Nya byxor

Wohoo, har äntligen köpt ett par andra mammabyxor. Tråkigt nog är det nästan samma som dom jag har redan, fast i svart denna gången... supertråkigt. Men men, nu slipper jag skämmas iallafall. Plus att det är lättare att matcha med svart än brunt.

Kollade på barnvagnar också! Hittade lite favoriter, fast vi har lite olika favoriter... Vi får väl slåss om det så att jag får min vilja igenom... hehe :)

Livet är underbart

Frappén är uppdrucken. Solen skiner, fåglarna kvittrar. Värsta kulan på magen idag när jag vaknade. Dimman föreslår att vi åker och shoppar byxor till mig. Ska köpa mat idag istället för att laga. Sista dagen för veckan. Vill till och med att helgen ska gå snabbt så vi kan se att allt står rätt till med bebisen på måndag.

Det finns så mycket att vara lycklig för! Nu låter jag lite drogad känner jag. Men är bara glad!

Fin barnvagn

Brio kombi barnvagn med h�rdlift, spara 1 000 kr 475 BeigeGr�


Tycker om denna barnvagnen från Brio. Ljus och fin! Detaljer kan man ju bestämma själv, men den ser fin ut :)

Cherry blossom

Fick tips av Maria att det finns en god ny doft på Body Shop, Cherry blossom. Men det luktar ju inte bara gott, har alltid tyckt att själva trädet är helt fantastiskt vackert. Och allt som liknar det också. Varje dag på våren när jag åkte till skolan gick bussen förbi Järntorget och när träden där slog ut, så blev man ju helt lycklig. Tänkte varje gång att jag skulle hoppa av och ta massa fina bilder, men var väl för trött så det blev aldrig av. SKA göra det i år!

image260

Wednesday

Onsdag...
Näst sista dagen för denna veckan. Skönt. Men idag har ändå varit lite jobbig. Hade såna stickningar i hjärtat som inte ville gå över så jag fick nästintill ett psykbryt. Stackars Dimman som måste stå ut med sånt.
Anyway.
Det har gått över nu, ta i trä.

Hade världens stressigaste dag igår på jobbet. Kanske därför det sticker i hjärtat? Iallafall så bröt systemet som har kontakt med banan ihop fullständigt, för att förklara det enkelt. Så utöver det som ska kallas heltidsjobb så fick jag fixa hundra andras jobb också... Inte deras fel, och så länge man har det under kontroll så är det ingen fara. Dagen gick ruskigt snabbt i vilket fall. Ruskigt... Vem säger så nuförtiden?

Luktar gott nu, gör citronkyckling med oreganoklyftpotatis! Gott gott. Men orkar inte göra ne... chokladbollar idag heller. Lyssnar lite på gamla musikfavoriter och livet är ganska bra ändå.

Chokladbollar till frukost?

Har nästan ingenting hemma, och ingen bil så jag kan handla. En torr macka och kaffe. Blä.
Så tråkigt när man är ensam och inget att göra. Orkar inte städa direkt, och laga mat, usch!

Ska göra chokladbollar snart tänkte jag! Det är grejer det!


Måndag hela veckan...

Ouff... Seg man är idag. Låg uppe och kollade på Oscarsgalan live inatt, Dimman somnade tidigt för att han ska hålla kurs, och jag hade sovit på dagen så jag var pigg för en gångs skull. So far so good om inte värmepumpsfirman ringde och väckte mig halv tio... Hade ringt dom i fredags för att det var nåt konstigt med värmepumpen, men dom tyckte väl att det kunde vänta tills idag. Jaja, nu är det löst iallafall.

Vecka 17 nu... Och superorolig för att nåt är fel. Som vanligt. Det har väl gått för lång tid sen sist antagligen. Magen växer liksom inte, och inte nåt som rört sig idag eller igår. Jaja, bara en vecka kvar till det stora ultraljudet som tur är.

Lön idag! Wohoo!

