Hemma igen

Shit vad trött jag är nu. Kom ganska nyss hem från Hönö där vi träffade våran gudson :) Och hans föräldrar också såklart. Har ont i magen och ryggen av någon konstig anledning. Dimman får massera så blir det nog bra.
Går runt i linne och svettas i lägenheten just nu, har blivit något fel med värmepannan så det är MINST 30 grader i lägenheten! Och det blir bara värre om vi vädrar har dom sagt. Men som tur är ska dom väl ha det fixat snart. Och kompensera oss för all el den dragit i onödan!
Känns som att man är utomlands.

Tjockisskugga

image302

Moahaha, nu syns det till och med i skuggan vilket tillstånd jag befinner mig i :)

Sommarmiddag


... åt vi idag :)         
Tomatpestopasta med räkor, kräftor, grönsaker och ägg. Namnam! Påminner om alla dagar man är ute på klipporna på somrarna och solar och då brukar vi ha med oss olika kalla pastasallader och sånt. Gott! Och en massa Galiamelon till efterrätt.

Nu ska Dimman snart iväg på fotbollsmatch, så jag hoppas det går nåt riktigt tjejigt på TV ikväll... Top model, när går det? Funderar på om jag ska göra lite cornflakesgodis... Hmm. Får väl äta lite morötter också så det väger upp :)

Imorgon hoppas jag på en minst lika bra dag som det varit idag! Så gräset kan växa till sig ordentligt så vi kan klippa det så att det luktar sådär gott :)

Promenad

Stackars mina fötter... Har gått till Backaplan, vilket i och för sig inte är så jobbigt, men när man får gå helt framåtlutad för att det blåser så mycket så känns det lite jobbigare. Och så tog jag mina flip-flops, det kunde jag kanske tänkt igenom lite bättre.
Var på jakt efter en present till mamma, men hittade ingt bra. Har fortfarande ett par dagar på mig. Hittade däremot en jättefin klänning på Gina Tricot, men såklart var alla S slut i den färgen jag ville ha, så jag får väl vänta ett par dagar och se om den kommer in på nytt.
Letade också efter ett par sköna gympaskor som jag antagligen kommer slita ut på alla promenader med barnvagnen jag har planerat! Jag är otroligt kräsen när det gäller just gympaskor, och när jag väl hittade ett par snygga så var jag mittemellan två storlekar... Suck. Fick trösta mig med en mjukglass med MASSA chokladsås :)

Dagens mage v26

image300

Gårdagens lyx

Vilken lycka när vi hittade TRE nya avsnitt av Desperate Housewives som vi inte sett, plus ett av LOST! Fram med nostalgiglassen (Big Pack med jordgubb, päron, vanilj) och massa med chokladsås och strössel... Mmm :)

image299
Gott gott

Gräset ÄR grönare

Tjohoo! Vi har fått våran gräsmatta!
Äntligen ser det inte längre ut som en sandöken utanför dörren. Ska vattna och klippa med omsorg :)
Det ser så mycket mer hemtrevligt ut med lite grönt utanför dörren!

image298

Lediga veckan har startat

Nu är det dags att gå och lägga sig. Stackars Dimman ska upp klockan 6 imorgon och hålla kurs. Vissa saker slipper man inte undan fast man är ledig från jobbet...
Själv väntar jag finbesök i form av världens bästa Anna. Plus att det ska bli över 20 grader varmt tydligen! Perfekt start på den lediga veckan.
Måste köpa födelsedagspresent till min mamma också, hoppas jag kan klämma in det imorgon också.

Ska lägga mig och kolla på Discovery och skriva i min gravidbok. Spännande va? Dimman har redan däckat.

Määä

Vi var ute på promenad i parken på dagen också, och träffade lite söta getter och får. Massa små söta bebisgetter :)
Och en ekorre. Dom är fasiken helt omöjliga att komma nära! Och jag, jag frös mest. Plus att dom inte hade någon lakritspuck kvar.

   

Home sweet home

Nu är vi hemma igen från Jönköping, och borta bra men hemma bäst. Är alltid lika skönt att komma hem efter att man varit borta, speciellt om man sovit dåligt.

Vi hade iallafall tur med vädret, det var jättesoligt igår!
Bebis var med också :)
Den gillar att åka bil. Sparkar oftast mycket då. Eller så är det mammas och pappas skönsång i bilen som gör att den sparkar så mycket :)


Nu blev det kvällen

Hå hå ja ja.

