Ashley Olsen

Om man nu måste välja en snyggt klädd kändis, så tycker jag att Ashley gör det bästa jobbet.


Finns många fler och bättre bilder på henne, men just nu krånglar det som fan när jag försöker lägga upp en bild. Så fruktansvärt störande att det öppnas 35 fönster när jag lägger in en bild! Och när man mailar för att få hjälp säger dom att det är mitt fel som inte stängt av pop-upfunktionen. Dah!

Med kohandskar blir det roligare...

... att diska. För det måste jag nämligen göra nu, innan Idol börjar och jag för en gångs skull har tid att se den! Men har ju äntligen lyckats få långa naglar och kombinationen naglar + diskvatten känns sådär kul. Men har inga handskar och ingen pojkvän hemma så jag får väl göra det själv och hoppas på det bästa.
Sedan Idol och smörpopcorn! Yummie.


Vilket höstfoto!

image157

Kommer bli ännu finare om en vecka när alla löv fortfarande sitter kvar och är helt orangea och roströda. Har fastnat lite för höstträd av någon konstig anledning. För att hösten är så mysig, kanske?

Ledig fredag!

Ledig fredag... Ahh!
Var uppe med tuppen vid tio. Åkte senare till landet, förlåt, Kungälv, för att träffa Annagumman min! Myste med promenad genom hennes och Rickard blivande grannskap, härlig höstdag! Kallt och soligt. Åt supergoda kladdkakemuffins, vilket påminner mig om receptet jag fick från Linn på jobbet.
Choklad-Daimmuffins! Passar mig perfekt! Ska baka några imorgon, tänkte jag. Eller på söndag menar jag. Imorgon ska jag på fotbollsmatch, min syster spelar på Backavallen. Sedan stan och tacos och film.

image156

Anna i sitt hus. Eller blivande hus rättare sagt.

Lycka är ledighet

Jobbade inte alls mycket idag. Det var superskönt! En dryg timma i slutet bara, annars bytte vi tak i flera timmar. Och imorgon blev vi helt överraskade med en ledig dag med full betalning! Inte helt fel, tycker jag. Ska passa på att träffa Anna då, det är ju lite svårt att få ihop det annars ju.
Fortfarande trött efter tidiga uppgångar tidigare i veckan, men det får bli lite Marabou Daim och sen läggdags. Stackars Dimman, ska jobba över imorgon. Och jag bara shoppar. Som vanligt...?
Min lista blir bara längre och längre, iallafall. Men detta året tänkte jag att jag skulle skriva upp allt jag vill köpa på en lista, och så har man den som önskelista till jul sedan! Mina föräldrar klagar alltid alla andra år på att jag inte önskar mig något speciellt, men nu kommer det finnas grejer kan jag lova!
Får se om tomten är snäll i år.

Killar saknar verkligen lokalsinne-genen

Åh herregud. Man är ju lagom pigg när man tvingas gå upp 07.25 bara för att Dimman ska på något projekt. Och han är ännu grinigare bara för att han ska sitta och lyssna på ointressanta saker hela dagen när han helst av allt bara vill få sova lite, lite till. Inte så lätt att gå upp tidigt när man är van vid att alltid somna runt två, halv tre!
Hur som helst. Vi hade cirka tre minuter på oss. Så här lät det i bilen.

Jag- Men du kan väl vägen nu?
Han- Ja det är klart.
J- Jaha vilken?
H- Den, såklart.
J- Men det är ju fel! Du kommer ju komma sent.
H- Nä.
J- Okej ta den vägen då. Våga inte skylla på mig när du blir sen bara...
H- Men jag tar din väg då!
J- Nej, ta du din väg.

Så gör han det, svänger och kränger ett tag tills vi helt plötsligt står vid ett vägskäl. Står vart vi ska klart och tydligt, till VÄNSTER. Helst plötsligt, innan jag ens hunnit öppna munnen, blinkar han och svänger höger! Rakt ut på stora vägen igen, tillbaka där vi kom från. Och ett bra tag innan vi kan vända och försöka igen.

H- Fan också...
J- Nu kommer du verkligen bli sen.
H- Mmm...!

Hela han vibrerade av återhållen ilska. Men det spelar ju ingen roll. Jag hade ju rätt.

Mer bilder på vad vi köpte för soffa

Häromdagen var denna sidan helt knäpp, så fort man lade upp en bild så öppnades Infoga bild-fönstret 35 gånger! Lite tröttsamt. Så det blev bara en bild, men nu verkar det ju ha fixat sig, så här är spegeln och bäddsoffan vi köpte samtidigt som vardagsrumssoffan.



