Skönt brun(?)bränd

Japp, då var man ute idag som tänkt... lite sena men allt tar ju sån tid när det gäller oss! Lite lagom röd nu, men mest av allt känner jag att det värker i armarna! Spelat volleyboll i ca fyra timmar och jag orkar knappt flytta fingrarna över tangenterna. Men kul var det! Skönt att veta att man lever, vilket jag inte har sån koll på om jag gör annars. Invigt nya bikinin också. Ska ut hela dagen imorgon också, hej hudcancer!
Och Dimman fick bra med färg också, så jag hoppas han följer med imorn också... Han gillar inte att sola lika mycket som jag tyvärr, men får väl locka med nåt... ett bad kanske. Haha.

Popcorndags!

Hoppas på sol!

Äntligen lite sol ute idag! Hoppas på att komma ut med båten... Kanske ta mig mitt första bad i havet? Måste ju göras innan semestern är slut.
Sist jag var ute brände jag mig rätt bra. Inte snyggt i början, men även det blir ju brunt till slut. Har ett par bikinis i garderoben jag vill använda också.

Kaffedags!

Retuschera bilder som ett proffs



Nu har jag hittat den perfekta boken för mig! Köpte den här boken på Adlibris precis, Photoshop för digitalfotografer- så här gör proffsen! 239 kronor. Med steg-för-steg beskrivningar för allt man skulle vilja göra med sina bilder. Vad sägs till exempel om "digital nosejob"? Så nu kan jag äntligen gör nåt med alla mina tusentals bilder! Wiee!

Parfymgarderob

Idag har jag varit inne i stan och träffat Anna, det är alltid mysigt att ses... Åt gott på Jensens Biffhus (eller vad det nu heter...) och gick runt i stan. Var inte direkt sugen på att shoppa, känner mig inte helt frisk om man säger så. Men huvudvärkstabletter från Apoteket får väl räknas som hyfsat lyckat iallafall.
Provade denna parfymen också, som faktiskt luktar riktigt gott, även om jag alltid varit lite skeptisk mot kändisdofter. Den påminner lite om Ralph Laurens första, turkosblå parfym, och den älskade jag! Kanske lite nostalgisk.
Jennifer Lopez Live Luxe

Denna köpte jag häromdagen, mest för att Dimman älskade den, men den har växt i mina ögon (näsa) nu också... Luktar rosor, gott och kärlek! Amor amor från Cacharel är riktigt god.
Helst skulle jag vilja ha en hel garderob med parfymer, för man vill ju inte ha samma jämt, och man behöver ju välja parfym efter tillfälle, tycker jag iallafall.

Snyggt nagellack

Jag är nog allt annat än en rosa tjej. Har nog inga rosa kläder eller nåt. Men detta nagellacket gillar jag. Jag gillar de flesta rosa lacken faktiskt, mest de starkaste eller de som lutar åt korall. Men inte babyrosa bara!
Ursäktar mig redan för mina tår...


Sötaste kattungen - Sigge

Nu har han äntligen fått ett namn kattungen. Sigge.
Mina förslag röstades ner ganska snabbt, först Katten. Nja det gick inte riktigt hem. Men ganska bekvämt, tycker jag.
Mitt andra förslag var inspirerat av Beckhams. Deras äldsta son, Brooklyn, är ju uppkallad efter platsen han blev till på. Men Wieselgren klingade inte riktigt lika snyggt.
Här är Sigge i torktumlaren iallafall.

image48

Min drömbrudklänning

Här är den. Klänningen jag vill stå vid altaret med. Frågan är bara om den är snygg på modellen eller om den är snygg på mig med... Älskar den iallafall!

image46
Maggie Sottero

Bowling & solnedgång

Är nyss hemkommen från metropolen Jönköping där vi tillbringade tiden med att umgås, bowla, äta och må bra! Bowlingen gick ju... ganska bra. Bäst lyckades Dimman, såklart.
  

Tomas var lite sur för att jag slog honom... båda gångerna, hehe! In action!

PÅ kvällen såg vi Babel, den prisvinnande filmen med Brad Pitt. Priserna var ju inte lika stor anledning som herr Pitt för att titta på filmen, men den förtjänade dom tycker jag allt. I början tänkte jag "vad tusan är det här?", men innan man visste ordet av så var man fast och ville veta hur det gick de olika figurerna. Två o 17 gick snabbt.

