Metallsmak


Här hemma så svälter våran son... Så han får gå loss på inredningen istället.

Härlig dag!

Idag har varit en bra dag! Sovmorgon idag, är alltid skönt. God frukost och sedan lite Wii för att få upp flåset på morgonkvisten :)
Sedan begav vi oss in till stan där vi hämtade mina VIGSELRINGAR! Åhhh jag vill ha på mig dom nu direkt och hela, hela tiden! Men måste vänta 5 månader...
Kollade runt lite efter skor till oss båda, Dimman hittade ett par fina Tigerskor men vi ska till Lager 157 imorgon så vi kollar att dom inte finns där innan vi köper dom för fullpris här. Handlade lite och kollade efter en bra BH på Change. Killarna orkade inte vänta så jag får gå dit och prova i lugn och ro någon dag istället.
Sedan åt vi pizza och min syster kom och tittade på Melodifestivalen innan hon skulle jobba. Som croupier eller hur det nu stavas. Åt massor med onyttigt. Dimman var gullig och köpte ungefär ett kilo av mitt favoritgodis igår när han var iväg :) Knappt att jag orkar titta på det.

Sa jag förresten att jag köpte min brudklänning igår! WIIIIEE fan vad kul det är att stå helt utspökad i gräddbakelse :D
Ska dit på måndag så dom kan mäta mig och sy den perfekt efter mina former, hehe. Ickeexisterande sådana...
Iallafall är den superfin och jag är så himla nöjd.


Förväntansfull inför ringhämtningen...

Mitt knappt-kan-leva-utan-godis. Konstigt eftersom jag inte brukar gilla denna typ av godis men dom har hängt i ett bra tag nu. Är som sagt en superperiodare när det gäller godis! (Snyggaste skålen fick jag av kära HD & Freddan på surprisepartyt :D)

Mys med nakenfisen innan badet :)

Åh spännande!

Idag har vi en fullspäckad dag framför oss. Ska snart hoppa in i duschen och sen beger vi oss till stan och beställer klänning! Jippi!
Sen åker vi till BabyBarnmässan och kollar lite. Kommer ihåg att jag var där förra året, gravid i vecka 23, 24 och tänkte att det var mer att se om man hade fått sin bebis! Så nu åker vi dit med Jojje. Hittar kanske nåt fint till hans rum?
Och ikväll blir det premiär för GRILLNING! Japp, på med en marinerad fläskfilé och sen njuter vi :) Vi ääälskar grillat...

Underbart väder idag, var lite trist när vi gick upp men nu skiner solen. Ha en bra dag allihop!


Besviken

Var alldeles nyss och provade en klänning som jag ville ha, men den var för liten... Suck. Så nu får jag köpa den för dubbla priset i affären istället. Suck.
Jaja, vad ska man göra? Lite väl optimistiskt att tro att man kan klämma ner sig i en 34:a kanske.

Vi har spelat massa Wii idag, speciellt tennis och bowling. Dimman och Daniel står därute och spelar tennis nu och fnissar som två småtjejer... Och jag är SÅ godissugen.
Suck it up.

Imorgon ska vi till stan, det är nog bara så långt vi kommit i planeringen.

... och lite kärlek innan vi säger godnatt


Goding

Sitter och kollar på Grey´s anatomy, ska nog ta mig lite äppelpaj också :)
Har varit i Kungsbacka hela eftermiddagen och tittat på brudklänningar, tyvärr hittade jag ingen men Daniella beställde sin! Kul! Jag ska prova en imorgon, så då kanske jag har min också... :)

Så här ser man kanske ut efter att mamma tvingat i en katrinplommonpuré när man är hård i magen :)

Nya bilder


Oh my... blekare än min bebis! Inte bra.


Leker med pappa!


Babysim är kul. Snygg frissa, Jojje!


Suddig och jäklig men jag gillar den ändå, för det är precis så här han ser ut när han ålar omkring här hemma!

