Seg i kolan

Uj uj hinner inte så mycket nuförtiden. Har pluggat sen Jojje somnade vid halv åtta! Får liksom inte till det... Jaja, det får duga. Hoppas att jag fortfarande har chans på den högre graden. Det tror jag. Men men.

Shit vad varmt det har varit idag! Högsommarvärme indeed. Och på 17-bussen har dom på elementen... Det rann svett längs med ryggen när jag åkte hem. Trevligt.
Ska uppdatera mer imorgon som är sista dagen för veckan! Har massa nya bilder :) 

Nu måste jag sova. Har ont i huvudet och i magen. Någon slags katarr tror jag.

Jag har visitkort.

Idag har jag haft fullt upp. Har faktiskt nyss pustat ut efter att ha blivit klar med veckans läxor som ska in imorgon; Delrapport på 8 sidor, ansökningsbrev och visitkort.
Jag har visitkort! Den ni. Men bara tillfälliga, eftersom jag inte är färdigutbildad än får jag bara skriva "makeupartist" istället för prof. dipl. makeupartist som jag SKA bli, hoppas jag. Krävs en del MVG:n men det ska jag nog klara. Det MÅSTE jag klara!
Men iallafall, visitkort. Känns bra! Och klurig som jag var, skrev jag Sandra Ågren Panidis på korten, eftersom jag byter efternamn i sommar och dom som jag eventuellt jobbar med nu måste ju kunna känna igen mitt namn även efter jag kommit hem från Grekland :)

I skolan idag övad vi på att göra "Perfekt mun". Det är precis som det låter, en perfekt mun helt enkelt. Men nejdå, det är INTE enkelt! Snarare helt omöjligt. Varenda kant ska vara rak och knivskarp, inte en millimeter får vara fel och så stadig på handen kan man ju omöjligt vara. Ja vi får se hur detta kommer gå... fick öva på Anna idag iallafall. Det kommer krävas mer övning, kan jag säga.

Detta är inte en "perfekt mun"... suck.

Tidsbrist

Usch det är segt just nu.
Jag är sjuk, det är heldagar i skolan och jag ser inte Dimman och knappt Jojje heller för den delen. Men men. Känns jobbigare när man är seg i huvudet av allt snor.

Nä, lite positiv attityd skulle nog inte skada.


Har faktiskt skitkul på skolan! Lär oss massa saker varje dag, timmarna går så snabbt att man knappt hinner med. Varje dag börjar med en eller ett par timmars teori och sedan sminkar vi varandra med alla moment vi lärt oss dittills. Känns grymt bra! Men börjar redan få prestationsångest över praktiken vi kommer göra framöver... jaja, så är det att vara perfektionist :/

I lördags firade vi mamma som fyllde 47 i söndags! God mat och sen lämnade vi G där medans vi åkte iväg och firade den grekiska påsken. I söndags tog vi med oss ett kompani och gick på husvisning i Kungälv! Spännande. Har inte pratat med mäklaren än, men vi får väl se hur det blir... Det  finns mycket att tänka på när det gäller det.

Nu måste jag fortsätta med min läxa... mina läxOR rättare sagt.


Våran guldklimp!


Här ser man dom små söta tänderna också :)


Georgosbilder

Idag har jag hunnit med en del iallafall, känner jag. Disken har stått orörd i dagar eftersom varken jag eller Dimman kommer speciellt långt utan att G blir skitförbannad. Men nu är den gjord! Vet inte vad det var som var så kul med att sortera underlägg... men tyst var han ett bra tag iallafall.
Behövs uppdatering av Georgosbilder kanske.


Lyckades roa honom ordentligt med nedersta lådan...

Pyjamas och mössan, det är grejen!

Myyyyyyyyyyys!!! Nu har han börjat vilja ha välling också, älsklingen. Eller inte bara vilja ha - han KRÄVER det :)


Uppdatering om skolan!

Det är fredag! Vilket alltid är skönt, men nu när jag går på Makeupstudion är det inte lika roligt att det är helg. Har ju så jäkla kul där! Tiden bara flyger fram.
Det som är skönt är att jag får träffa mina killar hela dagarna. Fasiken vad man saknar dom! Lilla gubben som skiner upp när man kommer hem och stora gubben som åker en kort stund efter jag kommit hem... Det är inte så kul. Men men, det handlar om 12 veckor av vårat liv och det handlar om min DRÖMUTBILDNING!