Hmm. Jag hade visst fel. Det har inte alls ordnat upp sig än! Åh vad trött jag blir! Nu öppnades fönstret igen cirka 30 gånger! Ingen annan som varit med om detta?

Denna bäddsoffan blev det iallafall, fast i en annan färg. Mörkgrå. Kommer förhoppningsvis bli bra till gästrummet.

Största skoskavsblåsan jag sett!

Så här går det när man ska "töja ut" ett par skor. Gillar skorna massor, men har knappt använt dom eftersom jag har en lite konstig form på mina hälar, tror jag. Så bara på en liiiten promenad med Rocco blir det så här! Gjorde ont.
  
Blåsan från helvetet och skorna som bär ansvaret.

Denna soffan är nu i vår ägo!

Var ute på soffshopping idag, det var dags nu eftersom det bara är ca två månader kvar tills vi flyttar! Vi åkte till den stora Mio-butiken i Frölunda och bestämde oss för denna!

image151

Så den 29 november åker vi och hämtar den! Köpte en bäddsoffa också, när vi ändå var där. Och en spegel. Lika bra att passa på medans man har plånboken uppe kanske? Bestämde lite andra grejer vi ska köpa, fast det är inte lika lång leveranstid på dom så vi väntar lite. Bland annat ett sideboard i valnöt som var väldigt fint. Ett matbord, även det i valnöt. Barstolar till köksön. Och lite annat smått och gott. Nöjda är vi iallafall! Eller jag, kanske jag ska säga. Killar har tydligen inte den förmågan att se saker framför sig, att föreställa sig soffan i en viss färg eller var den passar bäst. Så är jag nöjd är han nöjd. Säger han.

Nu har jag tyvärr lovat att diska så det är väl lika bra att få det gjort... Blä vad tråkigt. Åker till Maria och Kristian sedan så kan inte skjuta upp det till senare heller.

Köp en trisslott!

image150

Jonas Gardell är fantastisk!

Han är smart, elak och riktigt rolig! Eftertänksam och djup. Lättsam och snabbtänkt.
Jag gillar honom som fan!

image149
"Någon frågade mig: Vad skulle du göra om du fick leva om ditt liv. Jag svarade: Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen. Det du gör, det gör du. De misstag du gör får du leva med. Och den sammanslagna lyckan och olyckan du upplever är det som är du. "


Detta är lyx för mig

Vi har ett litet, litet badkar. Man kan ligga två i det om man vill, men då kan man knappt ha något vatten i. Plus att man måste resa sig samtidigt eftersom man i stort sett sitter fast i varandra.
Men idag låg jag där själv efter jobbet i ungefär en och en halv timma. Jag noppade ögonbrynen, filade, klippte och fixade naglarna, rakade benen, gjorde en ansiktsmask som rensade porerna, scrubbade och peelade hela kroppen och gjorde en inpackning. Jag är fortfarande skynklig.
Dimman låg i soffan och kollade på fotboll, lika seg som jag efter en lång dag på jobbet, och båda två hade det superlyxigt.
Nu ska vi ta och kolla på Svensson, Svensson på nätet och käka smörpopcorn. Mys.


Omänskligt!

Sitter här halvdöd i soffan. Gick upp för en halvtimme sedan. Smuttar på mitt kokheta te och tänker; det här är fan inte mänskligt.
Det borde inte vara lagligt att börja jobba så här tidigt på morgonen! Iallafall inte om man inte alltid gör det. Så  nu sitter man här med fyra-fem timmars sömn i kroppen och inte det minsta sugen på att ta sig ut och in till fabriken och montera ihop små metallboxar.

Frisör-Sandra

Ska klippa Dimman nu. Det betyder att jag har hans värdefullaste kroppsdel... eller näst värdefullaste kroppsdel i mina händer. Om man nu kan räkna håret som en kroppsdel.
Moahaha! Får väl se hur det blir :)

Soffjakt

Nyss hemkommen från jobbet och är lagom seg i vanlig ordning. Kom att tänka på det idag; nu är det exakt tio veckor och en dag kvar tills vi flyttar! Var inte längesedan det var ett år och tio månader! Och då är det väl dags att beställa soffan vi vill ha, om det inte till och med är lite för sent...
Så imorgon får vi bestämma oss, antagligen blir det den fina, stora soffan från Mio. Den älskar jag! Och sen ska vi ju ha en bäddsoffa också, hade tänkt att köpa en svart Tylösand från Ikea, men ska kolla vad dom har på Chili imorgon, förhoppningsvis hinner vi det.
Nu närmar det sig!
Hmm... undrar om det är något mer man borde tänka på när det bara är tio veckor kvar... Adressändring, när gör man det?