Doooown

Ingen rolig dag idag.
Var i Kungälv och mötte upp Anna för att ta reda på mer om företaget och hur vi ska gå tillväga osv... Det är inte riktigt uppmuntrande direkt! Känns inte som att staten gör det lätt för oss som vill starta eget. Krångel med ALLT och ingen som samarbetar! Och en liiiten miss på en kvart sisådär kan kosta oss våran grymma SGI.
Så nu känns som det att det lutar åt att vi skjuter upp det. Vi får se, jag är allmänt nere idag så det kanske låter annorlunda imorgon.

Ska försöka ta tag i lite grejer nu när lilleman sover. Måste ringa Sahlgrenska hud, Coop, babysimmet, banken och några band som hört av sig om bröllopet. Och så måste jag bestämma klänning typ denna veckan annars blir det för sent.
Plus att min fot is killing me, går som en tantoch det värker när jag bara sitter ner.
Suck.

Dagens klagan är över. För denna gången.
Ska städa nu. Jippi.

Myssöndag

Sitter och äter toast med jeans som är blöta upp till knäna, ungefär. Jag var hungrig :) Vi har varit på promenad med Kristian, Maria och Rocco till Backaplan där vi skulle handla lite. Sen blev det kaffe hos dom och då tog Maria lite bilder som jag lånar :)
En ny grym kamera har hon och jag kommer nog få tjata ett bra tag på Dimman om jag ska få en liknande... Men å andra sidan så fick han ett Wii av mig så jag ligger ju lite på plus, om man säger så. Å andra sidan ska jag bleka tänderna snart för x antal pengar så då blir det nog på minus igen... Får se vad vi ska göra för att lösa detta!

Mamma och pappa ligger väl och solar under palmerna nu. Suck, inte alls avundsjuk.

Snart är det babysim och snart börjar min sminkkurs och jag längtar såå! Till kursen, inte babysimmet. Den ska vi faktiskt inte fortsätta på. Vi åker och badar själva istället så får han lära sig att dyka när han blir stor!
Nä, på söndagar vill man slappa eller träffa folk och inte vara upplåst, utan kunna åka iväg till kompisar eller sitta och käka pizza framför en film. Tycker jag :)
Och Dimman håller med mig, såklart. Det gör han alltid, hehe.

Nä nu blev jag sugen på att antingen ta kort eller redigera dom.


Så här mysigt hade han det idag. Det tog inte lång tid innan dom små ögonlocken började säcka ihop :D

Brudklänningsspaning

Igår var vi i stan.
Vi åkte till Tonys högtidskläder där jag var häromkvällen med Daniella. Snacka om skillnad på service och service! Här var dom trevliga och hjälpsamma, till skillnad på Remanns där dom mest verkade tycka det var jobbigt att man var där, typ.
IALLAFALL.
Hittade fyra klänningar jag kärade ner mig i och igår tog jag med mig Dimman så han skulle få nåt att säga till om, jag vill gärna att han ska gilla klänningen jag har på mig! Han gillade två av dom, tyvärr inte min favorit men men. Vi får se vilken det blir till slut. Roligt är det iallafall att stå i såna maffiga (och dyra...) klänningar!

Nä nu ska jag inte svamla om det.
Igår var vi hos mamma och pappa, dom åkte till Thailand imorse och ville träffa oss (Jojje...) en sista gång. Staaackars dom... eller inte.
Jojje har varit så söt idag. Vi har busat massor och kanske var det därför läggningen gick bra ikväll! Han somnade på ett par minuter med endast lite, lite prat för sig själv :)
Lilla älsklingen.

Nu är det Melodifestivalen, popcorn och mys med tända ljus och min stora älskling i soffan medans snön stormar utanför fönstren.

Utsövd (tro't eller ej)

Bästa natten hittills!
G somnade 20 (la iof ner honom 19.30 men han gnällde en stund...) och sen vaknade jag vid 6.30 igen! Hihi våran duktiga kille! 10,5 timmar! Otroligt. Sedan ville han iof inte somna om igen utan låg och gnällde ett bra tag fram och tillbaka innan vi tog upp honom vid 7.15. Sen somnade jag om lite till :)

Idag är D ledig! Tjoho! Just nu spelar han Wii, men snart ska vi bege oss till stan för att hämta ut hans vigselring som har kommit :) Sen ska vi äta på Jensens där en av oss äter gratis. Perfekt.

