom jag FASTAR! Hemskt. Jag hade för högt blodsocker sist jag var hos barmorskan, så imorgon ska jag gå upp klockan 6 och sedan sitta två timmar på Mvc i Torslanda för att kolla om insulinet gör sitt jobb efter att jag druckit sockerlösning. Suck, vad tråkigt. Men vad ska man göra?
Hoppas inte jag har graviditetsdiabetes. Inget mer godis på resten av graviditeten! Herregud. Tur i oturen att det kom så sent i så fall.

Usch, inte äta eller dricka på 12 timmar. I denna värmen! Dom är inte kloka.

 
Fast när man ser magen så behöver jag kanske fasta lite... Typ 15 kilo :)

Fått in bilder

Äntligen har jag fått in mina sommarbilder på datorn! Ska bara sortera dom också... Suck. Det får bli lite senare. Nu är grannarna på altanen. Tänkte jag säga, uteplatsen menar jag!

Har lite småvärkar då och då... Spännande, men antagligen inte på allvar än. Ska ladda med pizza ändå, för säkerhets skull :) Och kanske imorgon också, för säkerhets skull..

Ska lägga in bilder senare. Men jag kan ju visa var vi sitter 95% av dagarna nuförtiden :)
Alla har ju nästan likadana möbler, men dynorna är en favorit. Halva priset på Mio, ett fynd! Ska dekorera uteplatsen lite mer senare, med filtar och ljuslyktor och blommor och sånt.


Dyktekniken

Har läst om en teknik som gör att man ska få en lindrigare förlossning. Det låter skitintressant! Den kallas för dyktekniken och handlar om att istället för att mota bort smärtan, låta den välla fram i kroppen och utforska den. Låter flummigt, jag vet. Men jag tror stenhårt på att det funkar!
Så man ska nästan sitta och sova när man får värkar. Blunda och slappna av i käkarna, och när smärtan kommer tänka: Hur känns den? Var sitter den? Bränner det eller svider? Osv.
Ska öva lite då och då när jag har magknip eller slår i tån eller nåt. Att inte hoppa runt och skrika utan andas lugnt och bara utforska vad det är som gör ont. Förutom den jäkla tån då.

Back on track

Åh vad man njuter! Sitter i skuggan på uteplatsen och har det riktigt skönt. Skriver på en ny Vill Ha-lista, och en lista på vad som ska packas i BB-väskan. Den första listan är lite längre om man säger så...

30 juli idag, snart är det augusti och hösten kommer, snart har jag bebis och snart är det jul. Sen har jag helt plötsligt en femtonåring med moppemustasch. Om det blir en kille då. Eller tjejen kanske också får mustasch om hon får fler grekiska gener än svenska :)
Nä, det får vi väl inte hoppas.

Igår var Anna, Rickard och Leon här, jättemysigt men stackars lillkillen hade ont i magen på kvällen. Inte så kul när man inte kan hjälpa honom på nåt sätt! Stor har han blivit iallafall. Äter som en häst!

Nej jag får surfa runt lite på vad man ska ha i väskan när man ska föda barn... Har kommit till amnings-bh och bebiskläder.

Så dåligt!

Fyra dagar sen senaste uppdateringen! Måste vara rekord för bloggen... Men vad ska man säga?
Gravid i vecka 39, lika många grader utomhus och jag är jävligt gnällig just nu.

Ska försöka uppdatera lite imorgon. Kanske sätta mig ute i våra nya utemöbler och njuta av kvällsvärmen :)

Jag står inte ut!


Olidlig, hemsk HETTA!
Fanns inte någonstans att undkomma värmen idag, gick inte att vädra eftersom det bara var varm luft som kom in... Låg och svettades i soffan, lyckades somna och vaknade svettig och helt torr i munnen. Satt ute från klockan sju tills nu hos grannarna, och det är fortfarande typ 30 grader ute!

Ska ju inte klaga egentligen, det är ju som utomlands fast hemma. Men har klagat ganska lite denna graviditeten så jag känner att jag ligger lite på minussidan när det gäller det.
It's freaking HOT! Och min stackars lilla kropp med två liter extra blod och 12-13 extra kilon passar inte riktigt för det :)

Vecka 39 idag!