Hittills går det bra, vi började sminka andra dagen och bygger på hela tiden med nya saker. Det vi gjort hittills och som vi övade på idag är bas (blanda rätt är inte helt lätt...), puder, fransmarkering, grundskuggning, mjuk glob, mjuk dropp, mascara, läppglans och scattered lips. Det senaste används vid tex filminspelning och liknande då man helt enkelt gör en naturlig läpp fast med smink. :)

Det är inte tråkigt med mina väskor kan jag säga. Bara längtar efter att utforska lite nogrannare ju längre vi kommer i kursen. Har ju inte ens fått börja med skimmerskuggorna än... Men det kommer.
På måndag är det heldag och Jojje får vara med mormor när D åker till jobbet. Vi ska göra bryn och fördjupning i ögonskuggor :)
Men man blir bra trött av att ha saker att göra hela dagarna. Jag gör delrapport varje dag och renskriver bedömningar och det tar sin lilla tid. Så full rulle med G efter jag kommit hem vid 14, det är mat, lek, bus, mat, gnäll och vara i famnen, bus, trösta, bada, mat, lägga... Sen ägnas resten av kvällen åt renskrivning, typ. Har inte ens hunnit sminka mig själv än! Men det är SÅ värt det.
Har läxa i helgen också som jag hoppas att syster kan ställa upp på.


Mina väskor som är tunga och släpas fram och tillbaka varje dag på buss och spårvagn...


Några av mina ögonskuggor... Detta är bara skimmerskuggorna, har många fler matta.


Allt som använts under dagen ska tvättas noggrannt varje dag.

Äntligen sovdags

Gud vad jag är trött...
Har suttit med min första delrapport (ska lämnas in varje fredag och ska innehålla i detalj ALLT vi pratat om under veckan...) och ska äntligen gå och lägga mig. Orkar inte ens lägga in bilder på mina stora sminkväskor!

Får göra det i helgen eller nåt. Min nacke värker och "kroppen är mitt verktyg" så nu ska jag sova gott.

Massa färger

Oj oj oj nu är första dagen över. Och vi har bara gått igenom regler, upplägg av kursen och vad vi kan förvänta oss, i stort sett. Plus att vi gått igenom innehållet i mina väskor fulla med smink!! Tjoho!

men har haft fullt upp idag och har redan en del läxa till imorgon så detta blir allt för idag. Jag ska märka hundratals produkter plus läsa på om grundfärger, blandfärger och neutraliseringsfärger...


Men så är det ju Desperate Housewives idag också, dubbelavsnitt! Verkar inte som att det blir en tidig kväll för mig idag heller... Hoppas G sover längre än 6 som han gjorde imorse. Sovgott!

Skolstart!

Imorgon börjar jag min utbildning! Jag är så nervös, varför vet jag inte... Borde såklart sova för längesen. Men kom ganska nyss hem från mamma och pappa där vi ätit god grillmiddag och planerat lite inför Resan.

Uppdatering imorgon när jag kommit hem, var bara tvungen att se vilken spårvagn jag skulle ta. Är inte helt inne i kollektivtrafiken än, men snart så.

Godnatt.


Långa listan

D sover i soffan bredvid och jag har inget bättre för mig...

Lovar du att vara ärlig? Javisst


Du heter: Sandra


Smeknamn:  Hjärtat för det mesta


Beroende av: Godis, helt klart. Röda hjärtan.

Vad tror folk om dig?: Säkert en massa saker


Vad får du oftast komplimanger för? Ehh.. vet inte. Rumpan av Dimman iaf. Sminkar fint har jag hört så det hoppas jag.

Vad säger du för att imponera på någon? Det beror på vem jag pratar med!

Hur imponerar man på dig?: Man tränar i mer än en vecka. Och så är man varm och generös med sig själv :) 


Brukar du skratta för dig själv?: Hahah jaa! Oftast när jag kollar på Christine, läser bloggar eller pratar med nån på datorn.


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  Nu har du pengar på kontot hjärtat puzz å kram


Var bor du?: I en lite för liten trea i grymmaste området; Hildedal!


Trivs du där?: Mycket. Tycker att det ska bli svårt att flytta härifrån, men försöker leta efter en granne med större som vill härifrån.


Äger du några converse: Japp beigea. Vill ha ett par vita också.


Sprit, cider, vin eller öl?: Inte öl, iallafall.

Brukar du bli för full?: Nä


Vad har du för mobil operatör: Telenor... eller Tele2 är det kanske. Gamla Comviq, blandar alltid ihop dom.