Snart till grekiskan!


Nu är det snart dags att åka till grekiskan för första gången den här terminen! Kommer förhoppningsvis kunna lära mig lite mer än förra gången, men utan att man använder sig av språket så glömmer man otroligt fort vad man lärt sig... Rena grekiskan, så att säga.
Så nu ska jag bara diska och ta på mig kläder ooch sen sticker jag. Sen direkt till jobbet för en sexdagarsvecka... Suck.

Bourne x3

Har nu äntligen fått tummen ur och tittat på första filmen om Jason Bourne. Har inte direkt tyckt att den verkat bra, men den var faktiskt spännande! Får hoppas att vi kan se tvåan imorgon också eftersom vi ska på Bourne Ultimatum på Bergakungens VIP-lounge med Nico och Daniella om några veckor! Verkar kul och lyxigt därinne.
För övrigt inga nyheter, snorar fortfarande så mycket att man undrar hur mycket som finns kvar i skallen egentligen... får se hur man ska kunna somna sedan med två heltäppta näsborrar som man inte vill spraya i eftersom dom blöder. Och stora är dom också.
Kom på att vi missade Svensson, Svensson idag också som Dimman så gärna ville se. Men tänkte kolla på den på bärbara datorn nu i sängen. Eller kanske inte för nu sover han här i soffan. Suck.
Kollar väl själv då. Godnatt.

image146

Förkylningshelvete

ÅÅÅH jag blir så trött... Sitter i soffan, vrålförkyld med snorpapper över hela bordet.
Har haft ont i halsen under veckan, och igår bröt det ut. Såklart, när vi är lediga. Och inatt blev det bara värre. Drömde konstigt och sov sammanlagt kanske 2-3 timmar. Blä. Så kan vi inte träffa Anna och Rickard heller... Åhhh! Hoppas jag blir bättre till imorn...

Positive vibrations

Äntligen är denna veckan över! Lediga imorgon - vilken lyx! Ska göra massa roligt i helgen också... Imorgon ska vi åka och köpa satinlakan, äta thaimat och träffa Tomas och sen på kvällen träffa Nico och Daniella. Måste försöka ta en bra bild på honom så att alla kan se hur lik han är Joey i Vänner! På lördag är det äntligen dags att träffa Anna och Rickard igen, mästarmöte i spel kanske? Och på söndag ska jag först sega framför alla veckans Idol-avsnitt och sedan åka till mamma och pappa och äta lite. Min bror kommer vara där också, ska bli roligt att träffa honom nu! Har inte setts sedan han flyttade hemifrån till Katrineholm i juli...
Ska väl föröka åka förbi lägenheten och kolla om latmaskarna där kommit något längre än sist... knappast.

Fick hem alla mina 300 bilder från Postfoto idag också, det gick snabbt! Två dagar tog det. Så roligt att ha så många utskrivna bilder att bläddra i. Ska rama in och ge bort några tänkte jag. Blir så snyggt med vit ram runt bilden tycker jag!

Tänkte bara tänka positivt idag för att dagen skulle gå snabbare. Fungerade ganska bra faktiskt! Blir lite roligare än att bara gå runt och vara grinig, som jag brukar :)
Så fort en negativ tanke dyker upp i huvudet, vänder jag det bara till något positivt. Behöver inte vara speciellt logiskt, bara tanken försvinner. Ska fortsätta så tror jag.
Lite problem med hur jag ska vända hjärtklappning till något positivt, bara.

Beroende

image145


Heroes! Kan inte sluta titta!
Fastnade när det började förra veckan, och nu kan jag inte sluta titta! Gillar Hiro :)
Men dom andra med, alla är intressanta. Finns ju några mer och mindre önsvärda egenskaper man skulle vilja ha. Osårbar? Javisst. Läsa tankar? Självklart! Stoppa tiden? Give it to me! Men att inte veta vad man gör och bli någon annan som slaktar folk...? Nja.

Nä nu är det dags för ett lugnt, avslappnande bad innan det är dags att gå till jobbet. Kan behövas nuförtiden. Ont överallt så fort man går innanför dörrarna. Kan knappt andas därinne på grund av syrebristen. Suck och stön. Men vad ska man göra? Man klagar inte så mycket den 27e.