Kalas och Melodifestival

Gud vad skönt det är med tredagarshelg! Har redan varit ledig två och nu kan man slappa en hel dag till! Var jättemysigt imorse, vaknade till vid halv elva, gick upp och gjorde grekiskt kaffe till Dimman och frappé till mig... sen låg vi i sängen och mös i någon timma till. Görmysigt :)

Hade la famiglia här igår och firade, lite sent, min födelsedag. Hade lite problem med grillen, men till slut kom det igång och det blev supergott! Inte så smart att ha lite fuktiga briketter kanske, men vad ska man göra i februari...?
Fick fina presenter också, en stor gjutjärnsgryta jag hade önskat mig, en make-uplektion på Make up store och Singstar Svenska hits. Sedan var det äppelpaj, vaniljsås  och Melodifestivalen. Som bara blir pinsammare och pinsammare ju fler program dom sänder. Hmm BWO...? Har jag inte hört detta förut? JO, typ femton låtar som dom gjort innan som låter exakt likadant! Och någon skånsk reagge-"rap"? Spare me!
Nej nu får vi sätta allt vårat hopp till sista delfinalen och hoppas att det är någon som överraskar oss. Antagligen inte. Björn Gustavssons låt var ju bäst för kvällen.
Sedan sjöng vi Singstar till Playstationet la av! En historisk kväll, Dimman VANN i en låt och gjorde över 6000 poäng! Det var så att man blev tårögd.
Det blev nog grannarna också, men av en annan anledning...

Nu ska vi snart till Media Markt, jag har lovat Dimman att han ska få köpa ett hemmabiosystem nu... eller vad det heter. Och mammabyxor, nu börjar det bli pinsamt med samma byxor hela tiden. Längtar tills det blir varmt så man kan ha klänning och kjol.


Firar mig idag!

Nu är det lördag, jippi!
Förstår inte riktigt var den här stormen slog till riktigt... Man ser ju bilderna men här i Hildedal har jag inte märkt någonting? Jaja, tänkte grilla idag för jag tycker knappt att det blåser alls. Min familj kommer hit idag för att fira min födelsedag så jag har en del att göra med tanke på hur det ser ut här hemma.
Har äntligen  fått upp lite gardiner! Nu ser det mer och mer ut som ett hem :)
Har dock mycket kvar att göra. Suck.

Så här ser min mage ut

Så, nu har jag äntligen vågat ta en bild på magen. Är fortfarande osäker på om det verkligen är någonting därinne, tycker att magen är mindre redan idag. Snacka om hjärnspöken. För man ser väl att den är annorlunda...? Eller?

image259

Vecka 16


Så sugen!

På allt!
På att shoppa kläder, både till mig själv och bebisen. Att laga mat! Har "svängt ihop" nåt gott idag, haha. Brukar mest bli det gamla vanliga, men idag blev det riktigt bra! Kassler på ristäcke med tomat och basilikasås. Mmm :) Sugen på att sova, sugen på att komma hem från jobbet och kolla på nya Desperate Housewivesavsnitt!
Sugen på att läsa tidningar, på att beställa postorderkläder! På att snart göra ultraljud, på att snart ha kalas, på att fixa iordning här hemma... Nja, där ljög jag lite kanske. Inte direkt sugen, men det måste göras.

Snart jobb. Måste sminka mig annars ser jag ut som Döden.

Min nya "grej"

Ett tag åt jag ju bara fil med kanel, socker och linfrön, i stort sett.
Nu är det Polar-Pärlanbröd med smör och majonnäs, haha! Undrar om jag behövde kalcium förut och nu fett!?Herregud, vad blir det härnäst...?

Somebody stop me :)

Jag blir bara fetare

Sååå...
Då var den här helgen snart över. Ganska skönt på ett sätt. Slippa känna efter hela tiden. Men inte så roligt på ett annat sätt. Vill inte jobba. Vill inte bara vara hemma. Åh, vad velig jag är!
Tur att det bara är fyra dagar denna veckan. Som en slags kompromiss.

Och nu är man ju 24 år också. Hade en jättemysig dag, fick fina saker och gjorde som jag ville... Som att vi inte gör det annars :)
Fick jättefina underkläder, jättefint halsband, saker från Body Shop och så... Har haft besök från Jönköping hela helgen också.
I lördags var även våran gudson och hans föräldrar här. Inte klokt hur mycket han har växt och hur söt han är! Känns ofattbart att vi kommer ha en sån liten någon gång.
Min mage blir fetare, men kan inte riktigt ta in att det är på riktigt. Skulle nog inte komma ihåg att jag är gravid om någon frågade mig mitt i natten. Kanske är mitt undermedvetna försvar som sätter in.
Hobbypsykologi :)
 
Snart ska Dimman iväg och spela fotboll, vi har varit iväg hela dagen nästan och letat efter fotbollskor och strumpor till honom. Han är så stolt nu när han går runt i full mundering här hemma :) Sött.
Bra att jag får vara ensam och kolla på Top model, haha!

