Seg morgon

Ouff... Det blev en lååång natt inatt. En liten kille som sugit sönder my nipples, och ville absolut inte sova. Då vet man ju iallafall att det inte blir fler kebabrullar med vitlökssås på länge!
Dessutom gjorde den nya grannen ett sådär första intryck på oss genom att borra i betong hela kvällen... Suck.
Hoppas han tar ikapp det senare så han sover lääänge.

Ska snart ut på promenad, vi ska försöka göra det till en vana att ta en vagnpromenad efter frukost. Hoppas att det gör gott för mina höfter...
Magen är i stort sett back to normal, bara lite rynkigare navel, haha. Men jag kan fortfarande inte ha några av mina byxor! Det har satt spår på mina lår och höfter, så nu ska det tränas ben! För hur kul är det på en skala att ha på sig mammabyxor när knodden redan är ute...?

Nej nu måste jag passa på att göra mig iordning, när det är lite tyst för en gångs skull :)

Avslappnad gubbe

Dimman tycker att han ser ut som sengångaren Sid i Ice Age när han är så här avslappnad med armarna hängandes... Men nä, det kan jag väl inte riktigt hålla med om.
Jag undrar vilken färg på ögonen han får. Dom ser redan mörkare ut än när han föddes.


Snyggaste killen i stan!


Fick dubbla uppsättningar av dessa kläder, fast i olika storlekar. Perfekt! Älskar randigt så nu kan han ha det ännu längre. Och så finns det söta små öron på huvudet :)

Han är så fin.

Bilder på våran lille


Trivs bra hos mamma!


Han gillar Tummen-gymmet! Han gäspar bara, inte skriker :)


Trivs hos pappa med, speciellt när han sjunger :)

Livet som mamma

Kan ju inte påstå att man har mycket tid över nuförtiden, och det lilla man har lägger man inte direkt på att blogga. Utan mer på andra viktiga saker som att duscha och borsta tänderna. Typ.

Vad har hänt med lillen sen sist? Ja, inte så mycket kanske det verkar som. Men det har det! Efter fem levnadsdagar tyckte han att det var en bra idé att bli lite sjuk, eller inte så lite heller, VRÅLFÖRKYLD! Och det är först idag det börjar bli lite bättre, men det har varit mycket jobb med täppt näsa och rossel i halsen. Inte lätt att äta heller med en hel tutte i munnen samtidigt som man inte kan andas genom näsan :/
Men det har vi klarat av nu iallafall. Dessutom är naveln på väg av, både jag och Dimman fick ett halvt sammanbrott när den revs av med blöjan häromdagen, och det därunder ser ju allt annat än fräscht ut! Varigt och blodigt. Men efter en koll på Bvc ser det tydligen bra ut.
Dessutom heter han inte John, det passade liksom inte. Han får heta Georgios och så ska vi komma på nåt bra mellannamn också. Dessutom heter han även Ågren i efternamn nu, stackarn :)
Fast i grannskapet går han under Jojje :) Det kommer bli hans smeknamn.

Igår och idag har vi lyckats ta oss ut lite också, igår var vi ute ganska länge på Backaplan, och hann till och med att sitta ute och äta glass! Lyx. Idag blev det en snabb vagnpromenad, men inte så kul när han inte vill vara med mer. Man vill ju inte bara sätta sig nånstans och slänga av sig kläderna, direkt.
I förrgår efter en kontroll på sjukhuset handlande vi på Ica Maxi i Mölndal, och där blev jag så illa tvungen att sätta mig och amma. Det var lite nervöst, man vet ju inte vad folk tänker! Och dessutom fanns den enda bänken bredvid bankomatkön, vilket var mindre lyckat. Några gubbar som glodde, men många tanter som ville prata :)

Ja, så nu är vi föräldrar då. Det är ganska jobbigt att inte få sova så mycket som man är van vid, men det är också lätt att gå upp på natten när man vaknar bredvid den där lilla kroppen som dessutom luktar helt gudomligt!
Ska lägga upp lite bilder.

Sover gott hos pappa



Han lyckas få mig att smälta iallafall :)

Första barnvagnspromenaden

 
Fullt påklädd och med sitt lilla plåster  på handen :)



Han trivdes därinne en liten stund iallafall.

Trött och lycklig

Jag har ett nytt shoppingbehov nu; kläder till John!
Tyvärr vågar jag mig inte gå och shoppa med honom riktigt än... Vi var på premiärrunda med barnvagnen igår och gick till Willys, där ville han inte vara med längre och blev jätteledsen.
Helt underbar är han. Har knappt sovit en blund inatt, men all trötthet är som bortblåst när jag tittar på honom nu när han ligger bredvid i soffan!

