Tillfälligt avbrott


Just det...

... imorgon kommer lektionen jag har längtat efter ända sedan jag läste om kursen; Specialeffekter!!

Blod, blåmärken och sår. Can't wait!

Ont i nacken

ÅÅÅÅHHHH nu har Daniel och Anna äntligen fått sin bebis! Lilla Elliott. Så söt och så himla liten (fast han var ganska stor ändå). Kul kul!

Helgen var full som vanligt. Hade min första praktik i lördags på Tillskärarakademins modevisning. Skönt att det är över, för jag var så jäkla nervös! Det gick bra iallafall, härlig känsla att se dom modeller man har sminkat gå på catwalken :)
Idag har jag övat på tv-sminkningar på Therese, hade sjukt kort tid på oss men godkänt blev det nog iallafall.

Idag har vi övat på manlig makeup, både naturlig och catwalk. Fy fan vad kul det var! Min kära lillebror ställde upp som modell, tur att man har honom ibland :)
Blev ganska bra tycker jag, kul att sminka killar! Fick bra omdöme på utvecklingssamtalet vi hade idag också, känns kul. Och alla rätt på provet!! Skönt.

Nu är läxan precis klar och jag ska gå och lägga mig. Hade hoppats hinna ta hand om alla klädhögar som pryder vårat sovrumsgolv men har ju haft viktigare saker att göra.

Hade behövt en nackmassage. Känns stelt, minst sagt.
En av mina 674 punkter på min Att göra-lista; boka tider för presentkorten jag fick på min födelsedag! Har 2 spa-presentkort, ett för provsminkning och i.d.-smink, och sen pengar att bleka tänderna för. Måste sätta fart!

Anna the photographer

Hittade ju denna bilden i högen också som Anna tog för ett tag sen när dom var här. Gillar den bilden massor!


Tummen ur!

Att det ska vara så svårt att koppla in kameran i datorn fattar jag inte. Går ju snabbt! Men nu när man väntat sen mars finns det lite att rensa i.

Idag hade vi prov i skolan och slutade därför tidigt, riktigt skönt att slippa trängas på bussen hem! Provet gick ok, har några fel men det mesta gick nog bra. Imorgon blir det värre, då är det praktiskt prov! Usch. Men dagen ska avslutas med barnmålning :) Får ta bilder på det.
Sen på lördag har jag min första praktik! Jag är så himla nervös, men det ska nog gå bra. Det värsta som kan hända är ju att det går åt helvete, eller?


Så här ser det ut när jag jobbar...


Mor och son.


Så här står han och väntar på oss när han vaknar, lilla älsklingen.


Mammas kinesögon och passande nog två små risgryn :)


Löööv :)


3 tänder!

Jojje är sjuk idag... så här tycker han om det.


Livet i 110

Dagarna rusar på i 200.
Jag sminkar och håller på. Att jag håller på med min dröm är så grymt att det finns inte. Segt och tråkigt att inte se min lilla plutt nästan alls, känns det som. Inte den stora heller. Men det går ju så snabbt!
Men hinner inte med så mycket mer än detta just nu. Det dåliga samvetet finns som vanligt i bakhuvudet, men vad ska man göra. Det handlar om några månader av ens liv.
Men allt kommer liksom samtidigt! Två bröllop, utbildning, hus, bebis... Hade behövt all tid jag har till var och en av alla de sakerna!

Nu måste jag börja göra inbjudningskorten så att det kommer nåt folk till bröllopet i höst. Men inte ikväll. Nu är jag precis färdig med dagens läxa och ska gå och sova lite. Imorgon är det Discotime! Som tur är har jag min ständige modell Sara som kommer. Tack syster yster :)
Hon var Marilyn Monroe idag, blev riktigt bra men tyvärr glömde jag att ta kort... Får ta igen det en annan gång.
Lyckades förresten fixa en asiatisk modell som tur var. Jag hoppade på en stackars tjej på stan, hehe. Men men, a girl's gotta do what a girl's gotta do.
Imorgon SKA jag lägga in alla tusen bilder jag har i kamerorna också...

Godnatt.

RSS 2.0