Är du allergisk mot något: Ja damm och kvalster. Tur att jag städar så ofta... eller inte. Lite hund också.


Har du haft sex idag: Hallå småbarnsförälder... Självklart inte.


Hur svarar du i mobilen: Hallå? eller Hej de e Sandra


Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Glad påsk från moster


Antal timmar sömn inatt: Det var inte tillräckligt iallafall. 5 timmar?


Sov du ensam: Nej min grek är alltid bredvid


Brukar du komma i tid: Jaa. Oftast.


När mår du bra: När jag är med mina killar eller vänner


När blev du fotad senast: Igår! Måste lägga över dom på datorn...


Hur känner du dig nu: Trött och ont i huvudet, men nöjd över att få sova imorgon. Hoppas jag :)


Vanligaste färg på dina kläder: Svart... Har mest basfärger. Tråkigt men sant.


Vad saknar du: Tid


Hade du en bra kväll igår: Ja grym! Lyckokväll.


Favoritdryck på morgonen: Earl grey-te


Rakar du benen: Så ofta jag hinner. Inte tillräckligt ofta, kanske... Inför nåt viktigt.


När brukar du oftast gå och lägga dig?: Är trött på morgonen men har svårt att gå och lägga mig när jag väl sitter uppe på kvällarna. Ungefär vid 23 brukar det bli.

Är du blyg?: Ibland. Ibland inte.


Sysslar du med någon idrott: Nej, men jag önskar att jag hade det. Fotbollen ska man kanske ta upp?


Vill du hellre ha mail än brev: Det hade varit kul att få ett riktigt brev, men ingenting jag räknar med direkt :)


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja...


Har du spytt offentligt: Haha ja


Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Det man inte kan göra annars


Är du bortskämd: Bara med kärlek (naaaa)


Vad gör du imorgon: Sover länge. Åker till Torslanda

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Oj, ingen aning och orkar inte försöka gissa


Vad längtar du till?: Många saker. Utbildningen, bröllopen, Grekland. men mest av allt en härlig höstkväll i slutet av 2009 när allt är ÖVER och man kan sitta å pilla på ringen och planera för tvåan...

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja!


Vad använder du för shampoo?: Head & Shoulders eller Sunsilk. Luktar godast :)


En speciell dag du minns: Hmm svårt att glömma när G föddes :)

Hur gammal är du: 25. Jämnt och bra.


Tycker du om någon just nu: Många


Du samlar på: Orosmoln


Gröna eller röda äppeln: Gröna


Vem ringer du när du är arg/ledsen: Dimman, Anna eller mamma


Gillar du golf: Hur kan man gilla det?


Vilken tid gick du upp idag: Vid 7.06, låg och drog mig till tjugo över.


Har du sovit i din egna säng inatt: Ja


Har du strumpor på dig nu: Ja


Är det okej att gråta: Självklart


När grät du senast: När jag såg en förlossning på tv är det senaste jag kan komma på... Det går i perioder, det där.


Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa hus!


Bär du glasögon eller linser: Nä men jag borde nog. Ser suddigare och suddigare för var dag som går.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej


När går du upp ur sängen en helgmorgon: Halv åtta, ungefär.


Har du piercing: Öronen och så jobbar jag på att töja ut navelhålet som läkte ihop lite under graviditeten.


Vill du gifta dig:  Ja, nu skulle det bli lite jobbigt annars :)


Vill du ha barn: Flera. Minst två.


Solar du ofta: Aldrig i solarium, med högt solskydd på klipporna om sommaren. Cancerrädd. 


Är du bra på att laga mat: Ibland. Men inspirationen fattas för det mesta.

Är du flygrädd: Fruktansvärt mycket

Hur vig är du: Hahaha!


Är du musikalisk?: Ja, det tycker jag nog


Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten


Tror du på ett liv efter döden: Tror inte men hoppas


Tycker du om sushi: Nej, så otrendig är jag


Bor dina föräldrar tillsammans: Ja


Har du tandläkarskräck:  Nej


Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska för det mesta. Nuförtiden kan jag iof gäspa vid nio :)


Vilken ögonfärg har du: Blågrå.


Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja vem har inte det? Jobbigt.

Biter du på naglarna: Ja tyvärr. Svårt att sluta.


Röker du: Nej


Hur ofta tränar/motionerar du: Hmm... Jag gjorde med den rullande magtränaren två ggr förra månaden. Så mycket.


Senaste låt du hörde: En grekisk låt som vi sjunger och dansar till här hemma. Somrigt!