Prickmottagningen

Såja, då har man beställt tid till hudmottagningen för att kolla upp alla mina födelsemärken. Eller säger man leverfläckar? Tycker att födelsemärken låter bättre. Sist jag var där tog de bort en stor på baksidan av låret direkt. Ligger där naken på britsen och känner en stor bedövningsspruta bli instucken i låret. Och sedan känner jag en skalpell.
"Aaahhjj, ska det verkligen kännas, det gör ooont!!"
Ojdå, sa hon bara. Vi tar en spruta till. Sedan var den borta! Och där finns ett stort, fult ärr istället.

Usch, jag gillar verkligen inte dom här  prickarna. Finns överallt på hela kroppen, och dom blir bara fler och fler ju längre tiden går. Det är nog dom jag har mest komplex över på min kropp. Det och mina sneda tänder.
En tjej berättade om sin prickiga rygg i någon tidning, och hennes pojkvän sa att hennes rygg var inte ful, utan såg ut som en stjärnhimmel. Det var gulligt.
Men jag tror inte på det.

Mitt hjärta slår konstigt...

Igår var det riktigt obehagligt. Kunde inte tänka på något annat när det hände. Hörde inte vad någon sa, inte ens jag själv.
Ja, jag vet. Man tror väl att jag överdriver. Men det gör jag inte.

Jag har väl bara mig själv att skylla, som jämt och ständigt klagar över allt, och tror att jag har både den ena och den andra sjukdomen. Men det här var på riktigt. Det har hänt flera gånger, och är lika jäkla obehagligt varje gång. Och jag tror jag vet vad det är... eller ja, det stämmer väldigt bra överens med det jag kände.

Förmaksflimmer, korta och ihållande attacker.
Förmaksflimmer är en av våra vanligaste störningar av hjärtats rytm och märks oftast genom att hjärtat slår hårdare eller mer oregelbundet än vanligt. Korta attacker är för det mesta ofarliga och går över av sig själv. Täta attacker eller ihållande flimmer kan behandlas med medicin eller elstötar. Sök vård akut om du känner dig dålig.

Symtom

Ofta märks inga andra symtom än att hjärtat slår fler gånger och mer oregelbunda slag än vanligt. Attackerna kan komma utan att ge några övriga besvär.

Attackerna kan pågå i intervaller och bör helst inte fortgå i mer än dagar. De är för det mesta ofarliga och går som regel över av sig själva.

Ibland kan du känna yrsel, andnöd, svettning, trötthet/svaghet, bröstsmärta och/eller illamående.

Hittade detta på Vårdguiden.se.
Behöver ju inte vara det såklart. Men stämmer med det jag känner. Ska kanske kolla upp det... jag vet inte.


Topsincident - operation behövdes

Stod i badrummet och gjorde mig iordning för sängen. Brukar alltid ta en tops till öronen, vet inte varför men vill att det ska vara rent och fräscht i örat. Gick runt, pratade med Dimman, gnuggade runt i öronen och POFF!
Det var nåt som lossnade! När jag var och kliade längst in vid hjärnan, typ. Såg såklart att ena änden fattades på topsen och försökte få tag i luddet i örat, men kände ingenting. Dimman fick rycka in och lysa i örat med ficklampa, men han såg heller ingenting. Då trodde jag att jag skulle behöva åka till någon läkare för att få ut den, eftersom den satt så långt in.
Vi provade det mesta, nål, pincett, plaständen på topsen, men inget funkade, kändes bara som att den var på väg längre och längre in.

Till slut kom han på att han hade en liten tång i verktygslådan. En lång och smal och vass tång. Den sista utvägen.
Var lite nervös att han skulle spräcka trumhinnan, men det gick jättebra och han grävde lite och swoosch lät det så var den ute! Vilken lycka!

image144  Hade jag varit i USA hade jag stämt dom. Eftersom jag är svensk kan jag bara hota med att aldrig mer köpa tops från Coop. Dom darrar.

Sista sommarbilderna...

Eftersom vi precis konstaterat att det är höst, kör jag ett litet sommarbildskollage så man kan ha kvar lite sommarkänsla iallafall i några minuter till... Sommaren 2007

     
 

Nu är det definitivt höst!

image135


Invigde vinterjackan för första gången den här säsongen på väg till pizzerian. Inte bra. Kallt som satan var det ute också. Men jag gillar hösten. Iallafall den känslan man får när man tänker på de saker som kopplas till hösten; mysiga hemmakvällar med filt i soffan, tänd brasa (?), strålande sol genom träden, klarröda och orangea löv överallt, tända doftljus och stora, stickade halsdukar.
Det man däremot inte tänker på lika ofta är hur svinkallt det egentligen är, att det blåser och regnar hela tiden, allt är grått, man blir deppig, massa övertider på helgerna och att semestern känns sjukt avlägsen. Det enda man kan göra då är att börja tänka på julen direkt.
Jag älskar julen! Ska börja skriva lite att-köpa-listor tror jag...