Ska man våga ta bilder på magen snart tro...? Och börja skriva lite om hur det känns och så...?
Ibland känns det som att bebisen rör sig. Det kan ju lika gärna vara magen! Men det kan ju lika gärna vara bebisen  också :)

Happy thoughts!

Ingen vanlig dag idag

För det är Sandras födelsedag...
Jahopp, liksom.
Ännu ett år. Är det inte för tidigt att inte känna någon glädje över sin födelsedag när man bara fyller 24? Eller jo glädje finns ju, men mest för att jag får vara ledig och äta gott :)
Jaja, så är det.
24 år idag. Eller imorgon kan man ju säga.

Ska fixa ragg åt Björn Gustafsson

Japp. Jag lovade Amie att jag skulle fixa ihop dom. Iallafall försöka. Hoppas att han är lång i verkligheten bara...
Hon är snygg och snäll och är det någon som har hans nummer så kontakta mig.

Man skäms ju för svenskarna

Christer. Christer fucking Sjögren. Det är fan det största skämtet ever.
Är det alla anti-schlager-nissar i stugorna som tycker att detta var rätt åt alla som gillar Melodifestivalen!? Som ringer och röstar på Slisk-Christer bara för att jävlas?
Herregud, man vet ju hur PINSAMT det är när man kollar på den stora Eurovisionfestivalen och så kommer det något litet miniland som har en fjäskig Jag-älskar-världen-på-14-språk och försöker ragga röster på det. Och nu kommer detta!!?
Detta var fan ett skräpprogram.

Och när jag ändå är igång, hur kommer det sig att just Göteborg får alla skitlåtar? Är det lilla inbördeskriget mellan Stockholm och Gbg som gör att alla som bestämmer däruppe på Sveriges baksida tycker att "visst, vi kan ju inte bara hoppa över Gbg för då blir alla sura, men vi sätter dom kassaste bidragen där plus att vi alltid kör första delfinalen där så ingen blir varm i kläderna så får dom en riktig skitshow, det är rätt åt dom, höhöhö."

Men vi har Björn Gustafsson, så det så! Sätt er på den och rotera.

Jakten på stetoskopet

Var och smög hemma hos min mormor idag. Måste ha sett lite konstigt ut för grannarna som gick förbi, för jag hade bråttom och gick och drog och slet i skåpen och lådorna.
Var iallafall på jakt efter ett stetoskop som är mammas, brukar ta mormors blodtryck med det men nu behövdes det till viktigare grejer. Som att hitta bebisens hjärtljud.
Men hon är ju på Cypern den gottegrisen så efter en halvtimma, trekvart hittade jag det äntligen i en låda.

Men inga hjärtljud hittades. Ingen panik. Än.

Bättre natt förhoppningsvis

Äntligen, äntligen är denna veckan över!
Imorgon har vi massa planer på shopping, Dimman och jag. Ska kollas på barnvagn, kläder, hemmabiosystem, en våg, Freeport, IKEA och några saker till. Hur vi ska hinna allt när vi går upp vid elva, halv tolv vet jag inte. Ska ju göra våfflor till frukost också. Jaja, det löser sig.
Nu hoppas jag att denna natten går lite mer smärtfritt än den förra. Ska kolla på någon komedi nu innan vi somnar så jag kan somna på bra humör iallafall. Kanske kan tvinga till mig lite massage, har hört att det funkar för många gravida...

Sedan på kvällen är det naturligtvis Melodifestivalen! Är ju ett måste att sitta och klaga och oja sig över alla puckon som av någon anledning är med. Dimman ska ut så han håller mig inte sällskap. Hmm.

Dödsångest

Jag trodde jag skulle dö inatt. På fullt allvar.
Somnade med en smärta i huvudet bakom örat. Det går väl över, tänkte jag.
På natten, när det var dags för den vanliga toalettrundan, gjorde det fortfarande ont, fast tio gånger värre. Så fort jag rörde mig, gick, kissade, vände mig i sängen ilade det till av smärta.
Det går ju naturligtvis inte att förklara nu utan att det låter löjligt, men just där i sängen inatt, i totalt mörker och ingenting som tröstar, trodde jag att jag skulle dö. En åder som spräcks. Hjärnblödning.
Fan, att jag inte ens skulle få uppleva en unge, tänkte jag.
Jag vågade inte ens somna om, eftersom jag inte visste om jag skulle vakna.


Ja, jag vet. Behöver kanske lite terapi.

En vecka kvar!