Fick njuta av denna solnedgång också. Vilken utsikt från deras balkong!
image45


Jönköping

Sitter nu i Jönköping där vi precis ätit god mat, kyckling med färsk pasta och paprika/ostsås. Jättegott! Var och bowlade förut, bilder kommer... Dimman slog personligt rekord med 199 poäng, och jag själv vann nästan andra omgången, haha.

O vad mätt jag är. Nästan så att jag inte får i mig en bit Marabou Daim... Men bara nästan.

Bästa hemsidan för brudklänningar!

Denna amerikanska sida är oslagbar när det gäller brudklänningar! Finns nästan ingen man inte tycker om, och man fastnar för så många att det är omöjligt att välja en! Har två återförsäljare i Göteborg också, perfekt. Och en i Södertälje.

Ahh, älskar Maggie Sottero!
Här är ett exempel, Freya.

image41

Efter regn...

Igår var det riktigt tråkigt väder. Vi trotsade vädret och begav oss för att spela minigolf! Bra idé, fram tills tredje hålet då det började regna. Ordentligt. Så där stod vi, under tre paraplyn och trängdes och spelade fördigt de resterande 15 hålen! Vi tröstade oss med lite tacos senare på kvällen.
Lite fiske blev det också, då hade det slutat regna iallafall. Men bara Dimman som fick fisk. Fyra stycken.


Men idag är det sol! Känner knappt igen den, det var så längesen man såg detta vädret! Måste ut! Fast först frukost.

Klassisk baby-bild

En riktig sötnos. Det värker i kroppen efter en sån här...

image40

Håkan Hellström - nostalgi


Gillar denna låten. Många bussresor har gjorts med denna i öronen.

image38

"Skicka vidare" på TV nu!

Filmen som går på tv3 nu måste ses! Skicka vidare, Pay it forward, på engelska, är grym! Suveräna skådisar!
För att inte glömma idén med hela filmen...

Glöm inte näsduken! Jag grät så jag höll på att dö första gången jag såg den...

Söndag kväll och allt är lugnt...

Äntligen sitter jag här med min alldeles egen bärbara dator! Det tog sin lilla tid att fixa internetanslutningen men vill man ha nåt gjort så får man göra det själv... med lite hjälp av hjärtat.
Har haft besök hela helgen, så det har varit fullt upp... i lördags var vi hos Riste och Anna och lille Kevin såklart. Såååå söt och det var helt klart värt den ryggvärk jag har idag för att sitta stilla i två timmar och mata honom :)
Man blir ju så sugen bara... får se till att man kan sitta barnvakt lite senare när han växt till sig lite. Dom ville tydligen inte lämna ifrån sig honom när han bara var 5 veckor. Konstigt.

Väntar fortfarande på mina Scrubs-boxar. Det är lite slött tycker jag. Grr.
Åh, jag är lite irriterad idag. Bara är så.


Konspirationsteorier

Åh vad jag är seg. Seeeeeeeg.
Kollade precis på en film med Eddie Murphy, Norbit, tror inte den finns på svenska biografer än... eller? Den var iallafall helt ok, men jag vet inte... Har alltid gillat Eddie, men jag vet inte. Allt detta med faderskap hit och dit, jag menar, så gör man väl inte? Och som gammalt Spice Girl-fan måste jag ju stå på Mel B:s sida, right?!

Anyway, imorgon kommer ett par kompisar från Jönköping ner hit så vi får se vad vi hittar på. Liseberg står tydligen på deras ToDo-lista så då kanske jag äntligen kan få åka lite härliga bergodalbanor med någon! Dimman är väldigt höjdrädd så det skulle aldrig falla honom in att åka med i något mer fartfyllt än, låt säga, Farfarsbilarna.
Jodå, gamla Lisebergsbanan skulle han kanske inte banga. Men ändå.

Shit vad var det som lät! Lät som ett pistolskott eller nåt... och det blixtrade till här nedanför!  Måste bevaka fönstret lite... Det gick en kille därifrån... Hmm. Jag vet att jag är lite konspiratorisk av mig men det lät jäkligt misstänkt. Kankse är nån kille som inte betalat det han skulle eller nåt... Måste komma ihåg detaljerna ifall polisen skulle behöva ett vittne. Fast vem vågar vittna nuförtiden?
Sååå glad för att vi ska flytta härifrån relativt snart. Bor i ghettot nu ju. Önskar att jag satt i vårat stora kök/vardagsrum med divansoffan och 42" TV:n framför mig och skrev istället för här. Kommer kännas mer som hemma när vi flyttat.
And there's no place like home...

