LYCKA!

Kom precis på att jag har ett presentkort på tusen kronor på Göteborgs Spa!
Tjoho!

Helkroppsmassage... Mmm... Pedikyr? Ansiktbehandling?
Gött!


Äntligeeeeen

Nu börjar Grey's igen!! Inväntar bara Linda och sen är det gott att äta och bra att titta på, tjoho! Hörde från någon att det blir sorgligt? Hmm, känner mig lite immun mot det just nu? Haha, fast det trodde jag ju idag också när jag såg någon förlossningsserie på TV4... Det är nog det säkraste sättet att få mig att gråta. Gråter alltid precis i det ögonblicket som en bebis ploppar ut och läggs på mammans bröst... Buhu.

Iallafall. Överlever George? ÄR det ens George? Lämnar Izzie serien??
Nu är jag sugen på bulle!


Gott och blandat

Varit en heldag ute idag. Var tidigt på Ikea medmamma och syster, det tog lååång tid :) Kom hem med allt annat utan det enda jag åkte dit för, en halkmatta till badkaret. Jaja,så kan det bli ibland. Mamma stannade (ännu) längre än mig så hon köpte en.

Sedan var det dags att åka på möte i stan, och ska inte tråka ut er med fler av mina veltankar, men så mycket klarare blev jag inte i huvudet. Men skönt att prata om situationen.

Kom hem efter vad som kändes som TIMMAR i bilköer och var inne hela kvällenoch lekte med en sjuk son som helst av allt ville klänga på mamma. Så kan det vara ibland!Och jag klagar inte över lite stillsam tid i soffan med honom, MYS! Händer inte så ofta att han är stilla.

Imorn ska jag förhoppningsvis inhandla hårfärg och ta tag i detta bombnedslag till lägenhet.

Still don't know

Nä, det är inte mycket bättre med veligheten idag, kan jag säga.
Tankarna vandrar och inspirationen är lika med noll.

Det har inte blivit av att jag färgat håret heller. Vågar man klippa sig själv? Vill ha det lite rockigt så det spelar inte så stor roll om det är ojämnt, liksom. Är det nån därute som är grym på att klippa luggar?

Godast just nu: GB Gräddglass med krossad choklad.


Velig!

Ska jag... eller ska jag inte, det är frågan just nu. Suck!


Har varit hos mamma och pappa idag, Dimman jobbade över hela dagen. Var en sväng hos mormor också. Igår jobbade jag hela dagen och sminkade och sminkade och sminkade... Det verkade aldrig ta slut!

Imorn ska vi till Ikea. Behöver få ner mina tankar på papper och sen glömma av dom lite.

Världens tråkigaste inlägg. Sorry för det.
Nu ska jag koncentrera mig på mannen och Män som hatar kvinnor. Vi är nog dom sista i Sverige som ser den filmen :)

Mycket i huvudet just nu.

Åt god middag hos grannarna idag! Mycket god, till och med :)

MÅSTE egentligen sortera kläder i sovrummet nu. Det ser ut hejkomochhjälpmig därinne, minst sagt. Men jag orkar inte! Så istället ska jag prova mina nyshoppade kläder från H&M, plocka ögonbrynen snabbt och sedan gå till sängs.

Ska jobba imorgon på Model house på Kungsgatan. Många timmar med MASSA folk att sminka, får se hur detta ska gå! Ser fram emot en framdukad middag när jag kommer hem. Det har min man lovat nämligen. Honom ser jag inte så mycket av nuförtiden! Inte på veckorna, imorgon är jag borta hela dagen och på söndag jobbar han över hela dagen. Och sen är det måndag igen. Jaja, snart ses vi desto mer.

Kan se fram emot söndag av en annan anledning också. Jag ska bli rödhårig! Hade jag tänkt.
Gillar Ashlee Simpsons hårfärg. Liiite rödare bara kanske. Blir nog en liknande frisyr också! Får se om jag fixar det själv :)




Var bara tvungen att kolla om det

0-72427f2c73c9bd39c4279e463647a85a.png

Var bara tvungen att kolla om det gick att mobilblogga. Och det gjorde det ju. Tack för att ni bjuder på detta tjejer. Hepp!


Sushi for me?

Idag köpte Maria och Kristian med sig sushi till mig och Dimman. Jag kände att det var dags att prova nu (som den sista i världen...), och hur grymt hade det inte varit att tycka om det? Nyttig snabbmat, hade varit perfekt istället för den eviga pizzan. Eller när man ska äta lunch med kollegor (som jag inbillar mig att jag kommer göra nån gång i framtiden) är det ju smidigt om man gillar det.

Men icke.
Det var inget för mig. Men nu vet jag det!



Är bjuden på middag hos familjen Karlsson-Rivas idag, ska bli trevligt! Det är lite extra tråkigt att vara ensam hemma på fredagskvällar, så det passar ju utmärkt.

