Ultraljudet gick bra!

Vilken lättnad! Kan inte förklara hur skönt det känns... Men fattar fortfarande inte att det verkligen är MIN mage den låg i!! Helt sjukt. Hoppas jag kan fatta det innan sommaren bara :)

Togs emot av en något vresig barnmorska... eller vad det nu är för några som gör UL. "Ultraljudsspecialist", kanske? Berättade direkt att jag var så nervös att jag trodde jag skulle gå sönder, så hon drog inte direkt ut på det. Kletade på en stooor hög med klet, säkert upp emot en liter såg det ut som! Men sen kletade hon runt och jag såg direkt att det fanns nåt där, och precis när den lilla kroppen uppenbarade sig så sa hon att hjärtat slår så bra så :) Men att nu skulle hon vara tyst ett tag.
Dimman fumlade fram kameran och filmade så man fick lite rörliga bilder också! Sen var det en himla massa mätande... Skallben, lårben, skenben, buk osv. Två hjärnhalvor och fyra kammare. Urinblåsa och magsäck. Fem fingrar och två ögon. Och en fet navelsträng! Glad att det inte är jag som ska ta tag i den och klippa...
Helt fascinerande.

Hon räknade ett tag och kom fram till exakt samma födelsedag som den haft innan, 080808! Ska göra mitt bästa för att klämma ut den då :)

image261

image262

Lite otydliga bilder kanske... Men på den understa ligger den och håller armarna fram ansiktet!
Det kanske var för ljust :)

Kommentarer
Postat av: Anna

gud så skoj... jo ett tag kvar men d går fortare än vad man tror .... vilken undersökning ni fick.. så ditaljerat fick inte ens vi när vi gjorde vårat ul men men alla gör olika... tack så mycket förresten...

har en kompis som ska ha 080808 oxå hoppas på att erat mirakel vill kolla ut det datumet för d hade varit lite häftigt.. =) lycka till..

2008-03-03 @ 13:28:41
URL: http://http://annaholmros.blogg.se
Postat av: Maria

skit pomfritt, man ser ju jätte bra..va roligt :) han/hon ser stoor ut. hoppas det blir en riktig 08:då.. :)

2008-03-03 @ 14:01:52
URL: http://www.santamaria.blogg.se
Postat av: HD

Jaaa! Fan va häftigt :)

2008-03-04 @ 13:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0