Till Alla hjärtans dag, javisst... Men ännu viktigare; min födelsedag!
Wohoo, 24 år! Värt att fira...? Nja. Men roligt att ha en "egen" dag. Och det är ju inte ofta någon glömmer av den :)
Så vad önskar jag mig...? Hmm. Har ingen aning faktiskt. Konstigt.
Var mycket lättare när man var liten och bara ringade in det man ville ha i BR-katalogen!

Nyttigt... eller inte.

Nu måste jag göra mitt bästa för att gå upp i vikt. Väger inte tillräckligt mycket. Vägde mindre vid inskrivningen än innan jag blev gravid!
Så för att inte paja magen totalt får det bli fullkornstoast till frukost. Med massa ost. Men det räcker ju inte. Så ska väl börja med en glass om dagen kanske? Det är väl det enda jag är sugen på just nu. Men måste äta mer! Ska ju bli tjock förr eller senare!

It´s a hard job but someone´s got to do it.

Mmm... wienerbröd. 

Jag tror inte mina ögon!

Det är sol ute! SOL!!
Det måste ha gått månader sen sist, för jag kommer knappt ihåg hur den såg ut. Underbart! Man blir på ett sånt bra humör när man vaknar av solstrålar i ögonen.
Nu blir jag sugen på glass... Och McDonalds ligger ju faktiskt inte såå långt härifrån. Deras mjukglass med chokladsås är den godaste som finns! Just nu.


Skärpa mig

Ja det måste jag göra. Det är ju fan skandal! Att jag inte skrivit på så länge. Men jag är lite ego just  nu. Bara tänker på mig och min lilla råtta. Japp, en råtta blir det! Precis som sin mamma.
Råttans år börjar.. eh, igår. Och förhoppningsvis kommer den i år. Men man vet ju aldrig. Kanske blir en elefantgraviditet.

Jag och Dimman såg nog lite roliga ut förut.
Jag raklång, naken på sängen utan att röra mig. Dimman som rullade ihop sitt öra för att få plats med det i toarullen vi hade rullat fram. Och ner med toarullen på magen för att leta efter ett snabbt slående hjärta.
Vi hörde inget. Men ska hämta mammas stetoskop i helgen. Då kanske vi kan höra ett litet livstecken!

Orolig

Nu känner jag igen mig igen!
Samma gamla vanliga Ångest-Sandra!

"Tänk om den inte lever?" "Varför växer inte magen?" osv i all oändlighet.

Var väl för bra för att vara sant att jag faktiskt kände mig rätt lugn fram tills nu. Vecka 14 nu, och jag ska väl ta tag i att ringa barnmorskan imorgon så jag kan lyssna på det lilla hjärtat. Men missade telefontiden idag, såklart.
Eller så får jag helt enkelt intala mig att "jag är gravid JUST NU, tills någonting annat bevisar motsatsen."
Lättare sagt än gjort.

Stackars Dimman.

Synd på så rara ärtor

Ja det är synd att snön som kom igår natt inte ville ligga kvar. Det är så mysigt :) Men men. Man får väl helt enkelt acceptera att man bor i ett snö-u-land.


Ohh... så muuusigt!

Ångest

Jaa, det blir ju så ibland... Sov till elva, men orkade verkligen inte gå upp. Har inte sovit så bra för jag har så jävla ont i magen. Så jag bad Dimman att göra kaffe, vilket han gjorde, sedan kom han och lade sig igen och så låg vi där i flera timmar och drack kaffe och kollade på Scrubs!
Hur mysigt som helst. Problemet är ju att det känns som att man "slösat" dom timmarna nu...
Fast hade inte gått upp anyhow.

Jaja. Jävla gallsten eller vad det nu är. Har såna kramper i omgångar att det fan är löjligt. Hade igår också, och det verkar inte vilja gå över.
Var iallafall hemma hos mamma och pappa och åt massa gott, och äppelpaj till efterrätt. MMM!
Älskar paj. Alla pajer. Eller inte rabarber förresten.

Nu ska jag väl slänga i mig lite frukost. Och sedan inte göra mycket mer idag hoppas jag.

Äntligen lördag

Oj det var ett tag sedan man uppdaterade här. Har varit busy, busy. Eller ja, man har inte så mycket tid över när man sover till halv tolv på veckorna.
Det mesta är som vanligt. Kan inte äta så bra. Måste verkligen börja försöka.

Ska snart in till stan med mamma, det är så mycket jag behöver köpa! Speciellt till lägenheten. Har inte ens satt upp gardiner än! Men orkar inte. Längtar till den stunden när jag orkar någonting.

RSS 2.0