Fyndat!

Eftersom Dimman varit ledig denna vecka har vi gjort något som vanliga människor sysslar med på vardagskvällarna; varit på Ikea! Vi skulle leta efter spjälsäng till lilleman, men beslutsångesten är svår. Antingen en på Ikea eller en Brio från Nids 4 kids. Men det måste ske snart! Vill så gärna att han ska sova själv.
Det blev iallafall ingen av dom, men ska bestämma oss snart. Helst idag. Men som alltid kom man hem med lite småsaker ändå, inte lika mycket som vanligt som tur var. Doftljus med äpplelukt, mycket gott! Min nya favorit och det går åt eftersom vi har massor av tända ljus varje kväll här hemma nuförtiden. Lite leksaker med ljud och skallror till Jojje eftersom han börjar gilla det nu! Men han fattar inte riktigt hur han ska hålla kvar sakerna i handen, även om vi försöker tvinga fast dom :)
Efter tips från Maria åkte vi förbi Willys häromdagen också för att inhandla det som skulle kunna ha varit gjort endast för min skull; Storpack med nötcréme! Wii! Sex stycken för tio kronor, helt överkomligt. Men tycker nog att dom smakar bättre i lösvikt på Triumfglass. Men ändå! Och fin påse också.

  

Snart ska vi ge oss ut i höstsolen, kan inte bestämma oss för vart bara. Stan? Backaplan? Eller bara långpromenad? Alla dessa beslut.


Glad men trött mamma...

Kommentarer
Postat av: jennypenny

nötkräm e ju sååå gott!!!

2008-10-31 @ 19:54:59
URL: http://honeypumpkin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0