Livet som mamma

Kan ju inte påstå att man har mycket tid över nuförtiden, och det lilla man har lägger man inte direkt på att blogga. Utan mer på andra viktiga saker som att duscha och borsta tänderna. Typ.

Vad har hänt med lillen sen sist? Ja, inte så mycket kanske det verkar som. Men det har det! Efter fem levnadsdagar tyckte han att det var en bra idé att bli lite sjuk, eller inte så lite heller, VRÅLFÖRKYLD! Och det är först idag det börjar bli lite bättre, men det har varit mycket jobb med täppt näsa och rossel i halsen. Inte lätt att äta heller med en hel tutte i munnen samtidigt som man inte kan andas genom näsan :/
Men det har vi klarat av nu iallafall. Dessutom är naveln på väg av, både jag och Dimman fick ett halvt sammanbrott när den revs av med blöjan häromdagen, och det därunder ser ju allt annat än fräscht ut! Varigt och blodigt. Men efter en koll på Bvc ser det tydligen bra ut.
Dessutom heter han inte John, det passade liksom inte. Han får heta Georgios och så ska vi komma på nåt bra mellannamn också. Dessutom heter han även Ågren i efternamn nu, stackarn :)
Fast i grannskapet går han under Jojje :) Det kommer bli hans smeknamn.

Igår och idag har vi lyckats ta oss ut lite också, igår var vi ute ganska länge på Backaplan, och hann till och med att sitta ute och äta glass! Lyx. Idag blev det en snabb vagnpromenad, men inte så kul när han inte vill vara med mer. Man vill ju inte bara sätta sig nånstans och slänga av sig kläderna, direkt.
I förrgår efter en kontroll på sjukhuset handlande vi på Ica Maxi i Mölndal, och där blev jag så illa tvungen att sätta mig och amma. Det var lite nervöst, man vet ju inte vad folk tänker! Och dessutom fanns den enda bänken bredvid bankomatkön, vilket var mindre lyckat. Några gubbar som glodde, men många tanter som ville prata :)

Ja, så nu är vi föräldrar då. Det är ganska jobbigt att inte få sova så mycket som man är van vid, men det är också lätt att gå upp på natten när man vaknar bredvid den där lilla kroppen som dessutom luktar helt gudomligt!
Ska lägga upp lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0