Omöjligt

Kan... inte... stå... emot!

Like a drug to me.

Helgen som gått

Ännu en helg har kommit och gått. Har varit en rätt skön helg, hunnit, vaccinera Jojje i fredags, middag hos grannarna på kvällen och det var både gott och trevligt :)

I lördags skulle Dimman jobba över, men han kom hem redan vid elva och skrämde ihjäl mig! Trodde det var G som öppnat dörren och trillat ut :( Så då hann vi åka till Torslanda och hälsa på en sväng, åkte sedan till Freeport men det fanns inget kul. Mysigt att gå runt och kolla i mörkret iallafall. Storhandlade på Ica Maxi och gjorde sedan ny maträtt; ugnskyckling med paprika/chillisås och färskpasta och fetaost. SUPERgott om man inte som vi råkat ta en färsk pasta med CITRONSMAK! Det var det enda maten smakade, citron. Jahopp, liksom.

Hann även med att titta på första Johan Falk-filmen! Tyckte den var bra, fast jag är väldigt anti-svenska-polisfilmer i vanliga fall. Längtar till och med lite efter att se de andra fem :)

Igår var det städning somgällde hela dagen, hade nämligen mitt allra första sminkparty här hemma! Det blev inte så många men det var ganska bra ändå, nu hann man med mer personliga tips och hann sminka alla med något iallafall! Skönt att det kändes som att konceptet funkar och så.
Och alltid trevligt med fika :)

Idag har jag varit i studion och skaffat (förhoppningsvis) en del jobb. Känns kul med en del på gång, även om inte mycket är "spikat". Imorgon är jag antagligen ledig och sen är det stormöte på onsdag.

Dagens planer: Promenad med lilleman och införskaffa proviant (Marabou yoghurt & raspberry).


Hudinfektionen


Här är Georgos hemska sår. Och ibland glömde man ju bort det och så lyfte man honom under armarna som vanligt och det måste ju gjort jätteont.

Schweininfluensan

Min lilla Anna har antagligen svininfluensan! Stackars henne. Och dom andra som smittades samma kväll. Usch och fy. Hoppas lille Leon klarar sig iallafall.

Här hemma har Jojje varit sjuk ett bra tag nu, det var ju som sagt mycket för honom förra veckan, och han äter fortfarande penicillin för sin stafylokockinfektion men annars verkar han vara på bättringsvägen. Jag och Dimman har bara känt av halsen och varit lite snuviga och vi hoppas att det stannar där.

Jag har varit i studion idag också, sminkat modeller inför Peacocks 4-årsparty ikväll. Dom ska ligga på bardisken med masker för ansiktena, badkläder från Panos och ha sushi på kroppen! Önskar jag kunde sett hur resultatet blev :)
Ska in imorn en sväng också och sminka en modell för modellagenturen.

Har inte sett Dimman alls idag, han har jobbat från 9 och ska stanna till 00.12, stackarn. Igår började han 9 och kom hem 19. På lördag ska han också in till jobbet hela dagen, suck. Skittråkigt!

Bjuder på några bilder från monteringen av våra nya skåp i vardagsrummet. Älskar att ha lite mer utrymme för grejer!


Batteridrivna, självhäftande spotlights undertill. Gotta love it!


Fanns en del glas att plocka upp...


... och det gillade ju lilleman som fick en ny sak att klättra på :)


Blev bra tycker jag. Jättefint på kvällen och bara spotlightsen lyser :)

Klassdejt

Snart dags att kasta sig in i duschen och förbereda sig för kvällen, Anna kommer snart hit också så vi kan sminka oss och så :)
Men what to wear? Hmm.

Vi har idag fått upp våra hyllor och skåp, blev riktigt bra tycker jag och väldigt skönt att kunna ställa undan "bröllopshögen" av presenter som stått i hörnet av lägenheten bra länge nu. Kul att börja använda alla glas, skålar och tallrikar!

Får återkomma med bildbevis!
Trevlig lördag!

Liten kille - stor tandborste

Den lilla barntandborsten duger inte längre, en stor ska det vara annars tänker inte den här killen borsta tänderna!


Maskeradsminkning

Min lillebror var på Halloweenfest i lördags och ville då ha hjälp med att sminkas som Joker (Heath Ledgers version). Har gjort det på honom en gång tidigare, då på Saras födelsedagsmaskerad, men den här gången ville han ha "riktiga" ärr som mungipor.
Och vad gör man inte för sina småsyskon :)
(Jag älskar ju dessutom att hålla på med blod och göra ärr och liknande...)


Här på Saras 20-årsfest.


På lördagens Halloweenfest. Man får tänka till det gröna håret och kostymen, som kom på lite senare.

Hur jag gjorde ärren kan ni läsa på min sminkblogg!

Söndag 1/11

Ett litet miniinlägg:

Invigningen gick BRA, stressigt minst sagt men lyckat! Ingen Foppa, dock:)

Fredagsmyyyyyyys, lördags- och söndagsmys också. Mycket marabou Yoghurt & Raspberry har det blivit, kan fortfarande inte bestämma mig vad jag tycker om den bara... Fortsätter äta tills det händer:)

Idag firar jag och D 5 år tillsammans. <3
Tiden har gått så fort och samtidigt är det en sån kort tid. Nu vill D att vi bara ska fira bröllopsdagen så han inte glömmer hälften av dagarna vi ska fira... Jaja, det är inte direkt så att vi firat dagen på nåt speciellt sätt idag!

Sminkade Adde till Jokern igår till en Halloweenfest. Resultatet dyker med all sannolikhet upp i sminkbloggen. Han bönade och bad om "riktiga" ärr och inte bara färg, så då fick han det :)

Har gjort om lite hemma med nya skåp på väggarna och så. Blir riktigt bra tycker jag!
Hoppas på stan imorn så vi kan hämta ut ett presentkort och kanske shoppa lite. Var på Allum idag men kom bara hem med saker till en viss liten person...

RSS 2.0