Som tur är gillar han att ligga i bilbarnstolen, så får väl ta mig ut på det sättet i fortsättningen.
Måste pussa lite på honom nu :)

Här är han!

John Georgios Panidis
080818


Oj oj ...

Vad tiden går snabbt!
Lillkillen är inne på sin fjärde dag redan :) Och allting känns bara bättre och bättre. Det var jobbigt i början då han vägrade att sova och bara skrek, men efter ett par dygn mår han bättre i magen och äter som en häst. Bajsar som en också!
Idag var vi tillbaka på sjukhuset och tog blodprov. Det var väl inte helt populärt med en stor nål in i handen kanske, men han var ganska lugn. Gått upp i vikt har han också! Som tur är. Han gick ner till futtiga 2865 gram när vi åkte hem från bb, men efter att mjölken kommit verkar han gå upp bra igen.
Kul att få prova på lite större bröst för en gångs skull :D

Måste få in lite bilder snart. För han är så söt :) Helt objektivt, såklart.


Vi har fått en son!

Äntligen ville han ut!
Efter tio dagar extra i magen kom han ut kl. 05.16 den 18 augusti. Helt perfekt såklart. Allt gick jättebra, och han behövde nog dom där extra dagarna. 48 cm lång och 3045 gr "tung"  :)

Herregud, vi är mamma och pappa. Det är inte klokt!

Får skriva mer senare, har sovit några futtiga timmar på tre dygn och nu sover han lite så man får passa på :)


Jag har värkar!

Tjohoo! Lätt att säga nu när det är mitt emellan ett par värkar, men nu kanske det äntligen är på gång!

Men fy fan vad ont dom gör... och det är bara början. Suck. Kommer var femte minut, ungefär. Ibland går det lite längre, så det kan nog ta ett par timmar. Ska be Dimman åka och köpa pizza snart.

Bättre humör nu

Nu känns det lite bättre än tidigare idag. Skönt. Kom precis hem från landet, har haft släktträff och det är inte alls så tråkigt som det låter. Men ändå skönt att slippa sova i tält som alla dom andra ska göra.
Kul att få klä upp sig lite mer än dom vanliga mysbyxorna jag brukar gå runt i här hemma :)

Satte på femman och shiiit vad hon är vältränad Madonna! Trodde ett tag att hon skulle få dela födelsedag med bebisen, men så blev det inte. Om den inte behagar att komma inom tjugo minuter. Antingen så kommer den på mammas och pappas bröllopsdag på måndag, eller kanske på Dimmans födelsedag på onsdag. Hoppas inte då, det är ju roligare att få en helt egen dag!

Har sagt det förut och kommer kanske säga det igen; inatt kanske?

Imorgon ser jag fram emot att bara ligga i soffan och äta goda saker och titta på en massa film. Orkar inte gå i trappor, promenera eller färdknäppa mer. Den kommer när den kommer.

+8

Börjar bli redigt trött på detta nu. Jag veeet, jag kan inte påverka nånting på nåt sätt! Och det är så jäkla frustrerande. Har bara molvärk i ryggen hela tiden utan att det händer någonting. Känner mig konstant irriterad, och det går kanske ut över min stackars kille.
Samtidigt inser jag ju att det i vilket fall som helst inte är långt kvar, och snart så håller vi ju i vårat barn och tycker att det var helt klart värt väntan. Men så svänger det tillbaka och jag vill bara få ut den NU!

Ska kanske åka till Tjuvkil för den årliga släktträffen sen. Får se om det finns nåt som passar i garderoben...
Nä jag är inte alls tjurig :/

Hemma igen

Hemma igen efter barnmorskebesök och mormorsbesök :)
Hände väl inget speciellt, blodtrycket var lågt som vanligt, hjärtljuden var bra på 138. Det som lät bra var att huvudet var så långt nere nu att hon inte kunde få tag runt hela. Plus att hon tyckte det lät bra med värkarna, då händer det iallafall någonting snart, sa hon.
Det som lät mindre roligt var att jag fick tid till Östra om en vecka för ultraljud och överburenhetskontroll... Hoppas jag slipper gå på den. Å andra sidan sa jag samma sak om dagens besök så enligt lagen om alltings jävlighet sitter vi säkert där i väntrummet om en vecka.

Det var lite skrämmande inatt... Hur gärna jag än vill ha ut den, så fort det började göra ont så ångrade jag mig nästan! Inte ångrade bebisen såklart, men där och då i mörkret och smärtan kändes det som en bra idé att vänta ett par månader till med förlossningen :D

Åkte till min kära, lilla mormor efter besöket, hon blir alltid så glad att se en. Hon längtar intensivt efter sitt lilla barnbarnsbarn :)

Mission impossible

Nu har vi varit ute på promenad. När vi kom hem gick jag uppför grannens trappor sex gånger. Snart ska jag till barnmorskan och ska be henne "pilla" lite så den kommer ut.
Det där sista lät kanske lite äckligt... Men hon kan ju trycka och klämma lite?