Har fått ett erbjudande idag som jag måste tänka över ordentligt också. Hmm.

Trumvirvel...

Från och med idag är jag inte längre bärare av namnet Ågren.

Från och med nu heter jag SANDRA PANIDIS!
Det känns lite sjukt, ska ni veta. Och en 25 år gammal vana är inte lätt att skaka av sig så det kommer nog bli lite lätt förvirrat ett tag här nu med underskrifter och presentationer. För att inte tala om autograferna.


Tack för dom här åren, Ågren. Och för allt vi upplevt tillsammans.



Långt hår, stackars barn...



Så här såg Jojje ut när vi kom hem från Grekland. Herrejisses vad långhårig han var! Kan ju vara charmigt på rätt person kanske, men nej. Fram med nagelsaxen när han åt middag och vips! En liten man på femton år typ.


Mer bröllop!

Här stod vi under ceremonin, precis ovanför vattnet :)




Jag hade inte hunnit fixa håret, hade tänkt ha lite lockigt men det blev en knut... Jaja, enklast blir ofta bra ändå :)




Snygga tjejer va?




Det finns en del paket att sortera och få plats med... Tacksam men det är så stökigt här nu! :D Mycket fina blommor fick vi också.

 

Och inte att förglömma; PORTRÄTTEN! Av varandra, säger jag. Av oss själva, säger Dimman. Jag måste ärligt säga att jag blev imponerad av hans porträtt av mig, ni som varit med och spelat Pictionary med Dimman vet vad jag menar ;)
Det är väl bara den bruna hyn och de välpumpade läpparna jag inte helt kan identifiera mig med... Men annars var det likt! (?)




Och en av de bästa presenterna var mormors. Jag råkade en gång säga när vi var påmiddag hos henne att "när du inte finns... eller jag menar, SEN! Kan jag få denna skålen då?"
Och det kom hon nog ihåg för i lördags fick vi den i bröllopspresent, full med mitt favoritgodis (godishjärtan) och Dimmans favoritgodis (pistagenötter).
Så fin! (Nu fylld med annat).




Hoppas jag snart har lite andra bilder att visa upp!

Första bröllopsbilden. Av många...

Njuter lika mycket idag som i helgen, vet inte riktigt vad det kan bero på. För att allt blev lyckat, för att det stressiga är över eller för att jag är ensam hemma.

Får inte riktigt vissa bilder att funka, men har en bild från Anna att lägga upp så länge. Blev fin! Det var riktigt härligt ljus på kvällen att ta bilder i. Lägger upp som miniatyr så man kan få den ordentligt stor :)




"Ny"gift och nöjd

Ja, då var vi gifta för andra gången!
Det blev en helt underbar dag med strålande väder, skratt och tårar och närmaste familj och vänner. Perfekt!

Jag går runt i något slags lyckorus idag, känns det som. Är så himla nöjd med dagen igår, plus att det säkert släppt en och annan spänning nu när både bröllopen är över. Ska bli skönt att bara kunna njuta av livet men också lite sorgligt att det är över.
Men jag fick ju göra det två gånger iallafall, det är det inte många som får!

Och är det någon som behöver hjälp med bröllopsplanering eller kortvikning så ställer jag gärna upp :)

Hoppas kunna lägga upp en liten redovisning av gårdagen imorgon, hoppas också kunna lägga upp lite bilder då. Godnatt så länge!

Sent ute, som vanligt.

Alltid ute i sista stund. Hur kommer det sig egentligen? Är det biologiskt? Genetiskt? Det är helt OMÖJLIGT förmig att vara färdig med något i tid, även om det finns hur mycket tid som helst att göra saker på långt i förväg.

Nu börjar jag iallafall se fram emot lördag, när alla bitar börjar falla på plats. Musiken - check. Maten - check. Småpill - check. "Bara" festhäftet kvar! Tjoho!
Igår var jag och mamma och handlade, något stressade :) Men det blir nog bra, det här. Var och kollade bilen också, den får nog lämnas in för att fixa AC:n innan vi säljer den. Längtar så efter vår nya bil!!


Nu ska jag fortsätta med festhäftet, här är min favoritbild från möhippan så länge. Watch and njut!


S F F !!

Svärföräldrafritt!
Dimman tog med dom för att handla och åka runt lite så jag kan vara ifred lite :)
Men städar mest (förutom när jag sitter vid datorn...) eftersom min gamla klasskompis Louise kommer snart!Hon är florist och har lovat mig att hjälpa till med buketten och andra blommor. Blir nog hur bra som helst!
Men jag kommer nog vara lite tråkig och ha en liknande jag hade i Grekland... Tycker liksom inte om krimskrams hur jag än vrider och vänder på det!