Jag har blivit låtsasmoster!

En liten flicka nedkom igår kväll på ett sjukhus i Tyskland av Dimmans systeryster. Maria ska hon heta, som sin mormor. Söt och väldigt liten! Vi kanske ska ta en liten sista-minutentripp dit ner nästa vecka... vi får se.
Så nu är dom fem i familjen! Perfekt.

Jag idag


Så här ser jag ut idag. Förutom att jag ser glad ut, då.
Har varit och handlat idag, var i desperat behov av ett diskställ så att Dimman har nånstans att ställa disken när han är klar, hehe...


Kändisspan på Gothia cup

Tisdag är en mulen dag... Vi bestämmer oss för att åka in och kolla på Gothia cup som nästan precis har börjat. Har en lite fotbollsgalen familj, vi är sex stycken och alla har spelat fotboll i flera år!
Systerna kompisar från Gothia för några år sen är i Sverige för att heja på sina amerikanska kompisar så vi kollar på deras match på Heden. Och precis när det regnar som värst, köper vi såna här regnponchos, och minuten senare; strålande sol och värme! Perfekt.
Spottade kändiskommentatorn Patrik Ekwall också när han stod och pratade i ett bås.
På kvällen lär Dimman min mamma att spela Texas Hold'em. Kan ju vara bra.
 Kändisspotting på hög (?) nivå...

Nej nu är det snart dags att hoppa in i duschen. Tomt i kylen, måste handla.

Högt över havet

Måndag - fint väder. Man kan knappt tro det! Upp tidigt, in i bilen, ut med båten och en halvtimme senare ligger man på klipporna och njuter! Vi var på Lindholmen, Dimmans favoritö för att det är bra fiske där, och det är massa får på ön! De är där på sommaren och betar lite och så... Dimman fick för övrigt en laxöring! Inte illa!
 
Två fårskallar på samma bild.
Senare på kvällen blev det lite grillning också... Mmm! Inte bara ryggbiff och kycklingfilé.. fisken också!
Vilket öde...

 


Femkamp på Liseberg!

Var ett tag sen nu... De senaste dagarna har vi sovit hos mina föräldrar, för att det är nära havet och vi har verkligen hoppats på bra väder! Veckan började iallafall med att vi åkte in till Liseberg med Kristian och Maria för att köra en femkamp. Det var riktigt kul! Vi hann iof inte avsluta eftersom dom stängde tidiagre än vi trott, men vi får väl göra den sista utmaningen en annan gång. De vi hann med var iallafall lite minigolf, Skeeball, vattensprutan och... hmm. Vad var det mer? Jaja.

    

Alla in action!

Underbart är kort

Nu har det äntligen vänt, tänkte jag igår när jag låg ute på en klippa långt ut på västkusten. Nu har det vänt, sommarvädret kommer hålla i sig och alla är nöjda och glada. Och så vaknar man till det här... molnigt, jävligt och risk för åska.
Men gårdagen var trevlig iallafall, åt grillat och spelade volleyboll. Kanske åker in till Gothia cup och kollar lite idag...?
Ska jag aldrig få bli brun?

Sötaste kattungen!

Den här kattungen fick mina föräldrar från min faster igår... Bosse heter han. Eller ja, inte länge till. Charlie om jag får bestämma, men det får jag nog inte. Den är kanske mest min lillasysters eftersom hennes gamla katt Dolly försvann för ett tag sen. Men söt är han!
 

Igår var vi hos Emil min kusin, han fyllde 20 för ett tag sen. Sen stannade Dimman och killarna kvar för lite poker.. men inget tillskott till familjekassan blev det. Tyvärr.
Jag gosade med Bosse annars hade jag kunnat fixa det... hehe.

Avhuggna barnhänder...

