Framkallningsdags

Närmare bestämt över 300 stycken. Jaja, någon gång ska jag ha dom i papperform, och det är ju lika bra att ta allt på en gång så slipper man 60 kr i frakt varje gång. Är jättenöjd med Postfoto.se, men vet att flera andra har haft problem med dom. So far so good!
Imorgon är det dags för jobb igen, men som tur är har vi ledigt på fredag. En 4-dagarsvecka sitter ju aldrig fel! Ska antagligen träffa Nico och Daniella på fredag, och på lördag är det dags igen att träffa Anna och Rickard, denna gång på deras hemmaplan. Ska förhoppningsvis hinna smita förbi "farbror" Bengts 50-årsfest på vägen. Hoppas på att få träffa familjen denna helgen också, det var jättelängesen man såg dom ju!
Blir så konstigt när man ses var och varannan dag på semestern och helt plötsligt när alla börjar jobba träffas man kanske en gång per månad, ungefär. Förstår inte hur Dimman klarar av att inte träffa sina föräldrar på ett och ett halvt år!
Tack  vare MSN kan dom ses lite då och då, som tur är.

Mätt efter kebab. Att man aldrig orkar laga mat på söndagar! Men det kanske är lika bra, är ju inte helt fel med kebab eller thai-take away.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0