Hjälp mig! Köpa eller inte?


Dessa skorna gillar jag. Hade redan haft dom i min ägo om det inte vore för en, endaste sak. Skaftet! Det är för stort. Kan dom inte göra två storlekar för stövlar, en för själva foten och en för vaderna. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska överse den lilla detaljen om en glappande centimeter runt vaden. Annars är det klassiska, svarta läderstövlar, snygg klack, inte för rund eller för spetsig tå och passar till det mesta.
Vad tycker ni som läser?

Kommentarer
Postat av: Maria

Tycker dom är snygga, men om du är osäker ta en titt på Wedins fanns massa snygga där som sitter tajt vid vaden (ialla fall på mig) Eller köpa hem dom och testa hemma och strutta omkring i vardagsrummet lite så är det lättare att bestämma sig. Good luck:)

2007-10-12 @ 13:11:53
URL: http://www.santamaria.blogg.se
Postat av: Lill

jag gilllar den inte.

2007-10-12 @ 13:19:44
URL: http://fashiontrashion.blogg.se
Postat av: Annika

Jag skulle köpt ett par "ridstövlar" istället. Det är snyggare utan klack! Sen är det bra att investera i äkta läder så de håller länge om man nu är ute efter ett par stövlar som man kan ha länge... Vagabond har ett par jättefina med snörning bak och ett par andra med spänne längst upp! :)
Hoppas allt är bra med dig! Kram!

2007-10-12 @ 14:16:56
URL: http://www.annikanorman.se
Postat av: Anna

KÖP KÖP! jag gillar dom! men håller med dig me de du skriver.. fast köp dom ändå!
Me like!

puss

2007-10-12 @ 16:46:17
Postat av: Annika

Jaja, okej om man vill ha lite klack så är dessa jättefina! jag tycker bara det är så skönt att ha låga stövlar nuförtiden :)
Allt är bra med mig, har en relativt lugn kurs nu då vi mest skriver och läser en massa. Copywriting kallas den! Men det är skoj :)
Hoppas allt är fint och skulle vara kul att ses om du hade vägarna förbi jönköping! Var ska ni föresten flytta??
Kram!

2007-10-13 @ 11:09:18
URL: http://www.annikanorman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0