Söndagsresumé

Dimman har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen efter att han fick shoppat loss i helgen! Först fick han ju köpt sin bröllopskostym från Tiger, och igår hittade han en skitsnygg kostym från Filippa K som han inte kunde motstå att köpa. Jag förstår honom, den var verkligen grymt snygg. Dessutom två skjortor därifrån också som var jättefina! Nu förstår han vilken härlig känsla man får när man shoppar :)
Jag hittade ingenting. Inte ens på Iittalaoutleten! MQ-outleten var inte mycket att hänga i julgranen, kändes mest som att dom tråkigaste plaggen som inte gick att sälja i affären fick komma dit...
Så här såg hans kostym ut...


På kvällen kom familjen Junkvist, äntligen fick vi ihop våra scheman :) Trevlig kväll, efter en lång väntan på grillen på grund av fuktig kol. Men det var det värt! Och grym match från Sveriges sida, riktigt bra.
Idag har vi städat, promenerat och fikat hos Daniel och Anna, Daniel fyller år idag nämligen. Grannyra, för Jonas fyllde häromdagen och både jag och Linda fyllde i februari!
Mamma och pappa var här och lämnade en ny barnstol och lekte med Jojje och åt pizza, och nu är det Wipeout med lite smörpopcorn till :)
MYS med hjärtat i soffan! Fast vi har lovat att börja träna idag, med en sån där magtränare... får väl se om vi kanske skjuter upp det till imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0