Börjar få lite ångest över alla pengar som bara rullar iväg. Kanske inte var så smart att köpa det där Wiiet men nu slipper jag iallafall Dimmans tjat... Och inte bara det. Ringar, klänning, babysim och snart ska jag betala min make-upkurs också... Aj, det svider.

Jaja. Vad gör det om 100 år?

Ikväll ska jag kanske möta upp Danni i stan för att kolla lite klänningar. Så roligt! Kul att ha en "medsyster" i allt detta, som förstår PRECIS vad jag går igenom med grekiska traditioner hit och dit och med greker överhuvudtaget! Hehe, snackar lite skit och så :)

Duschtime!

Trötter och Toker

Uoff... Det har varit en körig morgon och jag är trött.

Ska snart till Bvc och göra en läkarkontroll igen, sist upptäckte dom ju blåsljud på hjärtat så jag hoppas att det är borta nu.
Han är verkligen en aktiv kille nu, han gör allvarliga ansatser till att krypa nu och i sängen snurar han runt som en besatt! Igår när han skulle sova tog det så lång tid så jag kikade in och upptäckte att han låg åt helt motsatt håll med huvudet under täcket! Oj oj. Vände honom rätt och så gnällde han ett par minuter innan han somnade. Kollade ändå in när han somnat eftersom han brukar vända sig till rygg och ser att han vänt sig åt motsatt håll igen, mot kanten med ena benet helt ute mellan spjälorna under spjälskyddet! Hahaha, det såg så roligt ut och jag ville ta ett kort men ville ju inte att han skulle vakna. Fick vända honom igen och så sov han gott sen. Bara morgonen som strular som sagt.

Idag blir han 6 månader. Herregud, ett halvår! Kan inte fatta att han är så stor redan. Min lilla Toker :D

Min Toker


Han har hittat sin tunga, den är tydligen kul att leka med. Massor med räcka ut och suga på här hemma nu...


Här ser man vilken ögonfärg han har just nu. En salig blandning!

Överraskningsfest och fotbollscup

Vilken helg!
I lördags fyllde jag ju år, som sagt. Gav Dimman ett Nintendo Wii på morgonen så vi spelade hela förmiddagen nästan. Sedan kom Nicko och Daniella och så skulle vi åka till fotbollscupen killarna skulle vara med på. Dom åkte ut tyvärr, men det är alltid kul att kolla på inomhusfotboll! Sen sa vi hejdå, skulle åka till Torslanda för en lugn födelsedagsmiddag hos mamma och pappa TRODDE JAG!
Skulle bara hämta Sara på klubbhuset i Torslanda och där var hela släkten och vänner!! Surprise!
Att Dimman skulle fixa en överraskningsfest till mig trodde jag aldrig, om jag ska vara ärlig. Men det gjorde han och det var så kul! Vi åt tacos och lite tårta, och jag drack för första gången (mer än ett glas vin) på typ ett och ett halvt år. Kan ju göra det nu när jag slutat nattamma :)

Jojje sov i ett annat rum i sin resesäng och vaknade inte av varken HÖG musik eller busvisslingar och sång :D
Duktig kille.
Fick massa fina presenter också; spa-besök på St Jörgens och Göteborgs day spa, tio Iittala Essence vinglas, smyckeshand, fotoalbum, id-smink, partytopp, halsband och tandblekning!! Tjoho!
Efter lite städning kom vi hem vid tretiden och det var inte kul att första gå upp vid 5 för att lugna G, och sen gå upp vid kvart över sju för att SPELA FOTBOLL!
Så jag spelade fotboll hela dagen på Lundbystrand (såg Anders Svensson, han hade nog hrt att vi skulle spela... ) och sen åkte vi hem och kompenserade med pizza. Gott! Mina lår var som eld kan jag säga, har inte rört mig what so ever på säkert två år och så spelar man fotboll i ett par timmar på det... Skadade foten också, säkert nån sträckning därinne.
Slappade och spelade Wii på kvällen, G skulle egentligen på babysim men är fortfarande sjuk, han är snorig och har feber nu. Att han inte bara kan bli frisk!