Är lite orolig för om jag lyckats dra på mig havandeskapsförgiftning. Har haft så grym huvudvärk i flera dagar nu. Vi får se om blodtrycket har höjts.

Slökollar såklart lite på OS nu varje dag, och man blir ju ganska sugen på att vara vältränad. Beachvolley går på tv:n just nu, och det verkar vara jäkligt kul! Ungefär så vältränad kände jag mig när jag släpade mig upp för trapporna förut... hehe.

Lurad inatt

Vaknade av värkar inatt. Det gjorde ONT! Därför blev jag lite pissed när dom slutade ett par timmar senare... Om det nu bara var förvärkar, hur kommer inte dom riktiga att kännas då! Ahh!!
Nä, nu räknar jag med att det kommer igång idag. Ska till barnmorskan senare idag, får se om hon kan bedöma läget lite. Nu har jag bara lite fjuttig mensvärk.

Rejäl frukost idag, te, tre mackor och två bullar! Haha! Måste ju ladda upp med lite energi :)

Hmm. Vad ska jag göra nu då? Dimman gick vid nio på sin powerwalk, och jag är fortfarande ensam här. Och inte kan jag hoppas på att Ikea-katalogen dimper ner i brevlådan heller, läste att den börjar delas ut nästa tisdag.

Nä jag får surfa lite på Familjeliv.se och se om någon vet hur jag sätter igång värkarna igen.

Här är den!



Önskar jag kunde säga att det var bebisen som var här, men icke!

Hittade den här gamla bilden av min favvoklänning, som tyvärr verkar vara borttagen. Hoppas att den finns någonstans, annars får jag klänga fast vid denna bilden och leta upp en bra skräddare.

Blev en trevlig grannfika med nybakta bullar nu på kvällen, med Gordon Ramsey skrikandes i bakgrunden :) Dimman ogillar verkligen honom, men det är nåt med honom som jag gillar... Hmm.

Bullbak

Nu är det bullbak som pågår för fullt!
Cyklade en sväng till Backaplan förut i hemsk motvind, handlade lite och köpte de sötaste små strumporna till bebisen :)
Det blåser typ orkan utanför nu, så vi får se om vi orkar gå på den planerade promenaden lite senare. Dimman har ändå varit ute en timma redan men att gå lite till kanske kan väga upp pizzan vi åt precis!

Ahh... Min rygg dödar mig. Inte av en bra anledning, utan för att jag stått upp så mycket idag, tror jag. Ont gör det iallafall.
Oj nu har degen jäst tillräckligt! Kom på att jag hittade en gammal sparad bild på bröllopsklänningen of my dreams! Ska lägga upp den sen.

Gravidbild



Vecka 40

Har ju som bekant en kille som inte är alltför kameravänlig. Och eftersom jag vill ha massa bilder på magen så får man ju tacka självutlösaren :)


+6

Känns som att ju mer jag räknar dagar, desto längre tid tar den på sig. Som en tidig trotsålder, typ.

Men iallafall, igår slet jag i TIMMAR med att sy egna påslakan! Tänkte att det inte kunde vara så svårt, men det var ett evigt klippande och mätande innan det stämde, och sen ska det ju se ut som ett påslakan också!
Det blev bra till slut, använde ett klarblått gammalt lakan jag hittade när vi rensade i garderoberna sist. Hade tänkt att köpa textilfärg och måla lite vita moln på :)
Lite sjuttiotal sådär. Mycket gulligt.
Var roligt att kolla på Project Runway i två timmar samtidigt. Där satt dom och syde helt perfekta saker och jag satt och slet håret över ett gammalt lakan, haha! Inte riktigt samma klass kanske. Men mer kärlek i mitt projekt, skulle jag tro.
Ska visa en bild när jag har målat på det också.

Inatt var jag med om nåt obehagligt. Är ju inte särskilt smidig längre, har inga magmuskler överhuvudtaget, så varje natt när jag måste upp och kissa måste jag rulla runt på sidan, kasta upp benen i luften för att sedan häva mig upp när jag kastar ner benen igen. Det är en syn kan jag lova.
Men inatt missade jag lite på tekniken och råkade ta i lite med magen, då sträckte jag hela vänstersidan av magen! Det gjorde sviiinont!
Längtar tills jag kan träna lite smått igen. Har nog aldrig längtat efter träning som jag gör nu. Bara tanken på att jag måste komma i mina gamla kläder igen gör att jag vill träna i timmar om dagen!
Hoppas det räcker med amning (om det funkar) och barnvagnspromenader i början.