Ska snart poppa popcorn och kolla på Gladiator. Känns som att man sett Notting Hill några gånger om man säger så. Fast den är bra :)

Allt var "normalt" hos barnmorskan, järnvärdet hade gått upp ett par hack och helt plötsligt känns det värt alla mina magproblem. Socker, blodtryck och så vidare var också bra. Magens symfus-fundusmått var 24, för er som vet vad det är :) Rena grekiskan.
Bebis har varit igång hela dagen så nu får jag väl nästan förvänta mig en lugnare kväll. Har varit på rundvandring hos grannarna, alltid kul att se hur det ser ut hos andra! Även fast våra lägenheter ser exakt likadana ut, vissa spegelvända bara, så blir det väldigt olika beroende på färger och möbler.

Kom på att jag har en laktritspuck i frysen. Jippi!

Fredag

Vaknade av ett evigt brummande idag. Men det är ju för en god sak - snart har vi våran gräsmatta!
Ska strax iväg till barnmorskan för att ta lite prover och mäta magen för första gången. Lite nervöst måste jag erkänna. Är den för liten? För konstig? Är den normal!?
Bebisen höll igång inatt iallafall, kunde inte sova förrän den lugnade ner sig. Men det är bara roligt :)

Minisemester!

Wohoo!

10 dagar ledigt!!

Moi? Glasögonorm?

Har kommit fram till vad det är som gör att jag ser så jäkla dåligt nuförtiden. Graviditetshormonerna!
Läste om det på Aftonbladet igår och det är tydligen hormoner som gör att man får mindre tryck på ögat som i sin tur gör att man ser kasst. Ja nåt sånt var det.

Bättre anledning än hjärntumör iallafall.

Vårkänslor

Nej nu är det dags att sätta sig utanför med lite kaffe och jag har lyckats släpa med mig mannen i mitt liv också.
image292


Mitt vardagsrum

image290

Ny börjar vi få ordning på det mesta, även om det fortfarande är väldigt tomt på väggarna till exempel. Men jag har så svårt för tavlor, det passar ju inte med vad som helst! Och inte för mycket färger får det vara, så stilrent som möjligt. Om man inte får tag på en Jackson Pollock då kanske :)
Har mina funderingar på att måla en egen tavla till den tomma väggen där... Ja den som lever får se! Hur som helst, så här ser det ut i vårat vardagsrum just nu, med ny tv-bänk i högblankt som matchar matbordet :)

Tick tack

Herregud vad tiden gått fort idag!
Satt ute och drack kaffe i en och en halv timma med grannen iof, det visade sig att hon är flygvärdinna! Och hennes kille pilot. Perfekt! Kommer att bli en del frågor innan vi åker till Grekland nästa gång :)
Har hon flugit i 21 år och det aldrig har hänt någonting ska jag väl klara av att flyga tur och retur till Grekland en gång om året!
Det är ju meningen att vi ska åka till Dimmans släkt i oktober någon gång och "visa upp" nytillskottet, och det har varit en hel del ångest över att åka till exempel taxi med en tvåmånaders bebis i famnen. Speciellt eftersom de lesta tar bort bilens bälten, det är tydligen onödigt :)
Men nu har vi bestämt att vi tar med bilbarnstol och hyr bil där nere i tio dagar eller nåt. Slippa bry mig om hur folk kör, nu kör vi själva istället! Känns skönt att ha löst det. Bara ångest över flygresan kvar. Usch.

Oj oj nu måste jag göra mig iordning. Ska ta lite brun-utan-sol och resten av veckan ska jag ligga och pressa här utanför! Bara idag har det blivit fina linjer efter linnet!

Vardagslyx

Känner mig så handikappad efter att den bärbara datorn gick sönder och fick lämnas in... Blir inte att man sitter så mycket vid den stationära. Kanske lika bra det :)

Idag har jag inte fått i mig mycket nyttigt. Toast till frukost, kladdkaka, godis, pizza och inte så mycket mer. Får skärpa mig till imorgon igen.
Var första gången jag bakade kladdkaka idag! Våra grannar skulle komma och fika så jag provade. Ätbart var det nog :) En sån söt son dom har! Om vi får en tjej får jag nog försöka para ihop dom. Nej men det är kul att det kommer finnas en liten kompis i närheten här också :)

Skönt väder har det varit hela dagen idag också! Hoppas det fortsätter så här nu och att det bara blir varmare och varmare. Snart är det sommar ju!