Men ingen bebis i sikte än. Har varit på havet i ett par dagar, som en liten minisemester :) Har haft det så skönt! Ingen stress, ingen press, ingen tid att passa och ingenting att bry sig om mer än vad man ska äta just nu.

Idag gick vi upp tidigt, trots att vi bestämt att ta en solfri dag. Dimman har lyckats bränna sig rejält och jag har mina röda fläckar jag också. Har hunnit städa ordentligt här hemma, och fixat ett litet skötbord, bäddat barnvagnen och sorterat och lagt iordning bebiskläderna.

Var precis och fikade hos grannen ovanför, som hade besök av sin systerdotter och hennes lilla Vilja på sju veckor. Sjukt söt bebis! Längtar ännu mer nu. Fast samtidigt börjar jag bli rejält nervös inför förlossningen...

Ska man börja en liten nedräkning kanske? 14 dagar kvar idag. Eller ja, det där blir ju så fel. Den kan ju komma närsomhelst, räcker det väl med att säga.

Ikea-väder

Idag skulle vi egentligen åkt ut på havet, men det är ganska täta moln på himlen och man vill ju inte ligga och frysa... Så vi åker till Ikea istället! Köpte ett skåp till badrummet för ett tag sedan, för blöjor och sånt. Men det är nog alldeles för tungt så vi byter det till ett mindre bara. Är inne på högblankt så det blev det såklart!

Igår fick jag värsta rensningsnojan, och det lär väl fortsätta antar jag. Ska börja tvätta alla bebiskläder nu och lägga dom på plats, fixa skötbordet och packa BB-väskan :) Man vet ju aldrig när den kommer...

Nej, en snabbdusch och sen iväg!

Lilla sparvöga

Ska strax gå och lägga mig i sängen, men måste bara visa denna lilla söta saken som flög rakt in i balkongdörren häromdagen! Stackars, stackars lilla sparv! Men Dimman tig hand om den, som vanligt. Det är hans tredje fönsterkrockarfågel nu. Och efter att ha vilat upp sig på gräsmattan ett tag så flög den iväg igen! Så fina ögon.


Tiden rinner iväg

Hmm får nog ta en liten bildresumé av helgen, nu när jag äntligen fått in alla bilderna. Men imrogon, för nu är jag så trött att jag snart däckar vare sig jag vill eller inte.
Idag var vi på en liten utflykt Dimman och jag, åkte till Knapeviken som det kallas där jag var jämt och ständigt när jag var mindre. Mysigt!
Stort misstag att bara ta med sig frukt och lite kex när man är i nionde månaden och sitter och steker i solen utan parasoll... Hmm. Imorgon får vi skärpa oss.

Inser nu när jag tittar på bilderna jag tagit den senaste tiden att jag kanske inte är så mini iallafall. Men det är säkert perspektivet här uppifrån som gör att magen ser så liten ut.
Titta här! Lär ju få plats med en liten bebis där, eller?

            

Fisketur

Usch hinner inte med just nu!
Haft en grym helg so far, men jag hade nästan planerat en ösregning dag idag med fyra, fem filmer i sträck på sovrums-tv:n! Men istället är jag redo för en fiskeutflykt... How did that happen?!

19 dagar kvar till kläckning :)

Rainbow-skit

Shit vad vi börjar bli gamla... Gick hem från grannarna nu, helt dödströtta! Spelade Buzz ett par gånger, och åt massa gott. Grillad kyckling, potatissallad, fruktsallad och glass :)

Det första jag såg när jag satte på datorn var olyckan på Liseberg. Jag säger ALLTID när vi går förbi Rainbow att det kommer hända en olycka snart. Vägrar åka den! Den låter och knarrar och gnisslar som fan. Skönt att ingen blev allvarligt skadad.

En tom dag i almanackan imorgon. Skönt! Var inte igår, om man säger så. Ska nog fixa kaffe på sängen till Dimman :)

Bra vanlig "gravidklänning"

Denna klänningen köpte jag idag. Billig, snygg och bekväm. Och perfekt gravidklänning! Sitter ganska tajt just nu, men det är fint tycker jag. Och sen kan man ha den som vanligt efter graviditeten. Eller kanske ett bra tag efteråt eftersom den är ganska tajt i vanliga fall också :)













Ju ju be skötväska


Här är våran nya skötväska!
Gillade den gröna egentligen, men har ju alltid älskat brunt också! Så nu blev allt brunt istället. Även babysittern var ju brun, och halva Tummen-gymmet :)

Ska leta reda på fina bruna filtar nu bara... Var det nu finns någonstans. Det verkar ju som att alla bara gör två upplagor av allting till bebisar, rosa eller blå. Tråkigt.