...ser detta ut som. Fast det är handtvålar! Tyckte dom var lite fräcka. Lite hemskt på samma gång kanske... Kan inte riktigt bestämma mig. Hittade dom här iallafall. 

image24

Ryggvärk

Förresten... ska nog inte klaga på att man har lite ont i ryggen längre. Stackarn, tänk att bara sitta och förbereda sig i sin egna lilla värld, och helt plötsligt... ja.

image23aftonbladet.se

Casino Cosmopol

Första natten när man ligger och sover i nytvättade lakan och nyduschad, det måste vara den skönaste sömnen man kan få. Ahh! Utvilad!
Igår var vi på Casino Cosmopol. Vi vann ingenting, som förväntat, men det är ändå kul! Att spela på såna där gamla maskiner för en krona i taget... haha! Alla andra på kasinot, som är lite mer vana än mig, måste bli galna på att jag envisas med att casha ut alla enkronor jag vinner. Men det låter ju så härligt! Ville ta lite bilder därinne också, men blev som tur var påmind att man INTE fick ta kort därinne.. Tur att man inte hann och blev arresterad eller nåt.
Men det roligaste var nog blackjacken. Där kan man sitta ett tag! Nej tur att man inte har blivit som vissa därinne, helt fast i att spela. Dom som drar ut tusenlappar från plånboken och lägger upp. Usch.

Hmm jag är så hungrig. Men kan inte komma på vad jag vill äta. Eller ja, jag är sugen på en stor räkmacka! Men det blir lite svårt att fixa för Dimman kanske som ska göra frukost till mig nu. Kaffe i våra nya muggar ska jag ha iallafall!

Idag har jag bara lust att ligga på soffan, kolla lite filmer vi har köpt, läsa lite roliga tidningar och käka nåt gott. Sen ikväll bär det av till Emil, min kusin, och 20-årsfest. Sen ska killarna spela poker. Hmm JämO nån?
Nej men vi tjejer får väl spaa lite eller nåt.
Nu hungrig.


Fast i muggen

Så, nu har man återvänt från en tur på Freeport, av alla ställen. Den enda affären som egentligen är värt ett besök är ju Fabriksbutiken med outletpriser på porslin och glas från tex Höganäs, Rörstrand och Ittala. Från det sistnämnda hittar man alltid fina saker, är ju en sucker för randigt! Så jag fick med mig 6 stycken såna här fina, randiga muggar hem! Till och med Dimman tyckte om dom.

Problemet är ju bara att nu känns ju dom näst nyaste muggarna redan gamla.. Hmm jag kanske får ge bort dom till någon. Annars hittade vi inte så mycket mer, Dimman köpte sitt gamla vanliga hårvax och sedan åkte vi förbi Kållered på väg hem. Kollade lite på Ikea, men orkade inte köpa något. Letade sedan i alla sportaffärer jag kunde hitta, har bestämt mig för att mina nya skor ska bli ett par All star, problemet är bara att det inte finns beiga någonstans! Och det är bara beiga jag vill ha.
The search continues.

Fina muggar från Bolagret

Fortfarande tråkigt väder. Var ute och rände hela dagen igår, vi hade verkligen bestämt oss för att gå ut att fiska! Men gudarna var emot oss. Motorn funkade inte på båten, det ösregnade, sen började det blåsa... Jaja, ut kom vi till sist iallafall, men till vilken nytta? Frisk luft fanns det iof gott om.

Idag är det lika illa, molnigt och regnigt, så vad passar då bättre än att shoppa? Vi tänkte ta en liten tripp bland affärerna och se vad vi hittar. Häromdagen hittade jag dessa fina kopparna från Bolagret! Gillar nästan alltid färgkombon turkos/brunt. Kommer passa bra i vårat nya kök om några månader!


Idag är jag ute efter skor. Helst gångvänliga, och regntåliga. Och samtidigt snygga. Har inget av det nämligen.

Inredningstips / Tapetval?

Hmm sitter med lite ångest över hur vår nya lägenhet ska se ut... Finns så mycket fint att välja på och hittills har jag mest tänkt att "det är ju så långt kvar tills vi flyttar", men nu börjar det ju äntligen närma sig!
4 månader är det kvar nu, alltså snart dags att säga upp lägenheten och allt! Wiee!

Måste dock klaga lite på urvalet vi fick på Engelska tapetmagasinet. En liten, liten bok undangömd i ena hörnet av affären, medvärldens tråkigaste tapeter! Så vi valde mest neutrala, beiga färger som vi tänkte matcha med lite fondväggar och så.



Gillar randigt så himla mycket! Iallafall, den längst till vänster hade jag tänkt mig till sovrummet... Mmm, har hittat en matta på Bolagret som matchar himla fint! Sen den i mitten vill jag ha till köket/vardagsrummet. Lagom diskret, och skiftar bara lite i vissa ljus. Och den till höger.. Ja, var ska jag ha den? Tyckte den var fin, bara. Fast gästrummet/datarummet är ju inte bestämt än så...