Nej får nog ta och lägga mig snart... Är helt seg i kroppen efter ett varmt och skönt bad. Och idag blir det att krypa ner i nybäddade hotellsatinlakan... Det är lyx!

Aprilförälskelse

image289

Denna lilla goding har jag fallit för totalt och komplett... Blir minst en i veckan på jobbet... Okej, minst TVÅ i veckan! Och av någon konstig anledning har det inte blivit av på helgerna när man ändå är ledig! Men imorgon kan jag lova att det blir ändring på det! Måste ha en lakritspuck!
Kan inte förstå dom som tycker att det är äckligt med lakritsglass. Åh, skalet... Tänk att få hoppa ner i en stor spann med det kletet!

"Nytt" badrum

image288


Passade på att göra om lite i badrummet... Grönt var ingen hit enligt Dimman så det får bli så här istället! Känns väldigt ovant, även om man bara ändrar handdukar och lite andra detaljer!
Imorgon ska jag lägga in lite bilder på det "omgjorda" vardagsrummet också.

Gårdagens och dagens

 

Igår blev det mammajeans från Zara, och en ny topp från Gina Tricot. Man ser ut som en ballong men det gör jag ju utan också :) Idag var det så skönt ute att det blev lite vårigare; min klänning från Vila som jag köpte i vintras men fortfarande inte haft användning för. Den blev perfekt idag!  Synd att jag inte har några bra skor till bara, har världens fotskav på båda fötterna nu, och folk som såg mig på Ica Maxi undrade väl vad det var för fel på mig så som jag haltade :/

Något som känns jobbigt...

... är att det blir svårare och svårare att se vad man väger, hehe. Och lutar man sig framåt för att se blir det ju helt fel resultat :) Får snart skaffa mig en vågavläsare.

image285

Mys!

image284

Vilken underbar dag det har varit! Riktigt varmt och skönt. Om man håller sig i solen då förstås.
Imorse var det så här fint ute och jättevarmt utanför dörren så vi satt ute och åt frukost :) Massa mys.

Resten av dagen har ägnats åt att fixa här hemma, var och impulsshoppade lite på Ikea igår nämligen! Det har blivit så fint här hemma... Skönt att ha nåt på den tomma väggen som fanns förut. Sedan fyllde min mamma år idag, 46 unga år, så då bakade jag lite muffins och åkte dit.

Sen - GRILL! Såklart :) Som jag gissar att halva Sverige gjorde, det kändes så på lukten iallafall. Det blev bättre än någonsin. Har träffat flera av våra grannar också, riktigt trevliga. Dom kommer hit imorgon så nu har man lite prestationsångest. Men kladdkaka går väl alltid hem? Får se om jag hittar nåt bra recept.
Nu ligger vi och slappar framför lördagsfilmen på fyran som riktiga Svenssons :)
Men det är jäkligt skönt med en stor godispåse, massa päronsoda, mannen i mitt liv bredvid och en sparkande bebis i magen.

Lektyr

image283

Har en del att läsa. Känns lyxigt att kunna sitta utomhus med något gott att dricka, solglasögon och en liten lista bredvid sig så man kan skriva ner allt fint man hittar i tidningarna :)

Love is in the air

image282


Mmm... Världens bästa kaffe i världens bästa koppar, serverade av världens bästa kille. Världens bästa väder är det ute också. Och världens bästa bebis är vaken :)

Märker ni någon skillnad?

 
 
Till vänster vecka 15... eller 16. Till höger preciiis vecka 24. Den växer väl va? Får för mig ibland att den inte gör det. Men den sparkar ju iallafall, det är skönt! Så häftigt, kan ligga i tjugo minuter och bara titta på magen när den hoppar. Och från och med nu så finns det en liiiten chans att bebisen överlever om den skulle råka födas för tidigt. (Peppar, peppar ta i trä.)

Hur föder man barn?

Med ett järnvärde som knappt orkar sig över 100 är det kanske inte så konstigt att jag är trött som bara den just nu. Hoppas att jag snart får besked om havandeskapspenning från Försäkringskassan, då kan man ju vila lite från och med mitten av juni tills bebisen bestämmer sig för att dyka upp! Förhoppningsvis.

