Någorlunda vardag igen

Nu har det blivit mer och mer vardag igen efter att Jojje kom till världen. Eller vardag är det väl knappast för oss än, vi har inte riktigt vant oss vid att ha jour twenty-four/seven än, men det tar sig.
Dimman har börjat jobba igen, och tur för honom att han jobbar kväll för det är då våran lilla prins får ont i magen och gör bara två saker hela kvällen; skriker och ammar. Men på dagen är han så snäll så!

Igår var det mys här hemma med Anna och Leon. Så skönt att ha någon som är två månader framför en själv som man kan fråga om allt! En egen liten guru :) Och Leon han växer så det knakar. Tänk att han inte ens fanns för tre månader sen! Sjukt.
Häromdagen var vi och hälsade på min bror och hans tjej som flyttat ner till Göteborg efter en sväng i Katrineholm :) Nu kan man ses lite oftare iallafall! Jättemysig lägenhet i Johanneberg har dom lyckats få tag på.

Idag är Dimman ledig, tjoho! Så vi får väl se vad vi kan hitta på. Nu vaknar mitt lilla hjärta här i babysittern, får ta och suga lite snor tror jag nog... Stackarn är fortfarande sjuk. Ringde barnkliniken här i Backa för att kolla vad som är normalt, för nu har han varit sjuk i två veckor! Av sina totalt 18 dagar i livet. Men bara vi håller koll på att han inte har feber, äter och kissar så verkar det vara lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0