Scrubs!

Scrubs är antagligen det roligaste som går på TV just nu. Har letat överallt efter boxarna med de verkar vara slut på de flesta ställen. Iallafall första säsongen. Så jag beställde dem på Discshop.se, där de tyvärr också var slut, men de kommer väl nångång snart hoppas jag. Dom är så sjuka där så.. ja det blir hysteriskt roligt ibland! Vet inte varför men jag har fått ett sånt sug efter just tv-serier, i alla former! Vill se om Sex&the city, Vänner och jag vill ha hela boxen med Will&Grace! Får väl vänta till jul eftersom den är ganska dyr. Hoppas hoppas Scrubs kommer snart!

image16

Smaskiga bullar!

Ja, jag var ju lite uttråkad igår.. så bestämde mig för att baka bullar. För ungefär andra gången i mitt liv! Blev ganska bra om man får säga det själv. Luktar förjäkla gott iallafall!

image15

Walk the dog

Igår var vi hemma hos Maria och Kristian, och deras lille son Rocco. Han är jätteliten, och det har han alltid varit de senaste åren. Han är en liten chihuahua, alltså. Killarna spelade poker som sig bör, och vi kollade film och gick ut med Rocco. Han är så söt!

  

Maria, jag och den lille!

Semesterklagan

Jag klarar verkligen inte av detta vädret. Måste ha sol. Måste ha värme. Orkar inte med alla velerier. Vill bara veta att nu är det stranden som gäller. Sola och bada. Har ju redan gjort allt man kan göra när det är dåligt väder. Slappa, sova, mysa, shoppa, äta, kolla massa film, träffa vänner, baka bullar, bowla, läsa tidningar plus massa mer!
Har inte haft någon användning av mina klänningar och linnen. Idag hade jag på mig stora jeans, tre tröjor plus en stor stickad kofta och en jacka på det! Say what!?

Detta längtar jag efter nu..     
Så typiskt att den enda sommaren vi bestämt oss för att INTE åka till Grekland så blir det så här.
Nej ja ä inte bitter...
Får väl gå och baka mer bullar eller nåt.


Bilder

Herregud säger jag bara. Man är ju inte direkt snygg vid dessa tillfällena. Lika bra att göra det svartvitt kanske. Men kul hade vi iallafall! 

     image10                                                                                      

Helgen som gick... vattenpipa hos föräldrarna.

Då var helgen över för denna gången. Det var ingen planerad sådan överhuvudtaget, utan väldigt spontan, måste jag säga. Börjar med att jag slappar vid datorn, medans Dimman umgås med hans kompis... Mamma ringer och jag följer med familjen och broderns flickvän på bowling. Går inte så bra, kan jag meddela. Måste öva mer! Men kom inte sist iallafall. Eller näst sist för den delen, heller. Men vi är ju så många i min familj att det inte behöver vara bra för det.
IALLAFALL så är vi klara där och åker hem och käkar tacos när Dimman kommit, sedan spelar vi det pinsamma, men roliga, spelet "Lika par leka bäst". Sedan röker vi vattenpipa.
Hahaha, japp.
"Vad gjorde ni i helgen då?"
"Ja vi åkte hem till Sandras föräldrar och rökte vattenpipa vettu!"
Inte så konstigt som det låter kanske.. Bror med flickvän är nyss hemkomna fram Turkiet där en sådan inhandlades. Inte så tokigt! Bilder kommer, det kan jag garantera... Finns en hel del roliga.

Idag var dock bakissöndag för dom flesta så det blev Sagan om ringen-maraton och femton kilo godis och en pizza på det. Urk.

Fynd!

Hittade den här finfina strandbagen på Hemtex, av alla ställen. Älskar detta mönstret, och färgerna! Endast 15 kr!
Och perfekt storlek för några tidningar och lite godis med till havet.

                                                                                                  

Dagen efter

Som det smartass jag är glömde jag naturligtvis kameran hemma igår. Förstår intehur det kan bli stressigt när man har en hel dag på sig att bara.. slappa och göra sig iordning! Men så här såg jag ut iallafall. Skrynkligt det ser ut nu! Men det var fint igår. Iallafall med ett par glas vin i sig.                                          image7

Älska Photoshop!