Framkallningsdags

Närmare bestämt över 300 stycken. Jaja, någon gång ska jag ha dom i papperform, och det är ju lika bra att ta allt på en gång så slipper man 60 kr i frakt varje gång. Är jättenöjd med Postfoto.se, men vet att flera andra har haft problem med dom. So far so good!
Imorgon är det dags för jobb igen, men som tur är har vi ledigt på fredag. En 4-dagarsvecka sitter ju aldrig fel! Ska antagligen träffa Nico och Daniella på fredag, och på lördag är det dags igen att träffa Anna och Rickard, denna gång på deras hemmaplan. Ska förhoppningsvis hinna smita förbi "farbror" Bengts 50-årsfest på vägen. Hoppas på att få träffa familjen denna helgen också, det var jättelängesen man såg dom ju!
Blir så konstigt när man ses var och varannan dag på semestern och helt plötsligt när alla börjar jobba träffas man kanske en gång per månad, ungefär. Förstår inte hur Dimman klarar av att inte träffa sina föräldrar på ett och ett halvt år!
Tack  vare MSN kan dom ses lite då och då, som tur är.

Mätt efter kebab. Att man aldrig orkar laga mat på söndagar! Men det kanske är lika bra, är ju inte helt fel med kebab eller thai-take away.

Solnedgång

image132

      

Det var en jättefin solnedgång igår. Var sommarvarmt på dagen, och sen på kvällen var det freezing! Fick kolla lite på lägenheten och smyga runt bland grannarna som redan flyttat in. Och tog en titt på Kristian och Marias tak som låg bredvid deras tomt.
Idag kommer Sackis och hans fru hit, och jag tänkte göra lite grekiska pita. Gott!

Vem har två tummar och...

... bryr sig om mig? Jag vet iallafall en som gör det. Han ligger och snarkar bakom mig i soffan.
Blev sugen på att göra detta lilla testet... Kan man kalla det ett test? Troligen inte. Kopiera testet om du vill göra det själv! Roligt att läsa vad andra svarat.

Vilken svordom använder du mest?
 Fuck. Fast det blir "fack". Måste låta töntigt.

Äger du en Ipod?
Javisst. Fick en turkosblå av Dimman i 23-årspresent och är mycket nöjd :)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Inte ställd idag men i veckorna brukar den ringa vid halv tio-tio.

Hur många resväskor äger du?
En resväska och hundrafemtiotre handväskor.

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Eh, va? Nej!

Var köper du dina matvaror ifrån?
Hmm jag som tyckte den förra frågan var konstig. Men ska jag specifiera blir det helst ICA Maxi.

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Nja... Gillar att ta kort men vill ju att Dimman ska ta ibland så att jag kan få vara med också.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Rush hour 3. Roligare än de andra!

Har någon av dina vänner barn?
Nja... Några som inte tillhör de allra närmaste ja.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Helt säkert massa lådor med Marabou Daim! Sedan massa kläder! Och sedan något till Dimman för att lindra det dåliga samvetet.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Javisst. Vadå, man är väl inte mer än människa?

Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, det skulle jag aldrig våga. Men är rädd för att inte kunna somna i framtiden, men har inga direkta problem med det nu. När det inte blir så att jag ligger och känner på pulsen, då. Då tar det ett tag.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Blandad bränd skiva. Lite ballader, lite Jay-Z.

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Vanlig mjölk. Grön.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja, det kan man nog säga. Det var något jag inte fick berätta för någon iallafall.

När var senast någon stötte på dig?
Hmm... Har liksom blivit så van... Nej, men allvarligt talat. Vet inte.

Vad åt du till middag?
Grillad fläskfilé och kyckling på spett, med pommes i ugnen och cocktailtomater. Mängden Marabou Daim jag tryckte i mig skulle nog också kunna räknas till middagen.

Använder du huvtröjor?
Neh... Snyggt på andra men jag tycker bara det är jobbigt att förstöra håret...

Kan du vissla?
Of course!

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej... men jag gick med i första maj-tåget en gång, om det räknas?

Vem var den senaste som ringde dig?
Anna H som kollade om kräftskiva.

Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Bergbanorna såklart! Helst Balder om vi pratar Liseberg. Och spelen... Gillar spelen.

Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Självklart. Hade varit mycket skumt om det inte fanns någon som gjorde det.

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
031. Hising Island.

Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja. Hellre det än Astrid Lindgren! Helst Disney. Lilla sjöjungfrun är en favorit.

Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Lagom stort. Göteborgs centrum, typ.

Hur många syskon har du?
Två bröder och en syster. 3 alltså.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nejnej! Var jag det innan så har Volvo definitivt spolat bort alla tveksamheter jag hade.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Moulin Rouge. Fucking Åmål?

Äger du några band-t-shirts?
Nej. Men det är lite häftigt. Kanske inte "Eddie Meduza 1987", men annars.

När flög du senast?
Aldrig mer, säger jag varje gång. Och det har faktiskt inte blivit något mer sen sist. Och sist var förra året från Grekland. Är äckligt flygrädd, men har ändå flugit rätt mycket.

Hur många stolar står runt ditt köksbord?
4. Det håller inte att ladda upp med klappstolar varje gång några kommer. Köpa nytt!

Läser du för skojs skull?
Visst! Men hinner inte så mycket som förr. Blir mest tidningar.

Diskar du din egen disk?
Ja ibland. Oftast inte.

Har du gråtit offentligt?
Ja...

Har du en stationär dator eller en laptop?
Båda. Men använder nästan bara den bärbara.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Det går i perioder, det där. Oftast när jag vill ha ett nytt jobb.

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?J
Har navelpiercing och en tatuering. Kan tänka mig någon till, men inte för många.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej. Vill han så får han väl men det gäller tvärtom också.

Kan du kasta macka?
Nej, är görkass :)

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

Vem har du med på Bion?
Dimman och Amie, oftast.

Vem var din favoritlärare?
Kerstin Staberg! Eller var det Stagård...? I gymnasiet hon som gav mig sämst betyg av alla; Inger Nilsson.

Vad har du för väder?
Kolsvart.

Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Javisst! Snyggt på dom rätta personerna.

Har du en blogg?
Ja, denna.

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Idrott. Retorik. Photoshop, eller vad den kursen nu hette.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Hmm. Svårt. Har många krav, hehe. Vågar inte skriva alla. Så kan inte bestämma mig.

Vilket personlighetsdrag föredrar du hos en partner?
Kärleksfull kan ju vara bra.

Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
Säkert.

När sov du senast på golvet?
Sov på golvet? Måste ha varit väldigt längesen.

Vilken är din favoritdrink?
Min och Marias egna.

Gillar du din boendesituation?
Nja, trots området och föredetta knepiga grannar så är den ok. Gillar den ännu mer den 29 november!

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8 är lagom.

Äter du frukost dagligen?
Ja! Är alltid vrålhungrig på morgonen.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej, inte direkt. Lite stressigt på jobbet ibland, men annars är det ganska lugnt och välplanerat.

Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
Haha, japp! Det enda mina lärare pratade om på utvecklingssamtalen.

Vilken är din favoritfrukt?
Dålig på att äta frukt. Men Galia- och honungsmelon tillhör favoriterna.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Moahahaha! Nej, inte direkt.

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
24. Längtar till 25 så man kan ha ett ordentligt kalas!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja, tyvärr. Lite bessewisser när det gäller det... Men har alltid haft lätt för det där!

Tror du på liv på andra planeter?
Inte som här, iallafall. Kanske några mikroorganismer på någon avlägsen planet.

 Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Arbetskollega.

Vad var det senaste du åt?
Marabou Daim.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Samma, tror jag...

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Tror det var utpressning från mammas sida. Antingen detta namnet eller så får hon mitt efternamn, typ.

Gillar du senap?
Ja, jag älskar senap! Passar till det mesta. Mackor, julskinka, såser, marinad m.m.

Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
Åh nej, jag kommer dö!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
NEJ. Inte ens för 1 miljon kronor.

Sover du på sida, mage eller rygg?
Alltid på sidan, för det mesta vänster.

Har du någonsin köpt något från ebay?
Nej. Begagnade grejer är inte min cup of tea.

Tycker du om att krama folk?
Ja, om det är familj och vänner, helt klart! Men annars nej, blir bara ytligt och krystat.

Skulle du säga att du är trendig?
Jag försöker så gott jag kan. Men blir oftast att jag kör på säkra kort när det gäller kläder.

Äger du en digitalkamera?
Japp, det är en av mina käraste ägodelar! Knappar på den nästan hela tiden, faktiskt.

Om någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Vem har två tummar och inte bryr sig? Nä kanske inte. Ett "Nej tack" duger väl?

Vilken är din favoritkaraktär i Simpsons?
Är lite tråkig och säger Homer. "Mmm... something!"

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Nej. Det händer att jag gör likadant.

Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
Ro utan åror. Hemsk. Men rekommenderas.