Home sweet home

Hemma igen från stan, det var himla mysigt att strosa runt! Lite jobbigt för fötterna, men vad gör man inte :)
Fick tag i klänning, salt och pepparkar, mascara, nagellack och... hmm, vad var det mer? Jaja, nåt mer var det. Lite virrig just nu.
Köpte ett par tidningar också så nu ska det slappas! Men helst av allt vill jag nog sova.

Skulle egentligen ut med båten idag, men vädret vägrar ju vända till lite mer soligt och oblåsigt, så det får bli en annan dag.
Nu längtar jag till torsdag! Ska hälsa på Anna och familjen då :)

Min vän Amie

Ska åka in till stan om en stund och träffa Amie! Hon har varit iväg i Indien i en hel månad. Ensam! På utbildning. Häftigt tycker jag, jag själv hade inte tyckt att det var så kul att åka ner och bara umgås med indier och ingen annan man känner. Men hon verkar ha haft det så bra så... :)
Ska kolla lite i stan efter roliga saker. Shoppingsuget har satt in igen! Ska äta lunch på nåt gott ställe också. Men var? Vet inte så många bra lunchställen i Göteborg. Plus att det kommer ju vara invaderat av fotbollsfolk i stan idag... Jaja.
Vill verkligen få tag i salt och pepparkar! Har sett på Chilli, så vi får väl gå dit. Och en klänning jag sett på H&M.

Såg förresten på Freeport häromdagen att de ska öppna en Mango-outlet! Jag ÄLSKAR Mango! Wihoo!

Bebisshoppingresultat

Hittade en massa roligt på stan igår! Köpte skötväskan Jujube, inte den gröna jag ville ha, utan en brun-blommig istället. Den är också fin, och det var den enda som fanns i affären och vi är rätt otåliga av oss :)
Sen fick vi tag i en jättefin babysitter, en brun där med, och ett Tummen-babygym! Och just det ja, ett insektsnät till barnvagnen. Nu är det mest bäddsaker som behövs.
Bilder kommer senare.

Drömde att jag födde en liten kille inatt. Igen. Fast han blev stor efter bara nån dag! Det drömmer jag ofta, att bebisarna jag föder inte hinner vara små. Undrar om det betyder att jag är rädd för att dom ska växa upp? Hmm.

Gothia och semester

Nu är det Gothia cup i Göteborg, och hela stan är fylld av små klungor i olika färger.  Har precis kommit hem från Slätta damm där jag kollade på min gudfars dotter som spelade. 1-1 blev det, inte helt rättvist, men men.

Tänk att det är sommar på riktigt nu! Många har semester och Gothia har börjat och massa folk ute i rörelse. Jag gillar det! Inte rätt vecka för ett besök på Liseberg direkt :)
Igår åt vi oss mätta på La Vacca, oxfilé för dom andra och fläskfilé till mig. Hade gärna tagit en blodig biff men det får jag ju inte riktigt än... Gott var det iallafall! Var proppmätt men ändå envisades jag med att köpa godis och popcorn till bion. Att man aldrig lär sig.  Det fick jag sota för inatt när jag låg vaken med världens magknip :)

Nu ska vi åka och köpa bebissaker!

Skön söndag

Snart ska vi iväg och äta middag med mamma och pappa, ska äta på nån restaurang jag inte kommer ihåg vad den hette nu :) Sedan blir det bio. Indiana Jones! Hoppas jag slipper springa på toa under filmen, var livrädd för det under Sex and the city-filmen, men av någon konstig anledning slapp jag kissa på 2,5 timmar!

Idag var vårat enda projekt att flytta garderoberna som stått på en konstig plats i gästrummet. Fattar inte varför dom skruvade fast dom just där, men nu är det ändrat iallafall. Större rum behövs nu när knodden snart kommer! Eller ja, i början kommer den nog sova i vårat sovrum, men efter ett tag ska den ju ligga i sin egen lilla spjälsäng :) Som vi ska köpa nån gång.