Oj nu ringde hon! Redan?! Dags att hoppa in i duschen. Hörs!

Wednesday

Jäkla skitlag vi har just nu alltså. Hade dom inte vunnit hade dom inte förtjänat att gå vidare! Knappt nu heller... Sverige, alltså.

Iallafall, har fått lite tummen ur nu och börjat med bröllopssakerna och det känns skönt. Men jag tänker på allt som ska göras och så får jag ett mentalt stopp och börjar inte med nåt och det görju inte saken bättre.
Så lite utskällning från mamma är jag på G nu! :)

Dimmans föräldrar är ju här nu också för festens skull så det blir ju lite knepigare att bara hålla på med det hela tiden när Dimman jobbar, man känner sig ju lite otrevlig... å andra sidan kommer jag kännamig ännu värre när det inte är klart om en och en halv vecka!
Nä nu kommer det bli bra det här :)


Ja detta blev ett ganska meningslöst inlägg så jag får väl fördriva tiden på Facebook där det nu ligger lite roliga bilder från i lördags... Hmm. Godnatt!


Min möhippa!

Oj oj oj. Igår var det min MÖHIPPA! Sjukt kul!

Sammanfattning av dagen: Visste bara att allt var ordnat av Dimman. Jag går bara hemma och väntar och har packat en väska efter att jag fick instruktioner med ett brev i fredags, "kläder till spring, svett och fest är ett måste!". Åh nej inget jobbigt tänkte jag då. Och helst inget bungyjump...
Så dök pappa upp och körde in mig till stan och tog med sig Jojje hem. Där stod tio goa tjejer och väntade och gav mig prinsesstiara med slöja och en bacardi breezer som jag skulle svepa på 2 minuter...
Dom släppte av mig på ett ställe där jag fick chokladmassage i en timma medans dom drack öl på Hard rock (klockan 12 på dagen var dom ganska ensamma...).
Chokladmassagen var jätteskön och det luktade så gott!

Sen blev jag upphämtad igen,vi drack chokladdryck och åt praliner innan vi begav oss mot bilarna och hamnade till slut hemma hos Daniella där det var uppdukat till vinlunch! Jättefint dukat med pastasallad och ost och bröd och såklart en massa vin. Jättegott och därkunde vi sitta en bra stund och tjöta lite :)

Åkte sen vidare till hemlig destination, hamnade  på ett träningsställe där vi bytte om och i lokalen fick jag veta att vi skulle dansa striptease! Haha, det var riktigt kul, men gav träningsvärk på de mest konstiga ställena... Gjorde oss iordning för kvällen och tog lite att dricka på en uteservering.

Åkte sen vidare lite längre denna gången och hamnade i Stenungsbaden! Har aldrig varit där men det var jättefint och vi åt god mat och drack goda drinkar :) Kom in eldsprutande drink till allas förtjusning också, den var inte att leka med!
Sen var det party, massa dans och mer drinkar och shots. Är förvånad att jag mår så bra som jag gör idag! Bara inatt jag mådde illa. Och så imorse sov jag ut och vaknade av världens sötaste lilla nyklippta kille som buffar på mig :)

Hade sjukt kul och är så glad över dom som kom och hade förhoppningsvis lika kul. Alla gav järnet! Tack tack för att ni fixade detta! Är väldigt nöjd nu ska ni veta och njuter av gårdagen lika mycket som av pizzan och godiset som jag förtjänat idag :)

Nyfiken :)

Fick ett roligt, "äkta" brev hem idag med ihopklistrade bokstäver som sa åt mig att jag ska infinna mig en viss tid och plats imorn... Hmm :)

Spännande!
Tur att man nästan är frisk iallafall ;)

Fasiken också att jag har sån brist på partykläder i garderoben. Det skulle nämligen också med, tillsammans med spring-och-svettkläder... Haha. Jag är så nyfiken nu!

Ångerveckor!?

Nej.
Jag ändrar mig och gör helt om.

Jag tänker inte alls sluta blogga här. Den andra bloggen kommer också finnas men kommer fylla sin smink-och-sånt-funktion. Men jag behöver en blogg som är för mig! Med bilder och så.

Kommer markera denna nystart med ett helt nytt utseende på bloggen som kommer "snart".


Och var skulle jag annars berätta om bröllopet, Jojje, arbetsletande och att SIMON OCH TOMAS gick utanför vårat fönster igår!
Trodde jag såg fel men nej då, där gick dom med varsin hund i sina kostymer och byggarbetare och jag sprang genast och hoppade ur mysbyxorna och in i finjeansen och in med ett tuggummi i munnen i hopp om att någon skulle anmält oss!
Men nä. Önsketänkande.

Nu ser vi dom över gatan iaf där dom håller på med ett rosa hus. Lucky bastards.

RSS 2.0