Nu är det dags för frukost, tvingade mig själv att läsa ut en tråkig bok innan jag gick upp ur sängen imorse så jag har inte hunnit äta än.
Nu är jag vrålhungrig!

Cyklar ut bebisen

Nyss hemkommer från en cykeltur till Backaplan. Tänkte kolla runt i flera affärer för att gå så mycket som möjligt, men när jag kom fram vågade jag inte ställa cykeln någonstans. Verkade vara jättelätt att sno den från stället! Så jag cyklade runt lite och nöjde mig med att handla på Coop.
Lite saker så jag kan göra currykyckling och lösgodis och massa tidningar :) Ska ha en myskväll och bara kolla i tidningarna efter snygga kläder och inte alls tänka på att bebisen ska ut.

Yeah right...

Verkar som att jag precis hann undan regnet, det öser ner utanför nu. Och jag som hade tänkt att tvätta fönstrena! Attans. Och det säger jag utan ett uns av ironi, jag vill verkligen göra allt för att värkarna ska komma igång. Har satt upp gardiner idag i det lilla rummet, och ska byta i köket också hade jag tänkt. Men dom nya är vitrandiga så det kommer verkligen bli färglöst i köket. Jag behöver en kökslampa i en knallfärg! Men varifrån? Ikea har ju bara vita, enkla och ingen annanstans hittar jag heller. Jo, en på Bluebox.se men det var dyr.

Nu längtar jag efter Ikea-katalogen. Läste att den ska komma inom de närmaste dagarna. Dom kanske har någon ny taklampa?

Bröllopsklänningen slut. Nya favoriter!

Blev riktigt besviken häromdagen, min all-time-favourite-bröllopsklänning finns inte kvar!!
Ve och fasa.
Älskar som bekant de flesta klänningar från Maggie Sottero, men den här var verkligen speciell. Verkar som att dom har förnyat sitt sortiment och då har den tyvärr försvunnit. Jäkla skit.

Så nu har jag fått gå igenom alla tusentals klänningar dom har på sidan igen, för att skriva ner mina nya favoriter. Ganska roligt ändå.
Kan tyvärr inte visa bilderna för det går inte att kopiera dom, men får länka till en av mina favoriter!
Jag gillar enkla modeller, och helst inte den typen som ALLA har, axelbandslös med andra ord. Men det finns ju en del fina sådana också. Sen har jag en grej för spets, älskar spets och ibland kanske det blir för mycket för en del :)

Några favoriter: (länkar)
AMY
JEWEL ANN
KAMERYN
PAIGELY
JD
LANA (fast i diamantvitt, typ offwhite)
PHILLIPA
SELENA
VIENNA
SHANNON


Nu är det ungefär ett år kvar tills vi ska gifta oss. Enligt de nuvarande planerna då förstås, det har ju en förmåga att strula till sig lite med planeringen för oss. Fast på ett bra sätt! Kanske är det bebis nr 2 på gång nästa sommar? Haha :)

Ska ha vitt och grönt som tema iallafall. Mycket murgröna och liljekonvalj :)





















Handpåläggning


Pillade lite med bilder igår... Gjorde inte så mycket med denna, men den blev finare som svartvit.
Tänk att våran unge är därinne!

+5

Igår kväll var jag riktigt nere. Totaldeppig.
Hade haft mensvärk och ilningar i rygg och mage hela eftermiddagen, men inte hände det något för det. Min nerv i kläm i ryggslutet, antagligen ischias, gjorde mer ont än någonsin och min mage krånglar och då mår jag aldrig bra.
Allt var skit helt enkelt. Och inte blev det bättre av att veta att man kan få vänta 17 dagar till innan någon gör nåt åt saken!

Iallafall... Var sådär lagom besviken när jag vaknade imorse över att det inte hade hänt något under natten. Men nu får jag ta tag i mig själv, kan ju inte gå och deppa i två veckor till. Om inte annat så vill jag ju ha kvar Dimman och stackarn står väl inte ut med mig länge till om jag fortsätter så här :)

Nej nu blev det ett riktigt deppinlägg. Ska rycka upp mig och sysselsätta mig så gott det går idag så jag får tiden att gå. Ska fixa gardiner i lilla rummet och sy egna påslakan till bebisen hade jag tänkt! Ska ta fram symaskinen iallafall så får vi se vad som hinns med.

Vad tänkte jag på?


