Vakennatt och kurar för fullt

Sitter uppe och ugglar, eller rättare sagt vakar! Började med sovkuren idag efter många velerier fram och tillbaka. Var riktigt trött ett tag vid tre, men det rådde Georgos bot på! En timmas skrik är ju alltid härligt på natten.
Känner mig lite villrådig nu måste jag erkänna.
Denna kuren var ju liksom sista utvägen för oss, och det var så självklart att det bara skulle funka. Nu märkte man hur mycket jobb det kräver (iallafall första natten) och jag kan inte låta bli att tänka på vad som händer om vi avbryter denna kuren? Ska han aldrig få sova bra? Nej det får inte vara ett alternativ just nu.
Men det känns lite hopplöst att stå mitt i natten och buffa en skrikande bebis, och sedan säga en liten ramsa för att få honom att sova! Haha, tur att ingen är här, men det räcker med att Dimman är här för att jag ska bli helt stressad. Han är så känslig och tycker säkert jag är elak, men å andra sidan är det inte han som ligger vaken på nätterna med en 7,3-kilosklump fastsugen vid bröstet.

Jaja, vi får fullfölja kurens fyra första dagar och sedan utvärdera. Nu måste jag göra något åt melonerna som växer här.

Kommentarer
Postat av: Nina J

Vad är det för kur ni kör?

2009-02-06 @ 12:59:58
URL: http://ninal.blogg.se/bebis
Postat av: Sandra

Det är Anna Wahlgrens Sova hela natten-kur. Sonen sover som en kratta och det är en bra och lugnande metod till skillnad från till exempel 5 minutersmetoden, som jag nog inte skulle fixa :)

2009-02-06 @ 16:32:49
URL: http://sandraagren.blogg.se/
Postat av: Nina J

Spännande, skall läsa lite om den.

Men gud så jobbigt med sömnen, sover han mer på dagen?

2009-02-06 @ 22:31:11
URL: http://ninal.blogg.se/bebis
Postat av: Sandra

Nä! Han sover väldigt lite överhuvudtaget, har alltid gjort. Men det tog ett tag för oss att inse att det normala var att dom sover mycket mer, dom små liven :)

2009-02-06 @ 23:03:15
URL: http://sandraagren.blogg.se/
Postat av: Helena Andersson

Kämpa på!! Du gör detta för din och framför allt Jojjes skull, inga barn mår bra av att inte sova...Massa masssa styrka åt dej!!

2009-02-07 @ 09:59:12
URL: http://www.burnisen.blogspot.com
Postat av: Sandra

Åh tack för pepp, Helena! Kan behövas när man inte sovit på ett par dygn :) Men som du säger så är det ju värt det när man ser att han mår bra av att äntligen få sova!

2009-02-07 @ 13:07:28
URL: http://sandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0