Igår var Nico och Daniella här, det är alltid lika trevligt när dom kommer :) Blev tacos för andra kvällen i rad, men det är ju inte kul att stå och grilla i ösregn. Och vilket ösregn det kom! Var längesedan jag såg det regna så mycket. Får bli grillning snart igen.
På lördag med andra ord. Då är det den årliga släktträffen i Tjuvkil utanför Kungälv. Brännboll, grillning och öl. Eller ja, hallonsoda för min del i år... Sen brukar vi alltid tälta på tomten, men det hoppar jag nog helst över i år. Sover inte helt bra i min egen säng, hur känns det då på ett liggunderlag eller madrass i ett tält! Kul att träffa släkten iallafall, blir nog sista gången innan bebis kommer.


Friday night

Var riktigt sugen på att fynda på Mios rea, men tyvärr hittade vi ingenting. Ja inte på rea iallafall. Men det är ju alltid kul att gå runt och få lite inredningsinspiration! Vi fick shoppa loss på Coop Forum istället :) På Inside fanns det en hel del grejer också, men Dimman var otålig och jag var kissnödig så det blev inget där heller. Lika bra, kanske.

Nu kom vi nyss hem från Linda och Jonas, var bjudna på tacokväll idag och sen blev det Buzz Music. Som jag vann en gång av tre! Wohoo!

Nu går jag och väntar på den nya Ikeakatalogen. Den borde ju komma på måndag... Väl?

Magbilder

  

Haha, jaa... Ni ser ju varför klädutbudet är begränsat :) Men den svarta trikåklänningen längst till vänster gillar jag! Bekväm och så är det ju från H&M´s "vanliga" avdelning så den kan jag ju ha sen också. Ska nog köpa mig en till i en annan färg idag.

Och jag vill ju ha en massa bilder på magen! Den här tiden kommer ju aldrig tillbaka. Men eftersom jag har en kille som är helt ointresserad av att ta kort på mig så får jag ju göra det själv. Med blandat resultat.

Vecka 37 idag!

Nu börjar det lida mot sitt slut. Är i nionde månaden! Efter att denna veckan är slut, alltså nästa torsdag, kan bebisen komma när som helst! Fast den kan ju vänta några veckor också, tyvärr. Men bara den mår bra så!
Börjar bli riktigt tjock nu. Går säkert roligt också. Tror att bebisens huvud har kommit åt någon nerv, för det känns som att nåt är i kläm i korsryggen när jag går. Som en anka :)


Freeportfynd

Var ju som sagt på Freeport en runda igår. Hittade då allt detta :)

 Fina underlägg. Har lite noja på dukningsgrejer just nu!

Två stycken fina behåar från Björn Borg. Supersköna, kommer nog bli användbara att bara springa runt i här hemma under amningstider :)

 En uppvärmningsbar tacoköttfärsskål som matchar det vi redan har. Och en fin chilisked.

 Och såklart ett Adidasset till bebisen. I Greklands färger!

Mätt och belåten

Jag och Linda åt goooda bullar hos Daniel förut, efter en lång promenad runt kvarteret :) Vi skulle lägga inbjudningar i varenda brevlåda, om en kräftskiva vi hoppas kunna dra ihop senare i sommar. Hoppas fler än vi tycker att det ska bli kul att socialisera sig med grannar man kanske inte pratat med än.
Väl hemma märkte jag att det fortfarande fattades nåt... Så jag gjorde pannkakor med hallonsylt. Mmm!

Dimman är och fiskar, så jag njuter av att ensam kunna bestämma vad vi ska titta på. Just det, vi var ju på Freeport idag också! Vi fick ett infall när vi stod där på Backaplan. Blev lite shopping :)

Semestertider

Filmen var bra, jag är nöjd :)

Igår var jag hos barnmorskan igen. Hon var lite sur över att vi inte gått på de sista föräldragrupperna, men det gick snabbt över. Magen har växt en centimeter, hjärtljuden låg på 136. Och det bästa av allt, huvudet ligger neråt och är fixerat! Jag som trodde att den inte hade vänt sig än för att den rör sig så mycket, och var lite beredd på smärtsamma vändningsförsök och kejsarsnitt. Men nejdå, den ligger som den ska! Om den inte har vänt sig inatt, fy fasiken vad den har levt om inatt. Har inte sovit speciellt bra alls. Men bara den ligger där den ska så... 29 dagar kvar!