Vad är du allergisk mot?
Kvalster. Och så dålig jag är på att vädra och byta lakan kan man väl säga att det är ett problem.

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej inte direkt. Men av Marabou Daim.

 Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Johan, har jag för mig att mina påhittiga föräldrar har berättat någon gång.


Jaha, det var det. Tog lång tid och somnade nästan tre gånger. Nu; Lägga mig och läsa Glamour.
Godnatt!


Marabou Daim + Drinkar=Mår illa

Efter shoppingrundan, där jag också fick tag på en t-shirt och lite fluortabletter, var det dags för årets sista grillning.
Sorgligt.
Så gott var det! Och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan vi står på en av våra egna uteplatser och vänder på steken. I november går det säkert. Det gjorde vi ju förra året?
Smakade bra gjorde det iallafall. Mitt problem började efteråt när jag inte kunde nöja mig med det, utan vräkte i mig Marabou Daim som en tokig dåre, plus godis, chips och drinkar!
Mmm dom var också väldigt goda! En med Bacardi Razz och Likör 43 och en annan variant med Melon vodka. Båda var mumma!

 

... men dessa var också fina

  

Så svårt att bestämma sig!

Dessa tapeter blir det (kanske)

image126


Åh, äntligen kom man iväg och kollade på tapeter och annat. Blev mest flera som jag redan har siktat in mig på, men aldrig fel att  kolla tapetläget lite. Dessa kommer (antagligen) att hamna någonstans i lägenheten.



Från vänster; som denna fast lite ljusare färger i sovrummet, gästrummet och till sist en eller två väggar i köket/vardagsrummet.

Imorgon...

Blä. Nu mår jag illa. Ät lite onyttigt nu. 
En vampyrs bekännelser går nu på tv, jag hade föredragit Heroes. Men men, man kan inte få allt. Har packat lite grejer till imorn som man verkligen behöver. Värsta utflykten är det. Får inte glömma nåt viktigt!
Kamera, vill-ha-listan, plånbok, bekväma skor, mått på lägenheten...

Har börjat få ont i ryggen nu igen på grund av jobbet. Det gick ju såklart över under semestern men nu börjar det kännas igen. Inte alls roligt.

By the way, Brad Pitt är egentligen inte alls speciellt snygg. Han ser väldigt feminin ut, faktiskt. Antar att han bara blir bättre med åren. Och Tom Cruise ska vi inte prata om. Vad alla som tyckte han var snygg i Cocktail och Top Gun måste skämmas nu :)


Okej... HELT ful är han inte!

image121

Fönstershoppa randiga tapeter

Nu längtar jag till lördag. Jag och Maria har bestämt att vi ska in till stan och shoppa utav bara den! Ingår en del fönstershopping i det också såklart, bland annat lite tapeter och annat skoj vi båda kommer att behöva inhandla framöver.
Engelska tapetmagasinet har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och gjort så att man kan se på alla deras tapeter på hemsidan, inte en dag för tidigt. Många fina, men dyra, där. Är som sagt inne på randigt, så det får det bli i sovrummet iallafall. Har hittat en supersnygg!
Sen blir det lite scrapgrejer, min mormor fyllde 75 häromdagen så ett litet album till henne ska man väl kunna knåpa ihop. Och kolla lite kläder och smink också kanske...? Har inte köpt en enda sak efter att lönen kommit... eller jo, en mascara bara.
Stackars Dimman ska jobba över, känns lite i samvetet men inte tillräckligt mycket. Måste ju ha pengar till det jag köper! :)
Denna var fin! Gillar när ränderna är på bredden.

image120

Skräplyckoprogram

Mmm, sitter och äter frukost nu, har precis avnjutit ett par avsnitt av Scrubs. Och medans jag sitter och tuggar på mina kesomackor, och Dimman kollar det han missade av Heroes på datorn, dyker dessa jäkla programmen upp.
Momento och Lyckochansen och allt vad dom nu heter går mig på nerverna. Skitprogram! Att folk sitter i timmar framför dessa amatörprogrammen går över mitt förstånd.
Men, det finns en rolig sak som hänt på fyrans program. Den råkade stå på i bakgrunden när jag satt vid datorn och då ringde en ung kille in. Och för att kunna vinna pengarna måste ju alla svara först på en jättelätt fråga, typ hur många minuter går det på en timme?
Hans fråga var "Med vilken sport förknippar man David Beckham?"
Ehh...öhmm... Golf?, var hans svar.
Nej det var fel, nu missade du chansen att vinna 20 000, moahahaha!