Har du orkat läsa hit? Oj oj oj...
NU är det sängen.


Söndag utan söndagsångest!


Underbart med ytterligare en ledig dag. Sen - sminkskola på tisdag!

Hittills har det varit en grym helg, vädret har suttit som en smäck och sällskapet liksaså! G har inte haft sina bästa dagar men alla har ju sina downperioder. Bara att acceptera!
Vi kom till Kungälv tidigt och tog en lång promenad och tittade på hus till salu. Nocko och Daniella försökte övertala oss att köpa ett jättefint hus där... Ja, lite tänker man ju på det :) Sedan fick Dimman hjälpa till att såga lite till deras trappa och jag försökte hjälpa Danni att plantera blommor samtidigt som jag passade vildingen, som var helt bestämd med att han absolut inte kunde roa sig själv. Lunchade med grillade bacon&ost-korvar, mums! På kvällen grillade vi massa kött, zuccini, grekiska paprikor, sparris och till det klyftpotatis. Inte helt fel!
Sedan en trevlig kväll med gott vin och massa tjöt :)

Idag fick Dimman sova ut ordentligt efter ett par flaskor Retzina, och jag fick Georgos att dricka välling! Tjoho! På kvällen också, så jag hoppas att det håller i sig. Sedan hängde vi på Daniel och Anna till Allum. Köpte svarta jeans, ny mascara, grejer till inbjudningskorten, pennor m.m. Och en söt sommarmössa till G! Orkar inte fixa bilder nu, får ta det imorgon.
Fikade lite hos Monica, grannen, och sen hade vi myskväll här hemma. Spareribs, snurrpommes, tomater och smörstekta sparrisar (fått dille på det båda två) - det var gott!!
Och nu på kvällen har det blivit lite, lite planerande av planeringen :) Får nysta ut allt som ska fixas innan jag orkar ta tag i något av det. Får skriva ner det här så jag kan bocka av allt eftersom.

Nu är det godnatt alldeles strax, ska dra med mig Dimman hade jag tänkt. Au revoir!


Varm, stressig och rolig påsk

Glad påsk!

Underbart väder ute, har precis vaknat :) Skönt. G sover och snart går vi ut och sätter oss på uteplatsen och dricker kaffe! Massa sommarfeelings :)

Gårdagen blev supertrevlig. Började med kaffe och våfflor och sen satt vi ute på framsidan med grannarna. Blåste som fasiken men solen var ju framme så det var bara att stå ut. Drack frappé också som man ska göra när det är varmt och soligt!
Sedan kom Nicko och killarna skulle egentligen ut och fiska, men det blåste ju så mycket att det inte gick. Så Daniella kom också så blev det skön promenad, pizza för att väga upp promenaden och en lång kväll med skratt, vin och spel!

Hann få lite ångest över bröllopet också. Men allting borde ju lösa sig i slutändan, eller? Paniken grundar sig nog i att jag börjar plugga på tisdag. 5 dagar i veckan och när jag kommer hem har jag antlingen läxor eller så måste jag öva. När ska jag hinna fixa med bröllopsplanering?

Men men. Det blir ett senare problem, kan inte oroa mig över det nu redan. Ska hämta tapeten jag ska göra inbjudningskort av senare idag tänkte jag.
Senare idag ska jag hämta resesäng hos mamma och pappa och sen åker vi till Kungälv och Nicko och Daniella för att ha en superpåsk med grill, sol och hräligt sällskap. En del bröllopssnack kan det kanske bli också. (Dom gifter sig i Grekland dagen efter oss :) )

Ha en underbar ledighet allihop!
Puzzåkram!


Bästa påskfrisyren

Nytt utseende i badrummet




Så här gjorde jag med badrummet häromdagen, på insidan av dörren och vid badkaret. Dimman tyckte inte om det sådär jättemycket tror jag... men men :)

Vad tycker ni? Ser det konstigt ut eller fint?

The long friday

Ahh, än en gång njuter jag av min ensamhet! Dimman har dragit med sig Daniel på en långpromenad så nu har jag fått äta frukost utan att behöva ha ögon i nacken samtidigt. Underbart!
 Vardagslyx :)

Igår var jag ju i Kungälv på släktkalas, stackars Jojje blev väldigt ledsen i början. Han blir ofta det när det kommer mycket nya människor på samma gång, det är lättare för honom när han får vänja sig vid en och en :) Men efter en stund blev det bra som tur var! Åttamånadersångest, har jag hört...
Han somnade gott i bilen på hemvägen och det är så skönt att bara kunna lägga ner honom och så somnar han direkt. Ingen ramsa ens :)

 
Från badstunden igår. MYS!