Ego, jag vet. Men jag bara älskar photoshop! Kan sitta där i timmar och inte få så mycket gjort, egentligen. Men måste ju lära mig lite mer än jag kan nu. Möjligheterna är ju oändliga! Har inte hållt på med det så mycket sen gymnasiet, vilket var tillräckligt längesedan för att jag ska ha glömt av allt. Men det går att ta igen. Man kan lära gamla hundar sitta!
Vill veta mer hur man gör, bara. Kan ta ett tag. Nu ska jag fortsätta föna håret!


Grillfest!

Ahh... bara ordet gör ju att man blir glad! Fest där man blir mätt, mums! Och att det är min groda som fyller år gör ju inte saken sämre! Och hennes långa kille... Blir en dubbel. Får se vad man ska ha på sig bara... Allt detta med att välja outfit blir ju extra viktigt för mig som går omkring med blåställ på Volvo hela dagarna! Så jag har ju i stort sett bara helgerna att använda min garderob på, och nu på semestern då. Då vill man ju vara fin! Men man tänker och tänker och oftast blir det inte som man tänkt sig utan man drar ifrån och lägger till och så ser man så tråkig ut som man brukar göra...
Suck.
Men får väl ha nåt jag köpte igår då kanske.
Marsch in i duschen och börja fixa till sig!

Resultat

Kom hem relativt tomhänt efter rundan i stan igår. Det blev endast en marinblå topp med svart rosett från Gina Tricot och en vinröd kofta från samma ställe. Älskar koftor, i alla färger och former! Det passar till allt, skönt och varmt och ingenting ser eller känns lite avslappnat!  Fick tag i lite billiga under- och överlack som jag behövde.. och billiga ögonskuggor. I love ögonskuggor, det går inte att ha för många!
Köpte ett par korta jeans till Dimman också, "clamdiggers" som det så fint heter.
Måste till kaffet innan det kallnar märkte jag nu.
                                                                    image3                                                                                                                                                

Semester!

Äntligen fri! I drygt 4 veckor! Synd att det ska vara så kasst väder bara... kanske lika bra iof så slipper jag det dåliga samvetet för att jag åker in till stan och shoppar! Åhh jag kan knappt vänta! Har inte köpt något på väldigt länge, tappade helt suget för ett tag sen. Men nu ska det tas igen!             

       Så här ser jag ut idag... Lite tråkig kanske? Måste få in mer färg!

Lovade tyvärr Dimman att jag skulle diska innan jag åker in... inte så kul. Men får väl ta tag i det innan jag börjar gräva i garderoben.. Oh my god, det ser ut som ett slagfält därinne, verkligen. Men vad ska man göra? Måste ju vänta tills vi flyttar, wiee! Då ska jag ta över alla garderoberna från början så det slipper ligga byxor blandat med bikinis blandat med sommarskor och väskor i botten på skåpet. Inte särskilt lyxigt. Bohemchict kanske?
Nej disken kallar.

Shoppinglistan

Ska till stan imorgon, min första semesterdag, och tar såklart med mig min Lista. Det är den som finns bredvid mig vid datorn och i soffan när jag läser tidningar. Bara att skriva ner vad man vill ha för stunden och så fort jag går utanför dörren är den med i väskan!

På min Lista just nu;
Sminkpenslar.
Necessärer - till allt smink.
Brun fejkskinnjacka.
Smycketräd. Eller smyckeshand.
Shorts! Alla färger och varianter.
Snygga kylväskan Paola, Åhléns.
Massa klänningar och tunikor från Indiska.

Har inte shoppat på evigheter nu eftersom jag trodde att magen skulle växa, så jag har några månader att ta igen! Måste komma på vad jag ska ha på mig på grillningen på fredag. Dilemma.

This is me... then.

Sådärja...
Då var man på G igen då! Jag har ju fortfarande den där drömmen om att ligga i sängen och knattra på tangenterna så det var bara att fixa en ny blogg! Bokmanuset får man väl skissa på lite senare. Senaste bloggen var lite tråkig... ville ju skriva mer än jag kunde men det gick inte för jag skulle vänta och sen gick det inte ändå.. ja. Lite omständigt men denna gången får man kanske bjussa på lite mer. Inget kul annars ju!
Vad vill jag skriva om.. hmm.
Jag vill skriva om mina knäppa förehavanden, flytten till nya lägenheten, min grek, bebisgörandet. Ja det mesta som cirkulerar i mitt huvud just nu.

Det här är jag iallafall. Då.
                                                                             
                                                       

RSS 2.0