Bullbak

Nu är det bullbak som pågår för fullt!
Cyklade en sväng till Backaplan förut i hemsk motvind, handlade lite och köpte de sötaste små strumporna till bebisen :)
Det blåser typ orkan utanför nu, så vi får se om vi orkar gå på den planerade promenaden lite senare. Dimman har ändå varit ute en timma redan men att gå lite till kanske kan väga upp pizzan vi åt precis!

Ahh... Min rygg dödar mig. Inte av en bra anledning, utan för att jag stått upp så mycket idag, tror jag. Ont gör det iallafall.
Oj nu har degen jäst tillräckligt! Kom på att jag hittade en gammal sparad bild på bröllopsklänningen of my dreams! Ska lägga upp den sen.

Kommentarer
Postat av: jannike

Ja som sagt dyktekniken fungerade ibörjan, när värken kom slappnade jag av i hela kroppen, skönk ner med axlarna, mycket viktigt att inte spänna käken, för det är visst många som gör, slappna av med hela kroppen och tänk på att du ser din bebis. Tänk på att värkarna bara är 30sek typ så du får tänka, slappna av slappna av, snart är det över men som sagt när de närmade sig sista skedet funka det inte alls för mig. Då andades jag fort när det var som värst och långsammare ju mer värken avtog. Men jag säger så här, ska jag ha fler barn ska jag absolut INTE föda naturligt igen, prövat på det och det räcker!:-)

2008-08-15 @ 00:23:38
URL: http://augustibebis.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0