Nu ska jag snart ut och olja utemöblerna, Dimman slipade ju dom igår så nu är dom som nya! Längtar tills man kan sitta där och ta en morgonfrappé i solen :) Lite kallt än för det, iallafall klockan åtta på morognen.

Ahhh... njutardag :)

Är helt ensam. Dimman har tagit med sig G och ska gå en lååång promenad, bort till våra gamla hoods och kolla på Långströmsgatan. Man har ju nästan redan glömt hur det var där trots att man bodde där i flera år.

Så nu mina vänner, ska jag göra en god frukost och avnjuta den i lugn och ro, sedan ska jag ta ett varmt bad och läsa alla tidningar jag inte hunnit läsa än. Får se om jag hinner något mer efter det.

Tjing!

Regn ute, sol i sinne... eller nåt.

Fast att det regnar ute är humöret på topp!
Imorse precis när det började regna fick jag en sån sommarkänsla... Härligt.

Och hela familjen fick sovmorgon imrose! georgos brukar alltid pipa till när det är dags vid 7.15-7.30, men imorse vaknade vi klockan 8! Så fick man ta upp en glad unge :)
Tror det var tack vare min extramörkläggning igår, satte upp svarta sopsäckar runt gardinen så det verkligen ska vara KOLSVART i rummet nu när det blir ljust ute så himla tidigt.

Idag vill jag till IKEA!

Här är min lilla bergsget förresten. Det är hans nya smeknamn. Klättar på ALLT!


VAFAN!?

Var är Desperate Housewives!? Jag vill inte se hockey, jag vill se DH! Och Christine!!
WTF!?

angry20girl20stor2GRRR

Var är min sol?

Jag blev lovad 14 grader och sol idag. Dom sa det!
Nu är det istället mulet, grått och kallt. Suck.

Vaknade med världens smärta i halsen, kunde inte svälja min saliv så illa var det. Men en kopp te senare så känns det bättre. Planerna för idag är inte många. Måste köpa en tvättpåse (spännande!) men orkar inte ge mig ut idag. Har varit ute trots sjukdom men det blir ju inte bättre av det direkt, tvärtom. Ska ta det lugnt idag, åka med bilen och handla lite kanske.

Hinner kanske kanske kolla lite bloggar nu innan G ska gå upp. Tråkigt inlägg det blev! Bättring till nästa gång. Kan lova att speciellt en bild blir kul. För er, inte för mig...

Slappsurfar

Sitter uppe alldeles för sent och funderar på bröllopsinbjudningarna. Ingenting jag funderade särskilt mycket på innan, men drömde om det inatt och har nu lite ångest! Att det finns så mycket olika sätt att skriva en inbjudan... Suck.
Men har faktiskt fått lite gjort idag! Köpt en TAPET faktiskt som jag ska använda, hihi. Den var ganska dyr men det hade antagligen blivit ännu dyrare att köpa korten styckvis. Och jag vill pilla själv!

Ingen som skriver kommentarer nästan nuförtiden, tråkigt. Gör gärna det :)
Men helst inte om ni vill klaga på sömnmetoder. Det får ni diskutera någon annanstans.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och förhoppningsvis vara frisk och kry när jag vaknar av Jojjes sköna stämma imorgon!

Puzzzåkram!
(Dimman har smittat mig med Lilla Al-Fadji... Helt ärligt så börjar han våra samtal nuförtiden med "shudeludeludeluuu little lady"... )

Helgen som var.

Håhåjaja.
Sitter proppmätt i soffan och flyter ut över kuddarna känner jag. Har ätit mycket och gott! Anna och Daniel kom förbi och åt Carbonara med vitlöksbröd. Sen hade jag lovat Dimman att han skulle få Budapestlängd till efterrätt... Jag gillar inte ens det speciellt mycket, men tog ändå. Jaja. Måste ju fylla ut huden på magen, liksom :)
Sen lite godis på det. Lagom!

Har fått mig värsta träningspasset idag, Dimman hjälpte pappa med deras nya altan, den elfte typ, och jag skulle gå till Ica Maxi och handla.På ditvägen var det lugnt. Men det blåste som FAN ute och på hemvägen... Jag skojar inte när jag säger att jag typ låg mot vagnen och putte på och ändå kom jag knappt framåt! Det var fruktansvärt, jag ville bara ge upp och lägga mig ner. Helt svettig, men eftersom jag är så förkyld just nu ville jag inte dra ner jackan... Jaja, i-landsproblem.