Att jag på fullt allvar tyckte magen var stor då. Mitt i vintern, illamående och fattade ingenting. Nu, väntande och längtande och varm, längtar efter SMÄRTA!
Haha :)

Men jag gillar min mage. Lagom stor egentligen, och inte så mycket andra problem heller. Bara det att jag gillar bebisen mer :)
Vill ha den hud mot hud istället för... Ja, på insidan.

Hemma igen

Var inne i stan en sväng förut, och åt lunch på Jensens. Som vanligt :) Förstår inte hur folk kan äta på McDonalds 50 meter bort när man kan få riktigt god mat för samma pengar här!?
Men inte mig emot, då slipper jag ju stå i kö iallafall.

Fick användning för min nyinköpta tunika/klänning från Gina Tricot. Förhoppningsvis har jag inte töjt ut den så mycket att jag inte kan ha den efter bebisen kommit ut. Den är så jäkla skön att ha på sig, ska nog köpa den i några färger till när inte Dimman märker det, haha!

Hittade tyvärr inte den fina väggalmanackan från Ordning & Reda på Åhléns. Däremot har jag äntligen köpt ett par tofflor! Mjuka, sköna innetofflor från Esprit. Halva reapriset på Wedins, så det var ett riktigt fynd, och precis vad som saknades i BB-väskan.
Som jag hoppas behöva använda inatt, har haft en del mensvärk de senaste timmarna. Det får gärna kommer mer och fler!


Komsi, komsi



Vecka 40+4.

Nu är vi beredda. Bara att komma ut.
Jag måste komma på saker att göra. Håller på att bli knäpp! Tror inte på att det finns något därinne längre...

Hålla koll på tiden



Är sugen på en ny kalender. Denna som man fick med någon Elle-tidning har funkat alldeles utmärkt för mig i år, men nu när man ska bli familj och allt ska man kanske ha en rejälare :)

Ordning & Reda har alltid så fina grejer, dock är som ju svindyra! 250 spänn för en sketen kalender.
Men fina är dom. Ska ge mig ut på jakt idag tror jag nog. En sån almanacka man hänger på väggen vill jag också ha. Så Dimman kan ha lite koll på vad som händer utan att behöva fråga mig hela tiden.
Jag är hans personliga almanacka, enligt honom.

Åh, denna gillar jag...

Denna också! Inte så farligt dyr heller, bara 75 kronor! Fin på väggen :)

+4

Dagarna är lååånga. En trevlig överraskning var att Dimman är ledig idag, inte på grund av mig, men ett styrelsemöte som inte kan ta hela dagen väl?! Ska äta gott inne i stan hade vi tänkt. Och sen är han hemma på torsdag och fredag också :)
Hoppas verkligen att bebisen kommit innan det är dags för honom att jobba på måndag igen... Jag kanske jinxar mig själv genom att säga så? Bara för att jag säger så så kommer den inte?
Den får komma när den vill! När som helst den känner för det! (Nu kanske...?)

Har ett stort shoppingsug.

Aidan vs Big

Jag gillade Sex and the city-filmen, men nu när man ser serien så undrar man ju hur FASIKEN hon kunde släppa Aidan! Han är ju helt perfekt. Velar inte och håller på, snygg och jordnära.
Gillar honom (John Corbett) i Mitt feta grekiska bröllop också. Fulsnygg i hockeyfrilla men ändå charmig :)


Stormväder

Det är inte klokt hur ointressant allting blir bara för att man går och väntar och väntar. Är inte direkt sugen på någonting alls, vill bara få ut bebisen och tolkar hela tiden kroppens signaler. Lite tröttsamt.
Vill få tillbaka mitt "normala" jag och börja med att vara mamma! Nu direkt, helst igår :)
Men jag får väl försöka vara lite uppåt, för min omgivnings skull om inte annat.

Idag har jag försökt att dammtorka ut den. Det gick inte så bra. Helst vill jag göra mer saker för att få igång det men orkar inte! Ska äta toast och O´boy istället  :D

Gud vad det regnar ute!

Allt är som vanligt igen

Idag är det dags för Dimman att börja jobba igen, tråkigt. Vad ska jag göra ensam hemma nu? Haha, har haft honom hemma alldeles för länge märker jag :)
Kan ju hoppas att bebisen saknar hans röst och bestämmer sig för att komma ut... Eller nåt :)

Nu känns allt som vanligt. Det skulle ju vara vårat nya liv nu ju. Men men, det kommer väl.

Höga berg och djupa hav

Nu drar jag med mig den blivande pappan på långpromenad i regnet.
Ungen ska ut!

Håll tummarna för att värkarna börjar igen!

Because I'm worth it!