Känner mig så tillfreds med det mesta just nu. Hur lycklig får man lov att vara egentligen? Lätt att säga i just denna sekunden kanske, men just precis exakt nu så mår jag super :)
Får se inatt om jag säger samma sak när jag vaknar med KRAMP i vaden som jag gjorde häromnatten. Inte det mest harmoniska sättet att vakna till på, kan jag säga. Blandat med ett lätt illamående och sura uppstötningar på samma gång så... Nä nu överdriver jag lite kanske. Det mesta flyter på.

Har suttit och läst hundratals förlossningsberättelser de senaste dagarna. Både bra och dåliga upplevelser. Jag vet inte riktigt hur man ska ställa sig till det faktum att jag inte kan gå runt med en kula på magen för alltid. Det går ju liksom inte att förbereda sig på en sån enorm smärta att man på riktigt tror att man ska dö? Eller? Jag har mest tänkt att om alla andra klarar det så ska väl jag med, men nu har jag börjat ändra mig lite. Lika bra på att ställa in sig på att det kommer vara det absolut värsta man varit med om så kan det ju bara bli bättre. Men hur!?
Vill inte ha bedövning. Ska öva på att andas. Låter lite för enkelt tycker jag :/

Men å andra sidan så tänker jag ibland att har man varit förstoppad i typ hela sitt liv så kan det ju inte vara nån big deal att klämma ut en unge. Men sedan kommer jag till sans och nojar igen :)

Jag vill ha sommar!

image277

Nu! Nybadad, lagom rosa på näsan och massa fräknar...

Björnbärssmoothie

image276
Var lite sugen på smoothie efter Annas eviga smoothiesnack :)
Och björnbär är ju så gott! Bara lite frysta björnbär, lite vaniljsocker, vaniljyoghurt och mixa. Mmm!

Vi på mässan

image275

Jag och Anna på Babymässan... Det var en hel del magar där kan jag säga!

Godnatt

Ouff... Trött trött efter en lång och aktiv helg.
Grillade i söndags med några kompisar, det var GOTT! Synd att det blev lite väääl grekgrillat bara :)
Ska väl ta och sova nu. Dagarna går så snabbt så man vet knappt när en slutar och en annan börjar.

Min gravidmage v.24


Vecka 23+0

En av mina mååånga bilder... Kanske sätter in fler senare.

Snygga väskor från Ju ju be

Här hittade jag ju att dom hade en randig! Åh jag som älskar ränder! Den finns i hur många olika färger och mönster som helst. Men dessa gillade jag nog mest. 

Lååång dag...

Idag har jag inte suttit ner mycket kan jag säga!
Hoppade upp ur sängen, tog en  lång frukost iof, men det behövdes. Mötte Anna på Svenska mässan och gick runt där i några timmar. Var väl inte jättemycket att hänga i granen, men tror att man hade haft mer nytta av mässan om man redan kläckt ungen. Fanns ju massa fint att köpa, men känns dumt innan man ens vet vad det blir för något!
Såg fina skötväskor iallafall, ska leta upp en bild snart.

Sen åkte vi till Kungälv och förfrös hela kroppen när vi stod och huttrade framför vattenfallet. Jag frös som bara den, och då hade jag ändå jacka och halsduk på mig medans Anna stod i bara BH och uppknäppt skjorta! Ja just det, kanske ska förtydliga att vi tog bilder på hennes mage :)
Sen åkte vi hem och tog ännu fler bilder, massa naket blev det, haha! Får se om jag får hennes tillåtelse attt lägga upp några bilder senare. Hon tog ett par på mig också, även om min mage inte är mycket att skryta med om man jämför! Hennes mage är så fin... Längtar tills min växer till sig också!
Sen tog jag mig hem, var väl hemma vid sextiden... Åt pizza och köpte godis. Massa vitaminer :)
Hängde resten av kvällen med våra nya grannar, även om vi känner dom sen innan är dom ju nya här :)
Nu är jag trött.
Vill bara lägga mig ner. Ska blogga mer i sängen sen!

Jeansjackans comeback

Är sugen på att köpa en jeansjacka nu. Det var längesen jag var sugen på en sån kan jag säga! En mellanljus/mellanmörk sak...
Någon som vet var det finns snygga jeansjackor!?