Drömde sjukt äckligt inatt och vaknade andfådd och med en puls på 200! Att jag var inne i ett krematorium av nåt slag, usch. Hände massa läskigt.

Nu har Dimman äntligen semester! Firade vi med grill igår. Och även fast vi hade två grill"mästare" tog det två timmar innan vi fick mat :) Lagom kul för mig som bara hade ätit några våfflor hos min mormor på hela dagen.
Nu ska vi åka och kolla i lite affärer!

Biodags!

Hade bestämt mig för att vara lite hurtig idag, så jag lånade en grannes cykel och tänkte cykla till Backaplan och kolla lite i affärer. Men på vägen så träffade jag Linda, grannen, och helt plötsligt hade vi bestämt att vi skulle på bio! Äntligen, äntligen ska vi iväg och se Sex and the city-filmen! Så det var bara att lämna tillbaka cykeln och gå och äta middag och göra mig iordning. Behövs ett par timmar nästan för att komma på vad jag ska ha på mig. Bara fyra veckor kvar innan mina egna kläder ska på igen! Jaja, plus några veckor kanske, men ändå!

Ska gå och kolla utbudet i garderoben och måla naglarna.


Full rulle

Hela helgen.
Är för trött för att slöskriva bara :)
I fredags var det en rejäl frukost och sedan ut till havet! Som jag har längtat. Med mamma och syster i Knapeviken, riktigt mysigt. Men iskallt i vattnet. Sen var det bara hem och vända, vidare till Kungälv där vi invigde Nico och Daniellas nya veranda med några vänner. GOTT var bara förnamnet på maten! Och vilka fina utemöbler dom hade. Kändes som utomlands. Orkade inte längre än ett, men då hade vi suttit ute hela kvällen! Helt underbar kväll.

Igår var vi uppe tidigt och åkte ut med familjen i båten. Med påhälsande lillebror och flickvän. Var ute i mååånga timmar, och grillade och åt vad som antagligen blir säsongens sista potatisgratäng. Inte helt fel det heller :)
Spelade sedan volleyboll i några timmar, jag var förvånansvärt rörlig för att vara i mitt tillstånd, fick inte en enda sammandragning! Kände mig nästan ogravid. Vilket endast gjorde mig orolig såklart. Den rörde sig inte alls! Men efter volleybollen letade jag upp mammas stetoskop och hittade hjärtljuden! Det var skönt att höra. Sedan började den röra sig lika mycket som vanligt igen. Den gillar när mamma rör sig och är aktiv antagligen :)
Singstar och sen hem efter en lång dag.

Nu har vi precis kommit hem från en runda minigolf. Det gick inte bra förrän i slutet och då var det för sent. Dimman vann... Nu är han iväg ut med sina fotbollskompisar, dom har säsongsavslutning idag så då ska dom äta grekiskt och dricka ouzo antar jag :)
Jag nöjer mig med en pizza i min ensamhet här hemma. Jätteskönt, äta pizza, dricka cola och kolla på Grey´s anatomy. Perfekt!

Ikea-besök

Just det ja, jag var ju på Ikea igå med min granne Linda :)
Fick tag på lite smått och gott; gröna tallrikar, svarta asietter, servetter, påshållare, lakan till spjälsäng... Hmm och en massa annat jag inte kommer på nu med min solmosiga hjärna.

Vi har lyckats halv-få-upp vårat inbyggnadsskåp till micron också! Kommer bli så bra när det är färdigt. Hoppas jag. Lite mer plats att fylla ut sen också. Mer glas och koppar att köpa, alltså :)

Feeling hot, hot, hot

Seg är bara förnamnet på vad jag är just nu. Det är så jäkla varmt ute, har suttit i skuggan bara iof, men ändå. Stod och vattnade gräset i solen i cirka 30 minuter, så är lite borta nu :)
Idag blev det thaimat till middag, äntligen, ÄNTLIGEN har dom tagit tillbaka dom goda vegetariska vårrullarna! Ett tag köpte dom väl dom från ett annat märke, men nu är det samma gamla goda igen. Det är min standardbeställning, förutom nr 11 med kyckling då. Men den har jag tröttnat på nu.