Inatt sov han från 20 till 6 på morgonen! Wiiiiiii!! Och idag har jag varit på möte med min och Annas jobbcoach Petra för att diskutera vårat företag och hur vi ska göra med det. Låter jobbigt men det ordnar sig säkert.
Nu ska jag gå och väcka min lilla älskling, ska lägga upp lite bilder från festen senare :)

Denna syn mötte mig imorse



Världens sötaste :)

Idag är ingen vanlig dag...

För idag är det min födelsedag!
Japp, har precis avnjutit frukost på sängen med mina två älsklingskillar :) Fick min första present från Jojje, ett jättefint halsband med ett hjärta. Åh min lilla sötis!

Igår var vi i stan och beställde våra vigselringar! Jag är mycket nöjd :D Sedan var jag iväg och kollade på lokalen vi ska ha och bokade den. Så nu är det bara att börja planera, ingen återvändo! På kvällen kom grannarna över på hallon och björnbärspaj och kollade (halvt) på Let's dance.

Ska snart gå och hämta Dimmans Alla hjärtans dag-present... Han kommer nog bli nöjd :)

Ha en bra dag allihop! Det ska jag ha.


Trötter

Igår var en utmattande dag. Både psykiskt och fysiskt. Det krånglade med sömnen och samtidigt skulle jag ha 8 tjejer med bebisar här hemma en liten stund senare... Det löste sig såklart och vi hade jättetrevligt! Mysigt med massagestund för bebisarna och lite fika på det :)
Sedan skulle jag på FOTBOLLSTRÄNING! Ja ni läste rätt. Jag som inte rört mig snabbare än promenadtakt på år och dar, bokstavligt talat. Det var... hmm, utmattande, som sagt. men kul!
Jag ska ju spela fotbollscup på söndag med Amie och hennes jobb. Samma cup ska Dimman också vara med på med några killar så vi kommer hänga på Lundbystrand en del i helgen! Sen så fyller jag ju år på lördag också, så åker vi direkt till mamma och pappa efter all fotboll.

G sov iallafall jättebra inatt, det var skönt efter dagen. Lite snorig är han också men jag hoppas han blir frisk innan söndag så han kan gå på babysimmet, vi har ju redan missat två gånger och han verkar gilla det så mycket!

Nu måste jag ta tag i bröllopsfixeriet, inte långt kvar! (Enligt dom som vet är jag väldigt sent ute...)


Laila-diskriminering

Förresten, såg på Let's dance förut. Som jag brukar på fredagar. Och jag stör mig på att dom är så taskiga mot Laila! Hon är grym ju, ser ut som ett proffs och ändå får hon löjligt låga poäng. Visst, jag hejar på Morgan, men tycker att hon dansar bättre än honom faktiskt. Dessutom verkar det ju svårare att vara tjej i dom flesta danserna!
Tror juryn är rädda för att favorisera henne när det var så mycket snack om att han har lärt småbarn att dansa, eller vad det nu var...

Laila Bagge Foto: Linus Hallsenius/TV4

Vakennatt igen!

Är nu inne på min andra vakna natt. Får se vad jag ska hitta på för att hålla mig vaken?

Natten igår gick ganska bra, helt ok. Han skrek mycket i början när han inte riktigt fattade vad morsan höll på med, buffa och ramsa och sånt?! Men somnade efter ca 20 minuter. Värre blev det nästa gång, då var han vaken i nästan en och en halv timma. Och ytterligare 40 minuter på morgonen. Men det gav mig bara tillfälle att öva på min lilla ramsa :)
Ni som läser tycker väl att det inte låter klokt.
Men Ikväll lade jag ner honom, som aldrig somnat ensam i sin egen säng utan bara blivit buren, vaggad och ammad till sömns, buffade några minuter på den söta baken, gick ut och sa ramsan och efter några minuter så sov han! Det ni!
Plus att han vaknade till förut, och jag hann inte ens resa mig upp så hade han somnat om. Av sig själv! Det hände bara inte förut!
Jaja, allt är inte bara ros. Jobbigt att vara vaken, och när han väl vaknar är det jobbigt att inte veta om man kan lugna honom eller inte. Men det kan bara bli bättre! Vi ska kämpa!