Japp, igår orkade jag inte vänta på någon cykel längre! Har gått och trånat efter en vit cykel nu i nio månader, men alltid slagit bort tanken med att "det är så onödigt nu när vi snart ska ha barn" och "jag kommer ju bara kunna använda den ett par månader innan bebis kommer".
Nu kommer jag bara kunna använda den i några dagar men det skiter jag i. Jag vet att den står i förrådet och det gör mig glad :)
Undrar hur det såg ut när jag cyklade hem från Backaplan igår. En kossa på cykel i ösregnet och en röd V50 som förföljde mig! Dimman var livrädd att jag skulle bli påkörd eller nåt så han sniglade efter mig i den mån han kunde, och kom det bilar bakom körde han åt sidan så dom kunde köra om, haha!

Vaknade förresten av värkar imorse! Dom försvann tyvärr. Men hoppas dom kommer tillbaka snart.

Lång natt

Usch. Nu är jag trött. Har gått igenom några filmer nu på kvällen, Amie var här och käkade och det var längesedan jag var så himla mätt! Massa grillat kött, majs, champinjoner, bakad potatis, olika såser, sallad, och marängsviss till efterrätt.
PLUS den gigantiska skålen med godis som vi knappt orkade äta från. Och Dimman tyckte det var lagom med ett par kilon vindruvor också :)

Nej, då är det väl snart dags att lägga sig och hoppas på att vakna i en vattenpöl.

Jag köpte en liten present till mig själv idag. För att jag måste vänta :) Ska lägga upp den på bild imorgon.

Jag jobbar på det

Idag ska jag baka ciabattabröd, köpa hyllor till skåpet i köket, ommöblera i skåpen i köket, köpa trådbackar till garderoberna, rensa våra garderober, fixa iordning bebisens garderob, göra iordning städskåpet, fylla våra förvaringsboxar som står ovanför garderoberna, gå till Backaplan och köpa solskydd till bilen och sedan låna grannens trappor och springa (gå) upp och ner.

Tusen sms får man också. Inte för att jag klagar, det är ju roligt att folk undrar hur det går men jag lovar att jag inte GLÖMMER att informera om när bebisen har tittat ut  :D

Lång långpromenad

Nyss hemkommer från en lååång promenad. Minst tre timmar har vi varit ute nu! Inte för att det hjälpte, nu har jag mest ont i fötterna. Men inatt kanske?
Var bland annat på Backaplan och köpte den fina klänningen från Gina, hittade ett billigt linne också. Försökte bära runt på grannarnas lilla Oliwer också, på magen så att tyngdkraften kan göra sitt :)
Får se vad som händer.
Jag har satsat på att den kommer den 10 augusti, alltså på söndag. Det är lagom.

Nej nu är det dags att vila lite med fötterna på några kuddar. Kanske lite massage och en Piggelin :)

Idag är dagen D!

Men inget tecken på att det skulle vara på gång... Att vänta är så tråååkigt!

Men det är lika bra att det inte blir en 080808-bebis... Stackars barn isåfall. Kommer bli en liten urgöteborgare och den kombinationen hade väl inte varit den bästa. Men snart får den komma! Jag blir galen annars.

Igår var vi i stan med mamma och pappa, åt räklåda på Kajskjul 8. Det var sådär om man ska vara ärlig, inte helt färska räkor. Men efteråt åkte vi till Torslanda och köpte massa gott, och spelade sedan volleyboll i ett par timmar.
På nåt sätt ska ju ungen ut!
Men det hjälpte tyvärr inte.

Nu ska vi snart ut och promenera. Hade tänkt att gå till Backaplan, men så som det regnar just nu kommer jag säkert ha influensa innan vi kommer fram. Men på nåt sätt måste jag röra mig. Får krupp av att bara sitta!

En sketen dag kvar...

Kom igen nu bebis! Det kommer vara mycket mysigare för dig att komma ut nu!
Är så trött. Vet ju att jag kommer gå igenom ett helvete snart så det kan lika gärna börja så snabbt som möjligt så man får det avklarat!

Har varit på Backaplan och flängt runt idag. Köpte lite smått och gott, lite hårnålar, trosor, bodylotion, alcogel och jättesöta bebiskläder! Var nära att köpa en fin tunika på Gina Tricot också, men gjorde aldrig det. Nu ångrar jag mig. Men det får bli en annan dag. Lär ju behövas muntras upp om en vecka när bebisen fortfarande inte är ute...

2 dagar kvar!



Eller meeer, jag vet!
Detta är jag häromdagen. Ska ta mer bilder idag har jag tänkt, får panik över att jag kanske har för lite bilder på magen! Behöver nog inte oroa mig för det iof, men hellre för många än tvärtom. Får tvinga Dimman att ta lite "konstnärliga" bilder idag, haha!