Sista dagen på jobbet för Dimman, sedan jobbar han bara två dagar till i nästa vecka och sen har vi fyra härliga veckor kvar som två i familjen :) Sjukt det känns att tänka så, men vi får nog ta och utnyttja dessa veckor och göra roliga saker med varandra och andra som kanske blir svårt att göra sen. När vi är tre :)

En sak som gör mig förbannad; mitt navelpiercinghål har börjat töja ut sig. Inte kul alls. Smörjer som en galning för att det ska stanna som det är, men hoppet är snart ute för det...

Längesen jag hade bilder på bloggen nu. Får ändra det idag.
Ska röja lite här hemma, som vanligt, och sen ska jag kolla på Grey's anatomy säsong fyra! Wohoo! Och äta Sitting Bull :)


Nöjd med mig själv

Gräset är klippt, ogräset är rensat, döda blommor är slängda. Perfekt! Nu är jag trött. Fick ju ta över gräsklippningen från Dimman så det blev ordentligt gjort... Killen har ju aldrig haft gräs innan! Nä, han var väl duktig. Ett tag.

Nu när värmen äntligen kommit tillbaka måste jag snart in i duschen och skrubba mig lite, och sen en massa brun-utan- sol! Har ju köpt gravid-shorts jag inte fått användning av än, och mina ben är skrämmande bleka! Tänk vad skönt att få ha sina egna kläder om bara några veckor! Eller det kanske är väl optimistiskt... Om några månader kanske jag kan klämma i min bleka kropp i dom.

Hotellfrukost

Japp, en riktig lyxfrukost blev det idag, med allt möjligt att välja mellan! Älskar att äta när kylskåpet är helt fullproppat med goda grejer :) Idag blev det varma baguetter med smör, ost och tomat och skinka. Sköljdes ner med massa frappé och apelsinjuice. Mums!

Ska snart få klippt den gigantiska gräsmattan också, det luktar så gott :)














Brudens far



Satt som klistrad framför "Brudens far" på TV4 förut. Den är ju rolig! Påminner en del om min egen pappa, faktiskt :) Innan jag och Dimman gifter oss får vi ha ett litet filmmaraton med denna och "Mitt stora feta grekiska bröllop". Sen vet vi allt om hur det kommer bli när min släkt blandas med hans :)

Börjar längta efter att börja planera bröllopet nu, haha! Har väl viktigare saker att tänka på innan dess, om man säger så. Kommer knappast finnas tid för bröllopsplanering. Får skaffa en egen wedding planner!


Life goes on...

Allt är precis som vanligt. Som det ska vara, inte mer eller mindre. Kan inte föreställa mig att om bara 39 dagar kommer livet förändras RADIKALT!
Kanske därför jag njuter av att bara sitta i soffan i timmar nuförtiden :)
Plus att jag är så trött. Synd att det inte går något bra på tv dessa dagar bara. Men jag har egentligen mycket annat att göra. Bara det att jag inte orkar! Jaja, det löser sig.

Var på styrelsemöte igår, det var en ny upplevelse. Alltid lär man sig nåt nytt! Sen var det grannträff här hemma, knökfullt i vardagsrummet och kaka och kaffe. Så trevligt så :) Varken jag eller Dimman kunde någonsin föreställa oss hur bra det kunde bli med detta nya området vi flyttade till! Vi stormtrivs, som tur är.

Idag blev jag torterad av en sadist förklädd till tandhygienist... Ärligt talat var hon bra, men fy satan vad ont det gjorde när hon bara skulle ta bort lite tandsten! Kändes som att min underkäke långsamt vittrade sönder... Det blödde rejält kan jag säga. Men nu är det över för detta året, och det firade jag genom att inhandla en rejäl godispåse på Triumfglass :)
Känns alltid som värsta förhöret när man är hos tandläkaren!
"Använder du tandtråd?" Javisst, så ofta jag kommer ihåg. (Vilket iof är sant, men jag kommer ihåg det kanske en gång i halvåret.)
"Äter du mycket godis?" Nja, någon gång då och då. (Moahahahahaha!)
"Sköljer du med fluor eller tuggar fluortabletter?" Jaaeeennnäää... (Smultron är gott men ofta? NÄ!)


RSS 2.0