Imorgon, eller rättare sagt fem inatt åker Dimman till Tyskland för att utöka barskåpet en hel del! Det är inte klokt, det var över ett år sen jag drack mer än några klunkar alkohol! Inte för att jag var stordrickare innan eller saknar det massor, men det är ju helt klart gott med en drink eller två ;)

Med hopp om en bra natt, so long!

Vakennatt och kurar för fullt

Sitter uppe och ugglar, eller rättare sagt vakar! Började med sovkuren idag efter många velerier fram och tillbaka. Var riktigt trött ett tag vid tre, men det rådde Georgos bot på! En timmas skrik är ju alltid härligt på natten.
Känner mig lite villrådig nu måste jag erkänna.
Denna kuren var ju liksom sista utvägen för oss, och det var så självklart att det bara skulle funka. Nu märkte man hur mycket jobb det kräver (iallafall första natten) och jag kan inte låta bli att tänka på vad som händer om vi avbryter denna kuren? Ska han aldrig få sova bra? Nej det får inte vara ett alternativ just nu.
Men det känns lite hopplöst att stå mitt i natten och buffa en skrikande bebis, och sedan säga en liten ramsa för att få honom att sova! Haha, tur att ingen är här, men det räcker med att Dimman är här för att jag ska bli helt stressad. Han är så känslig och tycker säkert jag är elak, men å andra sidan är det inte han som ligger vaken på nätterna med en 7,3-kilosklump fastsugen vid bröstet.

Jaja, vi får fullfölja kurens fyra första dagar och sedan utvärdera. Nu måste jag göra något åt melonerna som växer här.

Supermätt

Åhh... min stackars mage.
Har precis haft tjejkväll (nåja, nästan...) med Amie, ätit currykyckling och chokladbanan med glass. Sprickfärdig! Men gott.

Borde antagligen gå och lägga mig nu, med tanke på att jag sov knappt tre timmar inatt. Men jag kan inte! Har utvecklat något slags sömnproblem. Kan inte sova på kvällarna längre. Förr somnade  jag på två röda, nu vänder jag mig fram och tillbaka och till slut tänker jag på saker jag inte borde tänka på... och då går det verkligen inte att somna!
Jaja. Skalägga mig och läsa lite tidningar kanske. Och kolla på tv.

Igår var en lycklig dag. Jojje tog flaskan! Yey! Det varade dock inte länge. Idag ville han inte mer. Han blev vansinnig och hans relation med flaskan är numera minst sagt frostig.
Suuuuuuuck...

Beställde ett andningslarm idag. Svindyrt var det. Men värt varenda öre om kuren lyckas få honom att sova.

Sjukling ska bli kurad

Har haft en bra helg, förutom att lilleman är toksjuk och så. Han har haft snuva, hosta och feber några dagar, nu är febern borta men hostan har blivit värre och nu rosslar och piper det när han andas. Stackars älsklingen.
Trots att jag tycker så synd om honom har jag bestämt mig för att han ska kuras! En sovkur står på schemat så fort han blir frisk. Äntligen ska vi få sova! Och han också.

I torsdags köpte våra grannar nya spel åt oss i Ullared och dom har blivit välanvända under helgen. Först i fredags på tacokväll hos mamma och pappa, och igår när Nicko och Daniella var här. Skitkul! På dagen var vi dessutom och kollade på bröllopsklänningar jag och Danni! Dom gifter sig en dag efter oss. Var på Remanns där dom var sådär trevliga, men det var ändå kul att titta på klänningar.
Har alltid tänkt att det inte är någon big deal att gifta sig, att inget kommer förändras men det var ändå häftigt och stort att se sig själv i klänningen och inse att "shit! vi ska faktiskt GIFTA oss!".
Roligt :)

Idag har Mitsos och Carolina varit här med lilla söta Evelina och så hade dom med sig semlor! Mums :) Fast inte mandelmassan.
Nu sitter jag för det mesta och läser sovkur-boken, hoppas det går bra. Förhoppningsvis tar det två-tre vaknätter innan han sover många timmar i sträck! Längtar redan.

RSS 2.0