Godmorgon

Förutom att det onda i bröstet och hjärtat fortsätter och är lite värre idag så är det verkligen helt underbart ute! Redan 10,5 grader ute om man kan lita på våran termometer, och strålande sol! Tur för honom däruppe att vi fick en sån här dag när vi var lediga också för en gångs skull.

Sitter här med min jättegoda frukost bestående av vatten, kaffe och massa katrinplommon. Usch.
Vad ska man ha på sig idag då? Den eviga frågan när man har en mage i vägen :)
Undrar om mina skjortor passar och går att stänga fortfarande...? Har hittat ett par grymma mammabyxor på Zara! Älskar dom, dom ser ut som vilka byxor som helst, går inte att se att det är en mudd över magen!
Man får till och med en snygg rumpa i dom :)

I'm loving it

Det var längesen McDonald's smakade så gott som det gjorde efter jobbet idag! Mmm... McFeast! Men nu är jag så mätt att jag knappt kan andas.

Imorgon ska vi möta Anna vid Svenska Mässan och gå på Baby&Barn-mässan, får se om det finns nåt intressant. Sen blir det Kungälv och där ska vi ta en massa magbilder på Annas fina mage! Kanske på min med om vi hinner. Den är stor nu :) Tycker jag iallafall, alla andra säger att den är liten... Jaja, vecka 24 imorgon fredag! Bara 16 veckor kvar!


Hjärtattack!

Vi fick våran första elräkning igår.
Eftersom Dimman har lite svagt hjärta i släkten bestämde jag mig för att öppna kuvertet. Men jag måste erkänna att mitt förmaksflimmer gav sig lite till känna.

6700 KRONOR! För FYRA månader! Jag trodde jag skulle svimma.
Det stämde naturligtvis inte alls. Våran mätare står på något annat och "flytta-in"-ställningen var två olika från Vattenfall och Riksbyggen.
Men ändå. Ska låta det sjunka in lite och vinka hejdå i huvudet till dom fina kläderna jag ville beställa från H&M.

Ay ay caramba

Vaknade av ont i magen idag. Men har iallafall varit på toa inatt, så den saken är i sin ordning igen. Bara så ni vet :)

Träffade våra grannar lite igår, och av någon konstig anledning kände sig Dimman tvungen att bjuda in dom för att se hur vi har det... Jag lovar på hedersord att det har ALDRIG NÅGONSIN varit så stökigt som det var igår. Herregud vad man fick skämmas.
Men riktigt trevliga var dom iallafall, har redan bestämt dejt för att fika och så. Roligt! Dom har en liten Oliver som föddes två dagar innan dom flyttade in... Lite jobbigt. Har redan trolovat bort våran dotter till honom om det blir en tjej, hehe. Men han var riktigt söt så det blir nog fina barnbarn.

Så nu är det dags att städa. Men var ska man börja? Ska slänga in en tvätt, och sätta på min andnings-CD :)

EN positiv sak?

Kanske ska komma på nåt positivt att skriva idag.

Det är jättefint väder ute idag! Typiskt bara att det aldrig är det på helgerna när det är då man är ledig.
Men fint iallafall.

Ont, arg och besviken

Fick hugg i hjärtat igår på jobbet. Så där som det kan bli ibland när man andas in, det går liksom inte och så får man vänta ett par korta andetag och sedan går det över av sig själv. Vissa säger att en nerv är i kläm, vissa att lungan klibbar ihop :)
Men det gick inte över!
Satt där och flämtade med mina korta, korta andetag och kunde inte få det att gå över. Det var fysiskt omöjligt att ta ett djupt andetag! En halvtimme senare hade det fortfarande inte gått över och det blev stressigare och stressigare på jobbet. Ingen bra kombination.
Efter fyra timmar tog jag en kölapp online till Axessakuten. Inte så att jag trodde att jag skulle dö direkt, men det blir jäkligt jobbigt att inte ha kunnat andas ordentligt på hela kvällen!
Kändes rätt skönt att komma dit. Nu skulle det ju lösa sig! Plus att alla tankar som gått genom skallen på dagen inte var så roliga. Blodpropp i lungan, hjärtmuskelinflammation mm...