Igår hängde vi med Tomas och hans bror på dagen, sen åkte vi allihop ut till Hönö och kompisarna där och grillade! Det var gott, härligt väder var det också. När det var vindstilla iallafall. Sen var jag ensam på kvällen för Dimman gick ut med dom.

Kort vecka för Dimman, det är skönt. Har tänkt åka till Ikea i veckan, behöver servetter... Och man behöver ju alltid något mer! Och nästa vecka igen börjar jag ju skolan! Oj oj oj... Spännande! Längtar efter min väska med smink :)


Våran vårdag

Glömde ju bort mitt håravfall... 25 centimeter bort, bort bort! Så himla skönt. Men nu försvann ju dom blonda topparna så  nu ser jag ganska råttfärgad ut i hela håret... Usch. Men det går ju att ordna ganska lätt.

Så här ser jag ut i håret nu. Med min lilla tuffing.




Idag har vi haft besök av en gammal jobbarkompis med tjej och barn, mycket trevligt och det var våran tur att bjuda på lunch. Hade lite svårt att komma på nåt bra men trots glaslarmen blev det kycklingfajitas! det var supergott (om man får säga så själv), strimlad kyckling med fajitakryddning, lök och paprika i ihoprullade wraps som gratineras med massa ost på i ugnen. Till det blev det fräscht med sallad, tacosåser och massa gräddfil :)
Fick prova på nåt nytt också, fick påskkaffe och påskté i present tillsammans med tunnbrödsknäcke doppade i apelsinchoklad! Supergott, och definitivt inget jag hade köpt själv, om man säger så.
Sen fick vi till slut monterat våran nya bilstol, usch vad tiden går fort. Den lilla, lilla bebisstolen till en stor killes bilstol!



Mina killar. (Här hade jag gjort ett hjärta om jag visste hur man gjorde det...)


Som nyförälskade...

Tjoho!
Barnfri kväll, massa mys med restaurang och en sen fika i stan... Det var inte igår, om man säger så. Och mamma och pappa var väl inte ledsna över att få leka med Jojje i några timmar, om man säger så :)

Proppmätt nu efter all pepparsås... med lite kött och potatis till, hehe. Träffade sen Mitsos och Carolina för fika i Linné, görmysigt. Fick riktig sommarfeeling med alla som var ute så "sent" på kvällen en vanlig vardag, uteserveringarna var helt fulla och fast det var vid tio på kvällen var det inte kallt! Skönt!

Nu har vi tankat egentid för ett litet tag till.
Imorgon ska Dimman ut och jag blir gräsänka för en kväll. (Precis som att jag inte är det ALLA andra vardagskvällar...?)
Någon som vill hålla mig sällskap?


Pyssssåkraaam

Underbar dag!

Snart ska vi åka in till stan och hämta Dimmans kostym! Han är så glad :)
Sen ska vi hem och lägga G och så åker jag till frisören för att klippa och kanske färga, får se om dom har tid att slinga också. Ska klippa av en ordentlig bit, typ 20 centimeter. Är sååå trött på det långa som bara hänger fult eller sitter i den där fula slarvtofsen.
Så det ska bli kul!

Sen ikväll får vi antagligen barnvakt! Ska in till stan och äta en romantisk middag på någon restaurang, får se vilken det blir. MYS!

Åh vad härligt det är med denna sol! Man blir helt salig ju :) Ska ta på mig något vårigt nu.

Pysssssåkraam :)

Ont, det gör ont men solen skiner!

Aj, aj mitt huvud. Bara att bita ihop.

Idag ska Elna från babymassagen komma hit med lilla Isak så ska vi prata om kuren... Hon ska börja idag och jag ska försöka hjälpa :)
Hade tänkt att baka muffins innan det men vi får se om jag kanske går och lägger mig en stund när D gått upp.

Har inte vaknat en enda gång inatt! Även om G sover bra brukar jag vakna flera ggr från 5, 6 på morgonen och lyssna. Men idag vaknade jag av lite "prat" från godingens rum vid 7.35. Härligt! Behövdes.

Solen skiner och det är 9 grader i skuggan. Bara att njuta så gott det går! Ska sätta mig med en stor kopp te och GP vid borde med G som får äta lite plockmat. Så kanske jag hinner några sidor :)


RSS 2.0