Tänk att om några dagar visar jag inte upp magen längre... Då visar jag bara en skrynklig liten knodd  :D

Kungälvsutflykt

Efter en härlig fotmassage igår somnade jag som en stock, och vaknade bara två gånger under natten. Känner mig nästan utvilad idag!
Nu har jag precis ätit frukost, och får väl snart ta och göra mig iordning. Vi ska åka till Anna, Rickard och Leon senare :)

Nu har shoppingsuget satt in igen! Får se om jag har tid att göra något åt det snart. Får shoppa loss på Bräckboden som Dimman vill till senare. Massa Smultronkex och annat smått och gott :)


Massage, please?

Nu är det dags för sängen. Ska se om jag kan övertala Dimman att massera mig idag. Igen. Stackarn, han har ett litet minihelvete just nu tror jag. Jag är inte så rolig att hänga med, om man säger så :)
Grinig, konstant trött och irriterad över det mesta. Drömtjejen!

För att uppväga min gamla bild här nedanför ska jag lägga upp en tjockisbild imorgon. Det finns mååånga att välja och vraka bland.

Nu ska jag gå och göra en värkdans, får se om jag kan framkalla lite smärta.

För längesedan var jag smal...

Jag var brun, utan att ha en massa pigmentfläckar i ansiktet. Jag hade ingen mage, inga celluliter och min rumpa flöt inte ut åt kanterna. För det mesta :)
Det är kul att tänka på ibland, för just nu känns det som att jag aldrig mer kommer se ut som mig själv.
Midja? No way José.


Those were the days...

Min ödla är OK



Den har klarat sig ganska så bra hittills, inga sprickor i den eller bristningar eller att den har svullnat upp till en komodovaran. Nu är det snart kläckning. Gillar inte blodådror på magen eller att piercinghålet töjs ut.

3 dagar kvar

Usch ingen rolig dag idag. Utan någon anledning direkt, bara en sån där dag.
Trots att vi har varit hos barnmorskan idag, och allt verkar bra. Ta i trä. Och trots att det bara är 3 dagar kvar. Är nog bara ordentlig seg tror jag.
Har fått upp nästan hela skåpet i köket idag, och dessutom har Annas Rickard fixat ett vinställ till oss! Han är så grym, ska ta kort på det senare. Ett helt eget, specialdesignat vinställ som ingen annan har :)

Åt pizza idag... Ifall att jag behöver energi...

Fick nytt besök på Mvc den 15e augusti. Men då måste den väl vara ute! Väl...?

4 dagar kvar!

Bara fyra dagar kvar till beräknat datum. Sen kan det ju dröja lite till men det hoppas jag inte...

Vad ska man göra för att fördriva tiden? Orkar knappt någonting så därför blir det lite svårt att hitta på saker. Ikea? Lär ju trötta ut mig där iallafall. Ska åka in till stan och äta räklåda på Kajskjul 8 någon dag också, men det får väl bli när det är lite bättre väder, kanske. Jag fick som jag ville igår, det öser ner nu. Jättemysigt!

Jag får helt enkelt ta tag i vissa saker som måste bli gjorda nu, som jag vet att jag inte hinner senare.

Killarna var ute och fiskade igår kväll, så granntjejerna hade ännu en tjejfilmskväll. Igår blev det Reign over me, med Adam Sandler och Don Cheadle i huvudrollerna. Jättebra film, tycker jag. Ovanligt att se Sandler i en seriös roll, och han sluddrar lika mycket som vanligt, men den var bra ändå.

Oretuscherad



En av bilderna jag tog på min lilla utbrytarkung/drottning därinne förut.
Hade tänkt att gå igenom alla bilderna i Photoshop men denna blev ganska så fin ändå :)

Bilder på snyggaste brännan

Suck och stön. Har äntligen rensat bland alla bilder och lagt dom i ordning. FÖRUTOM alla dom jag har kvar i kameran då... Men får ta mig nåt att äta första tror jag.

Hade en liten photoshoot här hemma förut, haha! Orkar inte mer än att knäppa några bilder ifall den nu skulle komma ut. Vilket jag tvivlar på att den nånsin gör. Men ska visa några av dom bilderna sen. Först mat.

Kollade igenom sommarbilderna... Ett litet tips; Somna inte i solen med leggings. Den solbrännan är inte snygg nu kan jag säga.