Tog kölappen klockan 20.30. Kvart över ETT kom vi in till läkaren! Han gjorde i stort sett ingenting förutom att lyssna på vad jag sa och hans analys var; "Ja det är ju inte alltid man vet varifrån sånt här kommer. Det kanske släpper snart, eller inte, men jag gissar på en inflammation i bröstkorgen men eftersom du är gravid kan vi inte sätta in någon behandling så ta en panodil när det gör ont. Hejdå!"
Så tjugo över ett var vi på väg hem igen, jag började nästan lipa för att jag var så besviken. Det skulle ju gå över nu ju! Plus att det kändes verkligen inte som att han tog nåt jag sa på allvar. HALLÅ jag har inte gäspat eller tagit ett djupt andetag på åtta timmar!

Dessutom kunde jag inte sova i min favoritsovställning utan att det gjorde ont. Jäkla skit.
Idag är det fortfarande samma. Men jag är inte bitter, inte alls.

MEN bebisen sparkar på så den mår väl bra, trots sin mammas syrebrist. (Jag? Total? Nejdå.)
Bara för det ska jag äta korv med bröd på jobbet idag igen.

Helgen

Igår blev det en lååång kväll. Städade först hela dagen, känns som att det räcker på helgen om man frågar mig. Dimman håller nog inte med, han vill ha rent och städar säkert helst varje dag. Sedan åkte vi till Kungälv och gick på min kusins kalas, var vrålhungrig och åt massa tacos och flera omgångar god Pinocciotårta. Mmm. Satt och pratade ett tag, om förlossningar bland annat vilket allt oftare dyker upp som samtalsämne nuförtiden. Jag vill ju veta och folk vill ju berätta så det passar bra! Har inget emot att lyssna på skräckhistorier, bättre att ställa in sig på det värsta istället för att lyssna på dom som säger att "nej deet är inga problem" och sen tro att man ska dö när det visst gör jäkligt ont!

Anyways, mamma, pappa och Adde följe med hem sedan och vi sjöng Singstar och spelade Buzz till 3 på natten... Jag var rätt trött vid det laget kan jag säga! Sen sov dom över. Ska nog ha kvar bäddsoffan ett bra tag, Dimman hade rätt om det :) Kan vara bra att ha.

Idag har varit riktigt seg, har haft så ont i magen att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Var lite orolig för bebisen innan jag kopplade ihop det med gallsten. Nu känns det dock bättre, har kunnat äta både Minestronesoppa och korv med bröd.

Väntar nu bara på att Flightplan ska börja igen! Funderar på att göra lite varm banan med glass...

Reseplaner

Blev påmind om hur mycket jag gillade dom här tågresorna som vissa resebyråer har börjat med... Amalfikusten. Bara ordet låter ju paradisiskt! Men höggravid passar liksom inte in i detta sammanhanget. Hoppas kunna åka iväg på lite resor under mammaledigheten, är ju redan en Greklandsresa planerad. Hur jag nu ska klara det. Men den dagen den sorgen.
Istället har vi pratat om att åka på lite trippar runt om i Sverige i sommar. Något måste vi ju göra! Vill visa Dimman Värmland, har massa barndomsminnen därifrån eftersom min morfar är från Värmland. Campa kanske? Hehe...














Vill till:    


Blir antagligen:
    

In bed almost alone

Nu när Dimman har varit sjuk så har vi verkligen utvecklat helt olika dygnsrytmer, vilket är tråkigt. Han vaknar alltid tidigt, långt innan nio oftast, och somnar först av alla i området känns det som...
Så nu ligger jag här med datorn i sängen och är hyfsat uttråkad. Vill ju kolla på film eller någon rolig serie innan jag lägger mig!
Imorse vaknade jag av att den välbekanta känslan av att det stod någon utanför vårat sovrumsfönster. Vilket det också gjorde. Två gubbar som står 20 centimeter utanför balkongdörren och gräver för att sätta dit buskar runt uteplatsen och svär över hur hård och dålig jorden är. Då känner man sig inte helt avslappnad kan jag säga.

Ja, det blev ett tråkigt inlägg, det här. Men hur ska man annars kunna uppskatta dom som är bra?