Heroes

Nästan precis kommit hem från jobbet och satte på Heroes som går i repris vid den här tiden. Läst massor om den, så nu går den äntligen på tv4! Hoppas den håller måttet.
Känns som fredag, fast att det bara är onsdag... Suck.

Ojdå. Nu lade sig Dimman ner. Då sover han om cirka... 34 sekunder.

Behöver mattips

Det är så fruktansvärt tråkigt att aldrig komma på vad man ska laga för mat.
"Hjälp mig komma på något", säger jag till Dimman.
"Jag vet inte, spelar ingen roll." säger han och fortsätter stirra på TV:n/kolla på datorn/räkna sina fonder/klia sig i naveln.

Tack för hjälpen, liksom.
Så idag; Strimlad skinksnitzel med lök, champinjoner och sås med pasta. Himla originellt.
Började skriva matlistor, funkar skitbra faktiskt. Tills jag glömmer att skriva dom och sen står jag där igen och bankar huvudet i skafferiet och har ingen inspiration alls.

image119

Kanske kan va nåt?

Äntligen framme

Så, det gick ganska så snabbt ändå. Allt fixat ganska så bra, blir så glad mitt i det ledsna. Att det finns dom som jobbar där som verkligen tar sig tid, frågar hur man mår och till och med kommer ihåg en! Och fixar och trixar så att det blir bäst för mig, inte enklast för dom.
Tack för det, Televerket!

Finns ju dom som man undrar hur i hela friden dom fick ett serviceyrke överhuvudtaget.

Telefonkö.

Det är aldrig roligt. Får se om man kommer fram nån gång till Sahlgrenska. Så länge kan man ju alltid göra fransk manikyr? Blir liiite kladdigare än vanligt men tiden går ju snabbare. Suck.
Avril Lavigne på MTV... tröttnar inte folk på henne? Hon kan inte sjunga och punkrock är väl att ta i? Snarare något som passar på Hitz for kidz 137.
Jaja, jag kanske klagar mycket. Men svart nagellack gör ingen till punkare.
Det är snyggt däremot!

image118

Nej om man ska...



... ta och gå till sängen kanske? Har en hel hög med tidningar som jag av någon konstig anledning inte har hunnit läsa än. En hög med Glamour, Cosmopolitan, Elle, Pause och Elle Interiör. Puh! Bara att sätta igång!
En sak jag stör mig på; Gillar verkligen tidningen Glamour, med chefredaktören Charlotta vad-hon-nu-heter blev det inte mode på liv och död på något sätt. Utan en bra tidning där det mesta är läsvärt. Men nu, NU ska hon enligt ryktena sluta och ersättas med, ve och fasa, Jonna vad-hon-nu-heter som nu är chefred. för Cosmopolitan. Och det är en av de hemskaste tidningar som finns! Ja, jag vet att jag köpt den men samlar man så gör man, eller? Känns som att dom tar en form och utgår från den i varje nummer.
"Hmm nu gör vi ett exakt likadant nummer som förra månaden, byt ut 'Sex' mot 'Sexigt' och 'modemåste' till 'modemåsteha' och sen klart! Kom igen Cosmotjejer, Cosmogirlpower" och kräääk.

Anywho...

Måste bara berätta om killen i lördags som var här och skulle kolla på lägenheten.
-Hej jag heter Ibu, sa han. Hehe. Då var jag bara tvuuungen att säga att jag hette Metin...
Moahaha!

Evighetsspel

Här kan man fastna rätt länge! Mer än 18 sekunder var det ja... Inte helt lätt. Prova och säg hur länge du klarade!
Testet

Min kändisdejt!

Gick in här och gjorde ett test. Det gick ut på att se vilken svensk kändiskille som man passar bäst ihop med.
Min kändiskille blev; tadaa!
Mikael Persbrandt.
Är ju inte ens speciellt förtjust i honom... Men men, testet vet väl bäst?

image116

Long time no see

Har inte haft ork att sätta mig vid datorn. Eller jo, jag har suttit vid datorn men inte orkat skriva något.
Jag blir så jobbig ibland. När det händer jobbiga saker, eller ibland flera samtidigt, är hela vääärlden emot mig!
"Det är så synd om miiig!!"

Men jag vill inte vara den personen. Jag vill den glada, den snälla, den trevliga. Den optimistiska, den ödmjuka, den stöttande.
Och från och med nu ska jag försöka vara det. Vill ju tro att jag har dom sidorna inom mig, det gäller bara att ta fram dom lite mer. Och bort, bort, bort med dom jobbiga sidorna.
Den klagande, den gnälliga, den sjuka. Och några till, kanske.

RSS 2.0