 

Dagens bästa mål

Jag älskar att gå upp på morgonen, sätta på en stooor kopp Earl Grey och äta några mackor. Jag kan nästan längta efter frukost innan jag somnar på kvällen! Så jag fattar inte hur vissa, bland annat Dimman, inte klarar av att äta på morgonen. Det är väl en sak om man ska jobba tidigt och går upp vid sextiden, då är väl ingen speciellt sugen. Men nu vid nio-tiotiden är det ju tortyr att inte få äta!
Och nu på semestern är det extra mysigt. Antingen som vi gjort i ett par veckor nu, ute på uteplatsen i skuggan av parasollet och njuta av vädret och kvittrande fåglar. Eller som idag när det ÖSER ner. Supermysigt! Sitter i soffan nu med min frukost och väntar på att vi ska fortsätta kolla på några avsnitt av Scrubs.
Mmm :)

 

Stackars fossingar

Aj, aj, aj... Mina fötter värker efter dagens lååånga promenad till Backaplan med omnejd. Inte verkar det bli bebis av det heller. Men shopping blev det! Är nöjd med mina fynd :) Får visa imorgon, för nu är jag så trött.
Är en partypooper nuförtiden, orkar inte längre på kvällarna.Men ett herrans blixtrande och regnande stod vi ut med länge, fast vi satt ute hos grannarna! Men nu öser det verkligen ner. Mysigt nu när man ska gå och lägga sig tycker jag.

Imorgon hoppas jag på en riktigt rejäl mysdag. Plocka med foton som ska framkallas, ta ett långt bad med oljor och bomber, scrappa lite om jag hinner, rensa i garderoberna. Ja, jag tycker det är mysigt att rensa.
Speciellt när det är färdigt.

Köpa köpa köpa

Shoppingsuget har satt in igen! Ett enooormt också! vet inte riktigt vad man ska göra åt det. Ska betala lånen imorgon så det finns inte plats för så mycket utsvävningar om man säger så. Men jag förtjänar ju en del nu när jag går och väntar. Tycker jag iallafall.
Tänkte ta en ploppa-ut-bebisen-promenad till Backaplan, men när det regnar är jag sådär sugen på det. Ska försöka övertala Dimman att ta lite bilder på den gigantiska magen så jag inte glömmer hur den såg ut.

Kanske är bäst att ta en tur med bilen ENSAM till affärerna? Så är det större sannolikhet att jag kommer hem med något :)
Igår var vi ju i stan, det var supermysigt men väldigt varmt. Fick mitt Jensen-sug tillfredsställt och handlade det jag behövde på H&M. Det vill säga jättesnygga mysbyxor, endast 98 kronor! Satt lite tajt över rumpan men det hoppas jag ska lösa sig, haha. Två amningslinnen och snygga men "vanliga" trosor. Känns inte som att sjukhusens jättebindor går ihop med spetsstring, om man säger så.

Nej nu måste vi åka. Om inte annat behöver vi omlottkläder till bebisen så vi slipper deformera huvudet mer än vad det redan är när den kommer ut.

Skön lördag

Ahh... Efter en stor kopp te och tre honungsmackor mår jag toppen. Eftersom man har vant sig vid ständigt solsken känns det lite märkligt att vakna upp till dystra moln. Det gjorde iof att jag kunde sova lite längre. Det tackar man inte nej till!
Varmt var det inatt också. Om grannarna bredvid hade varit vakna tre på natten hade dom nog fått sig en rolig syn. Naken, höggravid tjej som står och vädrar till sovrummet med balkongdörren på vid gavel :)
You gotta do what you gotta do.

Våran "stora" dator är frisk nu till slut. Dimmans kompis Tomas jobbar som tur är med datorer och kunde hjälpa oss få bort inte mindre än 138 olika virus och trojaner och skit. Så nu vågar man sätta sig vid den lite mer och pilla lite med Photoshop. Ska skicka in en ny laddning med bilder jag vill framkalla till Postfoto.se, med en MASSA gravidbilder :)


Augusti

Det är augusti! En av mina absoluta favoritmånader har börjat och det betyder också att idag är jag i vecka 40!
Helt sjukt! Nu kan den komma anytime.

Gårdagen var en riktig slappardag. Jag slog Dimman i den där roliga bokstavsleken där man ska skriva olika saker som börjar på samma bokstav... Det var lite prestige över det hela om man säger så. Började sedan att titta på Pirates of the Caribbean 3 men tröttnade ganska snart. Dimman somnade i soffan och jag som sovit mitt på dagen bläddrade i mina tidningar lite. Så mycket kläder jag vill köpa! Tror att jag har någon slags vanföreställning om att jag kan ha mina kläder dagen efter bebisen ploppar ut, men det blir nog ett hårt uppvaknande i verkligheten sedan.

Ska snart till stan och mysa lite. Gå långsamt runt i affärerna, äta lunch på Jensens och sen glass vid Lejontrappan :) Vardagslyx på hög nivå!

RSS 2.0