En hel dag av shoppande

Är helt slut nu. Var hemifrån ända från efter frukost (vid typ tolv iof...) till att vi stupade in genom dörren klockan åtta! Har handlat massor på Ikea, ska lägga in lite bilder imorgon. Var inne i stan och fick tag på ett par snygga mammabyxor på Zara och ätit GOD lunch/middag på Jensen's... Mmm. Men det är helt sjukt hur mycket jag längtar efter saker jag inte får äta. En riktigt blodig biff, till exempel... Och härom natten drömde jag om hur jag satte i mig en massa Brieost! Nej nu får jag sluta tänka på sånt.
Efter det åkte vi till Hornbach och beställde ett högskåp till en inbyggnadsmicro. Nu ska det bli andra bullar i köket! Storhandlade på Coop efter det och sedan var det bara raka vägen hem för att sätta sig ner! Hade skitsvullna vader och var helt öm i magen. Sen har jag bara pysslat med att fixa till här hemma, ställa iordning Ikeagrejerna och städat lite. Har flera planer att förverkliga här hemma, men lite i taget får man väl nöja sig med. Är sjukt nöjd med matbordet och stolarna!

Vecka 23 idag! Wohoo! Och bebis var helt vild idag när vi först lyssnade på hög musik imorse och sedan på kvällen när Så ska det låta stod på. Sparkade åt alla håll och kanter. Ett musikaliskt geni som ligger och lurar därinne månntro? Eller så var det kanske för mycket oväsen...

Det är heeelg!

Äntligen! Har varit en lång fyradagarsvecka :) Men nu är den slut.
Dimman fick veta idag att han inte har astma iallafall, det kändes jätteskönt att höra! Däremot fick han en ny omgång med antibiotika då luftrörskatarren fortfarande vägrar att ge med sig. Men men, bara han mår bättre!

I helgen är det fullt upp. Har en massa att shoppa imorgon! Vi ska rensa stan och Ikea, tänkte vi... Och luncha på Jensens, hoppas jag! Är riktigt sugen på att göra iordning här hemma nu, har liksom legat på latsidan med det i flera månader nu, men nu jäklar ska det bli perfekt. Så går det när man mår illa i sisådär tretton, fjorton veckor när man precis har flyttat. Hoppas kunna hitta dom fina mammabyxorna på Zara också.

Nej om man ska ta och gå och lägga sig. Har varit öm i magen hela dagen så det kanske är bäst att vila lite. Hoppas bebis mår bra. Ska putta fram lite sparkar iallafall :)

Barnvagnen hemma... Saknas en bebis bara

Nu har vi köpt barnvagnen också. Den står här i datarummet och är så fin! Vi hade ju hört att det är ungefär tio veckors leveranstid plus att Emmaljunga hade stängt en månad på sommaren, så vi tänkte att det var lika bra att beställa. Men så gick vi till en affär och så hade dom den i lager! Så då tog vi med den hem. Känns lite overkligt att det kommer att ligga en bebis där i om ett tag... Men det är bara att inse att den saken som sparkas därinne vill ut en vacker dag!

Sitter och försöker få ihop en beskrivning av mitt arbete. Det blir ingen fin berättelse direkt, om man säger så. Ingen plats för gravida! Och har man redan ont i ryggen av jobbet så blir det inte bättre av att man går konstigt med en klump på magen heller.
En skum sak har börjat hända med mina ben också, häromdagen kändes det jättekonstigt i vaderna när jag gick. Klämde lite på dom och dom var helt stenhårda! Gick inte att få dom att slappna av! Försökte lite tåhävningar och massera dom lite men inget fungerade. Dom var helt svullna och hårda och jag tänkte bara att så HÄR stora vader har jag väl ändå inte haft! På morgonen dagen efter var dom som vanligt igen. Och på kvällen var det samma visa igen.
Vet inte om det är vatten eller om dom bara sväller av att man inte sitter med benen högt eller nåt... Skumt var det iallafall.

Vårat nya bord!

image271


Här är vårat nya, fina bord. Jag älskar det, det blir ett helt annat rum än innan! Var en tjej här igår och köpte det gamla också, skönt att bli av med det! Vi slängde med henne ett vitrinskåp och en lampa också. Ska man köpa något ska man göra det av oss, det blir en bra affär :)

Vilket väder det är ute! Synd att man måste få klart den jäkla havandeskapspenningsansökan...

Wohoo!

Nu kan man blogga igen! När jag för en gångs skull har en del att säga så går det inte... hmm.
Ska ta igen, men hinner inte nu... Måste åka och handla så det blir någon mat idag. Fläskfilé, champinjonsås och hasselbackspotatis står på menyn :)

RSS 2.0